homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie anormala !!!

#1 2011-09-01 04:11:26

anca87
New member
Inregistrat: 2006-09-30

Menstruatie anormala !!!

Mi se intampla ceva ciudat .

De 10 zile ma tine menstruatie si nu pare sa se termina .
A avut un flux normal spre slab si mi-a venit si dupa vreo 20 de zile.

Ciclul meu menstrual e de 33-34 zile . Acum sa-mi vina la 20 de zile mi s-a parut extrem de ciudat . Si faptul ca ma tine 10 zile deja e iesit din comun .

Nu m-am simtit rau din cauza asta pana azi .
Azi am inceput sa simt o durere in burta , in partea de jos , o durere surda , nu era puternica si simt si o senzatie de greata.

Tin sa mentionez ca sufar de endometrioza de acum 2 ani si nu am urmat nici un tratament pt ea.
Am avut in 11 si 14 august contact sexual neprotejat . Nu cred ca as putea fi insarcinata . Pt ca sunt luni cand mi-a zis medicul ca nici nu am ovulatie desi am menstruatie . Endometrioza mi-a luat ceva din fertilitate si intotdeauna m-am riscat pt ca erau slabe sanse sa raman insarcinata.

Acum nu stiu ce sa fac...
Pot merge la medic desi inca sunt la menstruatie ? Ma consulta asa ?? Sau sa astept sa-mi treaca ?

As putea fi insarcinata si sa fie o extrauterina ?

#2 2011-09-01 10:26:59

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Re: Menstruatie anormala !!!

mie mi se pare a fi o hemoragie, mi ales ca ai endometrioza, mergi la medic urgent. Sanatate!

What doesn't kill me, makes me stronger

#3 2011-09-01 11:53:21

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: Menstruatie anormala !!!

mergi la medic anca.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.