|
Nu esti logat.
Ce sa fac??#1 2011-09-02 17:14:00
ce sa fac??fetele eu sunt insarcinata in 23 de sapt si de vreo 3 zile am mancarimi si usturimi rau de tot mai mult inauntru simt mancarimile...nu stiu ce sa fac...doctorul meu este in concediu pana pe 10 eu de fapt pe 14 luna aceasta aveam programare nici nu pot merge mai devreme ca nu-l gasesc....cred ca este vorba de candida stiu ca la nastere aceasta infectie poate dauna dar acum il poate afecta pe bebe cu ceva??? da-ti-mi un sfat ce sa fac?? sa ma spal cu ceaiuri pana ajung la doctor?? credeti ca e cazul sa merg in alta parte ??se poate intampla ceva rau daca aman pana pe 14 ptr ca nu vreu sa-mi schimb doctoru...scurgeri aveam dinainte de aceste mancarimi si doctorul stia dar a zis ca o sa facem o analiza la secretie prin luna a 7a si o vom trata sa nu fie probleme la nastere....eu tind sa cred ca aceste mancarimi au inceput sa apara ptr ca eu am inceput de vreo sapt sa port tampone zilnice din cauza scurgerii...si acum am citit si eu pe net ca nu sunt prea sanatoase mai ales cele parfumate...va rog sfatuiti-ma ca eu nu stiu ce sa fac.. Am o minune de fetitza Offline #2 2011-09-02 17:21:43
Re: ce sa fac??presupun ca folosesti protej slip (extern), nu tampoane (interne), nu? evita-le pe cele parfumate pe viitor. Offline #3 2011-09-02 17:27:47
Re: ce sa fac??da anca externe nu interne ....multumesc pentru raspuns...o sa vad ce o sa fac o sa incerc sa-l sun pe doctor poate imi da un sfat ...nu l-am sunat niciodata sper sa-mi raspunda... ms inca o data. Am o minune de fetitza Offline #4 2011-09-02 17:31:13
Re: ce sa fac??cred ca tot ce poti face e sa iti ameliorezi simptomele, pt ca nu cred ca se pune problema de tratament medicamentos (inca). daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2011-09-02 19:47:13
Re: ce sa fac??eu zic sa mergi la alt medic pt consultatie si tratament. mi se pare cam mult sa astepti 2 sapt pana mergi la medicul tau... Offline Publicitateloading...
#6 2011-09-03 01:13:05
Re: ce sa fac??am sunat doctorul si a zis ca pot sa iau ovule canesten cate un ovul la 2 zile seara, o sa ma spal si cu ceaiuri nu inauntru doar in exterior cu ceai de galbenele si musetel...credeti ca e cat de cat ok?iar pe 14 cand voi merge voi face o analiza de secretie sa vad exact despre ce e vorba, va multumesc ptr raspunsuri. Am o minune de fetitza Offline #7 2011-09-03 09:15:05
Re: ce sa fac??si eu zic sa mergi la consult, nu poti sta pana atunci si daca iei tratament neadecvat nu va trece. pe 14 abia iti face analiza de secretie, pana vine rezultatul mai trec cateva zile si nu stiu cat e de recomandat sa stai asa 3 saptamani. Candida e pacatoasa rau si simptomele sunt nasoale daca stai atat sau o tratezi superficial. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #8 2011-09-04 09:37:29
Re: ce sa fac??nu mi se par ok sa primesti tratament prin telefon, fara ca medicul sa vada ce e acolo, fara o analiza de secretie.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|