|
Nu esti logat.
Infectie vaginala#1 2011-09-03 13:00:23
infectie vaginalaBuna ziua. Ginecologul mi-a prescris Flagyl ovule pentru o infectie vaginala, insa dupa 3 zile de tratament am inceput sa am sangerari vaginale. Am si ovare polichistice si o iritatie pe colul uterin. Imi puteti spune va rog din ce cauza sangerez? Sa continui tratamentul cu flagyl sau nu? Offline #2 2011-09-03 13:06:25
Re: infectie vaginalaSunt mai multe posibilitati: te-ai ranit cand ai introdus ovulul, o dereglare hormonala, de la nivelul colului. Cel mai bine iti suni medicul sau il vizitezi. Eu zic ca pana intrebi medicul sa nu intrerupi tratamentul. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2011-09-06 15:52:42
Re: infectie vaginalaVa multumesc pt raspuns. mi-a trecut pana la urma sangerarea si am terminat si tratamentul. acum astept rezultate dupa tratament. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|