homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

FBP tip II???

#1 2011-09-03 22:38:05

cinderela
Hero member
De la: Oradea
Inregistrat: 2008-03-26

FBP tip II???

am fost diagnosticata ieri cu SOP...am mai avut acest diagnostic si am inceput prin tratament cu diane 35 cel putin 6 luni pe care le-am luat pana la urma mai mult si neavand bani si timp de consultatie le-am lasat dintr-o prostie desi nu am avut probleme cu ele...asta s-a intamplat anul trecut in februarie cand mi-a intarziat ciclul mai mult de o luna si am primit tratament cu orgametril 3*1 pe zi timp de 10 zile si apoi diane 35 din prima zi de ciclu
acum aceeasi poveste...acelasi tratament a zis domnul doctor ca cel putin jumatate de an,poate un an sau chiar un an jumatate...am destul de multe chisturi pe fiecare ovar...
mi-a facut analiza de lama cu o infectie usoara de candida pentru care am primit gynofort,poliginax si canesten crema
mi-a iesit un FBP tip II care nu sunt lamurita ce inseamna exact?
si alta intrebare...dupa cate vi-am descris era indicat o analiza pentru prolactina?
imi cer scuze ca am scris asa mult si daca e cam incurcat:)
sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns sau chiar doctoressa daca si-ar face putin timp sa imi raspunda as fi recunoscatoare

Ultima oara a fost editat de cinderela (2011-09-03 23:06:31)

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

#2 2011-09-03 23:00:08

cinderela
Hero member
De la: Oradea
Inregistrat: 2008-03-26

Re: FBP tip II???

chiar nimeni nimic?sad

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

#3 2011-09-04 06:04:08

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: FBP tip II???

cinderela a scris:

chiar nimeni nimic?sad

fbp presupun ca e frotiu babes papanicolau tip 2, care inseamna ca esti ok, e efectul infectiei cu candida si al faptului ca esti activa sexual.

nu cred ca ai un motiv anume pentru a determina prolactina.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.