|
Nu esti logat.
De la prima pastila Karissa mi s-a oprit menstruatia#1 2006-12-13 15:23:14
de la prima pastila Karissa mi s-a oprit menstruatiaAm o problema.Ieri a fost prima zi de menstruatie.Am inceput sa iau Karissa.Este prima luna.Nu stiu ce se intampla dar menstruatia s-a oprit.As vrea sa stiu ce s-a intamplat. Offline #2 2006-12-13 15:30:05
Re: de la prima pastila Karissa mi s-a oprit menstruatiakarissa sunt toate la fel. iei una pe zi, in fiecare zi, apoi faci pauza 7 zile (niciodata mai mult) si incepi alta folie. Nobody home Offline #3 2006-12-13 15:49:29
Re: de la prima pastila Karissa mi s-a oprit menstruatiaam si eu o intrebare.............cum se administreaza karissa?cand trebuie sa iei prima tableta ?este o schema acolo,cu zilele saptamanii.daca iti vine ciclul marti iei pastila de marti sau cum????????? Offline #4 2006-12-13 16:00:42
Re: de la prima pastila Karissa mi s-a oprit menstruatiada. incepi sa le iei in prima zi de menstruatie. si apoi iei 1 pe zi, timp de 21 de zile aproximativ la aceeasi ora. Nobody home Offline #5 2006-12-13 16:05:05
Re: de la prima pastila Karissa mi s-a oprit menstruatiaba mi-a spus,dar nu am inteles schema de pe folie. Offline Publicitateloading...
#6 2006-12-13 16:24:09
Re: de la prima pastila Karissa mi s-a oprit menstruatianormal poti sa incepi cu prima prima pastila,dar ca sa nu uiti si spre exemplu:iei prima pastila intr-o zi de marti iei de pe folie tablete in dreptul careia scrie Ma(marti).sunt scrise asa ca sa te orientezi,sa nu uiti sa le iei.e mult mai usor. Offline #7 2006-12-18 11:17:47
Re: de la prima pastila Karissa mi s-a oprit menstruatiaBuna fetelor. Offline #8 2006-12-18 12:14:03
Re: de la prima pastila Karissa mi s-a oprit menstruatiaMihaella_, nu sunt obligatorii analizele pentru prescrierea de contraceptive. Reactiile nedorite sunt cele trecute in prospect Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2006-12-18 12:14:40
Re: de la prima pastila Karissa mi s-a oprit menstruatiape mine m-a pus sa fac analize. azi le-am facut desi am inceput de vreo 10 zile anticonceptionalele, dar nu am avut cand sa ma duc. daca te hotarasti sa faci poti sa ceri trimitere de la doctorul de familie si asa nu platesti pt ele. Ultima oara a fost editat de Sammy (2006-12-18 12:15:48) "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #10 2006-12-18 12:23:19
Re: de la prima pastila Karissa mi s-a oprit menstruatiaMultumesc pentru raspunsuri. Offline #11 2006-12-18 12:25:34
Re: de la prima pastila Karissa mi s-a oprit menstruatiaMihaella_, daca nu maninci mult nu te ingrasi. Contraceptivele pot face foame, abtine-te de la mincare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2006-12-18 12:27:08
Re: de la prima pastila Karissa mi s-a oprit menstruatiaDeci asta e chestia cu ingrasatul.............pofta de mancare. Offline #13 2006-12-18 12:28:48
Re: de la prima pastila Karissa mi s-a oprit menstruatiaNu...mecanismul e similar celui prin care te ingrasi in sarcina Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2006-12-20 09:33:46
Re: de la prima pastila Karissa mi s-a oprit menstruatiaDe aseara am inceput sa am "dureri" de picioare. De fapt e ceva ciudat ca nu pot zice ca e durere.Am citit prospectul de la Karissa dar e putin neclar.Acolo apar ca rectii relativ frecvente greutatea la nivelul gambelor dar dupa ce mai sunt insirate niste reactii scrie ca necesita alegerea altui contraceptiv. Offline #15 2006-12-20 11:19:30
Re: de la prima pastila Karissa mi s-a oprit menstruatiaMihaella_ povesteste-mi nitel despre durerile astea pe care le simti. Cind apar? Unde sunt localizate? Ti se umfla picioarele? Ambele picioare te dor la fel? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2006-12-20 14:20:07
Re: de la prima pastila Karissa mi s-a oprit menstruatiaInitial am avut o senzatie de greutate la ambele picioare. Azi noapte m-a durut ( desi era ceva mai putin decat durere ) numai piciorul stang si nu numai la coapsa, parca "durerea" mergea pe picior pana spre sold. Acum........ nu pot sa zic ca e la fel dar e o senzatie ciudata la stangul mai mult. Ultima oara a fost editat de Mihaella_ (2006-12-20 14:21:34) Offline #17 2006-12-20 14:30:53
Re: de la prima pastila Karissa mi s-a oprit menstruatiaMihaella_, daca e vorba de coapsa si de sold, cauta explicatia in alta parte(la coloana)....nu sunt probleme cu contraceptivele. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2006-12-20 14:35:13
Re: de la prima pastila Karissa mi s-a oprit menstruatiaNu e chiar la sold............nici nu stiu sa explic exact :-( e vorba de o senzatie ciudata mai putin decat durere. Ma gandeam sa urmaresc daca mai apare "durerea" dar vreau sa stiu daca sa urmaresc sau trece de la sine....... Offline #19 2006-12-20 14:54:05
Re: de la prima pastila Karissa mi s-a oprit menstruatiapai urmareste pentru ca ai trecut printr-o sarcina de curind(sau cel putin eu asa am inteles), care modifica centrul de greutate si poate avea repercursiuni asupra coloanei, ai un exces ponderal urmare a sarcinii ceea ce si asta are influenta....daca mai cari si copilul in brate....e bine sa stii ce si cum si sa iei niste minime masuri Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|