homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Motiv de ingrijorare? un raspuns urgent varog!!!

#1 2011-09-05 20:13:09

maria.elena
Membru
Inregistrat: 2009-02-13

motiv de ingrijorare? un raspuns urgent varog!!!

Buna seara! revin cu o noua problema. pe data de 21 august am avut un contact sexual cu prietenul meu protejat cu prezervativ si ovule pharmatex, insa prezervativul s-a rupt. cand am observat acest lucru ne-am oprit si el nu a ejaculat. menstruatia ar trebui sa-mi vina pe data de 12 septembrie, dar sunt tot mai ingrijorata la gandul unei posibile sarcini mai ales ca in urma cu 2 luni am avut o intrerupere de sarcina (tot datorita unui prezervativ rupt) si pentru ca de o saptamana am dureri de sani (simptom pe care l-am avut si atunci cand am ramas insarcinata). a doua zi dupa "accident" am sunat doctorita ginecolog si am intrebat-o daca sa iau pastila de a doua zi si m-a sfatuit sa nu o iau pt ca este foarte nociva pt organism si dupa parerea ei nu este cazul... insa acum imi pare rau ca nu am luat-o si cu cat se apropie momentul sa-mi vina menstruatia mi-e tot mai frica sa nu fi ramas insarcinata. testul de sarcina nu stiu daca este concludent acum pt ca au trecut abia 2 saptamai de la incident. de atunci nu am nai avut nici un contact. voi ce parere aveti? am motive de ingrijorare? va multumesc anticipat si astept raspunsurile voastre.

#2 2011-09-05 20:25:01

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Re: motiv de ingrijorare? un raspuns urgent varog!!!

Testul de sarcina se face la 3 saptamani de la incindent si 1 de la intarzierea menstrei, eu asa stiu. Din moment ce medicul ginecolog ti-a spus ca nu e cazul sa-ti faci griji eu cred ca stie el ce spune. Daca o sa te tot stresezi asa nu o sa-ti vina din cauza stresului.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#3 2011-09-05 21:53:51

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: motiv de ingrijorare? un raspuns urgent varog!!!

ar trebui sa investighezi si motivul pentru care se rupe prezervativul.

pentru intreruperea de sarcina este cu siguranta de vina ruperea prezervativului? atunci de ce nu ai luat postinor?

succes.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.