homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spalaturi vaginale...ce apa folosim?

#1 2011-09-01 21:57:00

crystyna1987
New member
Inregistrat: 2010-07-11

Spalaturi vaginale...ce apa folosim?

Buna!
Am si eu o nelamurire. Mi s-a dat un tratament cu Tergynan ovule si spalaturi cu septovag timp de 7 zile pentru o leucoree putin anormala. La testul de secretie si la Pap nu a ieshit nimic in neregula,gen infectie, dar doctorita mi-a zis ca secretia anormala se datoreaza unei inflamatii, probabil din cauza unei raceli si mi-a dat acest tratament. Acum , ca sa ajung la intrebarea mea. Pe prospectul de la septovag scrie ca se dizolva in apa plata si racita. Eu in urmatoarea perioada urmeaza sa plec din oras si voi sta la hotel...unde evident nu am cum sa fierb apa  coffestudiu As putea folosi apa plata? sau exista la farmacie o apa extra pura? Imi fac griji pt ca daca aman pentu dupa ce ma voi intoarce acasa, e posibil sa imi vina menstruatia si atunci trebuie sa intrerup tratamentul:((.
Ma poate ajuta cineva cu vreo parere macar?
Multumesc si o seara placuta

#2 2011-09-01 22:06:44

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Re: Spalaturi vaginale...ce apa folosim?

Poti sa cumperi un termopronjon pe care sa-l iei cu tine, mai iei un ibric si gata. Asa as face eu. Mai asteapta pareri smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.