homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nodul fibromatos si chist homeopatic

#1 2011-09-03 19:23:30

sysy
New member
Inregistrat: 2011-05-14

nodul fibromatos si chist homeopatic

Buna!
In urma unui consult ginecologic mi s a descoperit un nodul fibromatos tub mucus 10 mm si sun chist ovarian hemoragic OD 49 mm  ,mi s au prescris anticonceptionale pentru 3 luni dar si Azitoux si Flogyl pentru 2 luni..eu imi doresc sa raman insarcinata cat mai repede gravida  ...la tratamentul prescris stiu ca nu se va putea pentru urmatoarele  3 luni dar speram dupa terminarea tratamentului .....de ce ar trebui sa ma sperii mai mult ..de chist sau de nodul...
Multumesc!

#2 2011-09-03 21:11:01

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: nodul fibromatos si chist homeopatic

Nu trebuie sa te sperii de nimic. Trebuie sa urmezi tratamentul dat de medic, sa repeti analizele si apoi sa te apuci de bebe. Nu e nimic f grav daca asta vroiai sa intrebi. Mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2011-09-04 12:36:02

sysy
New member
Inregistrat: 2011-05-14

x_ynna a scris:

Nu trebuie sa te sperii de nimic. Trebuie sa urmezi tratamentul dat de medic, sa repeti analizele si apoi sa te apuci de bebe. Nu e nimic f grav daca asta vroiai sa intrebi. Mult succes!!

Multumesc foarte mult pentru raspuns  ,sincer incercam de ceva vreme sa avem bebe iar acum cu problemele ivite ma cam speriasem....

#4 2011-11-07 13:22:28

raluca90
New member
Inregistrat: 2011-11-07

buna..de cateva zile, am fost la n control de rutina la ginecolog, si am aflat ca am un chist de aproape 6 cm,la care d-na doctor mi-a spus ca singura solutie este interventia chirurgicala...sunt foarte speriata si nu stiu ce sa fac,am nevoie de niste pareri va rog mult...

#5 2011-11-07 13:28:15

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

pai poti sa mai faci o consultatie la alt medic, sa ceri o a doua opinie, insa din pacate, la marimi asa mari, chisturile trebuie operate sad. nu ai de ce sa te sperii. operatia ar trebui sa fie simpla, se face prin laparoscopie. curaj si sanatate!

Publicitate

loading...

#6 2011-11-07 16:29:35

raluca90
New member
Inregistrat: 2011-11-07

anca90 a scris:

pai poti sa mai faci o consultatie la alt medic, sa ceri o a doua opinie, insa din pacate, la marimi asa mari, chisturile trebuie operate sad. nu ai de ce sa te sperii. operatia ar trebui sa fie simpla, se face prin laparoscopie. curaj si sanatate!

ai trecut prin asa ceva? mi asa de frica,am 21 de ani si mi frica sa nu fie nevoi sa-mi scoata si ovarul sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.