homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament cu CANESTEN GYN3

#1 2011-09-02 09:32:07

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

tratament cu CANESTEN GYN3

Buna dimineatza am si eu o intrebare... am facut 6 zile acest tratament si vad ca acum iar au revenit mancarimile si usturimea..... a trecut cam 1 sapt cel mult 2 de cand  am terminat tratamentul... e posibil sa fi reaparut Candida..... ce pot face? ma apuc din nou sa mai fac acest tratament  inca 3 sau 6 zile?  va multumesc mult pusspusspusspusspuss

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#2 2011-09-02 09:33:30

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: tratament cu CANESTEN GYN3

ce poti face? o analiza de secretie + antifungigrama, de unde iti poti da seama care este tratamentul corect.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-09-02 09:38:50

andreutza89.dreaming
Full member

am facut prima data si a iesit..dupa ce am terminat i-am spus dnei dr care lucreaza la mine la clinica si a spus caa ce rost mai are daca am facut corect tratamentul... acum ca intreb pe voi...? ca mi-e teama ca daca il fac iar sa nu-mi distrug flora vaginala.... va

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#4 2011-09-02 09:43:44

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

pai antifungigrama sau antibiograma ai facut? sau ti-a dat tratament doar asa? din moment ce zici ca nu a disparut/a reaparut, inseamna ca tratamentul nu a fost corect.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2011-09-02 09:47:44

andreutza89.dreaming
Full member

eu am facut tratamentul asa cum mi-a spus...  si antibiograma nu iese cand diagnosticul din laborator este CANDIDA.... dna dr mi-a sp ce sa iau dupa ce a vzt analizele...

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.