|
Nu esti logat.
Motiv de ingrijorare? un raspuns urgent varog!!!#1 2011-09-05 20:13:09
motiv de ingrijorare? un raspuns urgent varog!!!Buna seara! revin cu o noua problema. pe data de 21 august am avut un contact sexual cu prietenul meu protejat cu prezervativ si ovule pharmatex, insa prezervativul s-a rupt. cand am observat acest lucru ne-am oprit si el nu a ejaculat. menstruatia ar trebui sa-mi vina pe data de 12 septembrie, dar sunt tot mai ingrijorata la gandul unei posibile sarcini mai ales ca in urma cu 2 luni am avut o intrerupere de sarcina (tot datorita unui prezervativ rupt) si pentru ca de o saptamana am dureri de sani (simptom pe care l-am avut si atunci cand am ramas insarcinata). a doua zi dupa "accident" am sunat doctorita ginecolog si am intrebat-o daca sa iau pastila de a doua zi si m-a sfatuit sa nu o iau pt ca este foarte nociva pt organism si dupa parerea ei nu este cazul... insa acum imi pare rau ca nu am luat-o si cu cat se apropie momentul sa-mi vina menstruatia mi-e tot mai frica sa nu fi ramas insarcinata. testul de sarcina nu stiu daca este concludent acum pt ca au trecut abia 2 saptamai de la incident. de atunci nu am nai avut nici un contact. voi ce parere aveti? am motive de ingrijorare? va multumesc anticipat si astept raspunsurile voastre. Offline #2 2011-09-05 20:25:01
Re: motiv de ingrijorare? un raspuns urgent varog!!!Testul de sarcina se face la 3 saptamani de la incindent si 1 de la intarzierea menstrei, eu asa stiu. Din moment ce medicul ginecolog ti-a spus ca nu e cazul sa-ti faci griji eu cred ca stie el ce spune. Daca o sa te tot stresezi asa nu o sa-ti vina din cauza stresului. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #3 2011-09-05 21:53:51
Re: motiv de ingrijorare? un raspuns urgent varog!!!ar trebui sa investighezi si motivul pentru care se rupe prezervativul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|