homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tristete, despresie, un sfat va rog-2

#20 2011-09-06 19:43:30

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: tristete, despresie, un sfat va rog

ani88 a scris:

Si dup-aia vezi tu...La un moment dat daca te imprietenesti cu vreun arab generos-glumesc!!

offtopic  rotfl

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#21 2011-09-06 19:51:43

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Pai?
Ce-are? tongue

I love you. Remember. They cannot take it

#22 2011-09-06 19:54:03

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

hop si eu offtopic baaai ce-mi place cum ai scris big_smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#23 2011-09-06 23:31:32

good_vib
New member
Inregistrat: 2006-12-22

Tu esti la liceu, eu am terminat facultatea si ma simt la fel.
Daca vrei sa faci medicina te asteapta si mai multi ani in care parintii te vor finanta (pt taxa si/sau intretinere). Daca au posibilitatea si le face placere, impaca-te cu ideea si dedica-te facultatii. E bine ca ai o pasiune. Medicina, cred eu, e o pasiune.
Nu sunt o persoana bisericoasa, dar si tristetea mea mi-a adus muulte..necazuri, asa ca am incercat si incerc sa ma schimb prin toate metodele. Cauta pe net "acedia", e un termen cu care m-am intalnit azi, de-aia mi-a si atras atentia numele topicului. Poate te ajuta..

#24 2011-09-08 17:30:44

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

E mai ok ca esti unica, teoretic parintii tai ar trebui sa dea 100 dragoste si orice pt tine.

I love you. Remember. They cannot take it

Publicitate

loading...

#25 2011-09-08 22:34:52

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

Parintii te iubesc.Stai linistita.Sunt cicalitori tocmai din cauza asta.Pentru ca vor ca tu sa intrii la medicina ca sa iti fie tie bine mai tarziu.
Daca nu te-ar bate la cap cu "chimia" probabil tu te-ai multumii cu ideea "chimia este grea,nu pot sa o invat".
Povara nu esti in mod sigur.Se chinuie tare pentru ca te iubesc foarte mult si vor ca tu sa ai ceea ce este mai bun, in limita posibilitatilor lor.Si mai chinuie ca asa sunt vemurile.

am momente in care cred ca traiesc degeaba

Doar crezi...dar nu este si asa.Gandeste-te ca atunci cand o sa te faci doctora o sa ajuti oamenii.Oamenii aia o sa te aprecieze.Atunci o sa iti dai seama ca nu traiesti degeaba si ca oamenii isi pun viata in mana ta si au incredere in tine.Un om care traieste degeaba nu are atatea responsabilitati si nu e apreciat de oameni.
Arunca gandurile astea negre ca nu te ajuta la nimic.Considera-te o persoana speciala si importanta si lupta ca sa iti atingi visele.

Ultima oara a fost editat de dudu.f (2011-09-08 22:37:04)

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#26 2011-09-12 22:35:28

Ileana03
New member
Inregistrat: 2011-08-01

multumesc mult pentru sfaturi smile chiar sunt de ajutor.

ani88: am deja prieteni arabi generosi, dar sunt doar prieteni si asa trebuie sa ramana rotfl2 dar e o idee buna si asta.
Cat despre ideea cu baietii nici eu nu o inteleg. Mi sa spus ca tata nu a fost prea incantat cand a aflat ca are o fata, si nu baiat asa cum isi dorea el.
Ma asteata un an foarte greu, defapt foarte multi ani grei la medicina, dar cateodata pana si tata imi zice ca nu ma vede el pe mine medic, ca nu sunt eu asa desteapta si nu imi place mie sa citesc atat, iar cand aud asta imi vine sa plec de nebuna, imi pierd si eu increderea in mine.
O varianta pe care am luat-o in calcul si despre care m-am interesat foarte tare este sa fac facultatea in alta tara, insa stiu ca acolo sunt costurile mult mai mari, dar si salariile sunt mult mai mari.plus ca imi da posibilitatea sa platesc eu facultatea, dupa ce o termin,au programe de finantare pentru studenti. Pacat ca nu avem si noi asa ceva in Romania.

#27 2011-09-12 23:09:34

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Ileana, te inteleg perfect ca asa au fost si ai mei, si eu tot singura la parinti, si si ai mei se plangeau cand veneam cu 9 acasa.

Si eu am vrut sa dau la medicina, dar cand mi-am dat seama ca trebuia sa ma intretina ai mei inca 6-7-8 ani am renuntat smile

Medicina in alta tara e greu de facut pentru ca e concurenta foarte foarte mare, si greu tu cu liceul facut in romania sa intrunesti toate conditiile.

Cat despre problema ta nu iti pot spune decat atat: prea multa dragoste ne omoara, asa ca incearca sa te departezi putin de ai tai, sa ii faci sa isi dea seama ca ai crescut, ca astetarile lor nu mai conteaza in aceasi masura cu asteptarile tale. SPune-le cand se supara pentru o nota, sau cand sunt nemultumiti de ceva ca tu esti multumita, si ca daca vor sa te ajute sa fii mai eficienta ai dori sa te sustina mai mult moral.

Explica-le frumos ca ai o varsta si tu, si stii ce vrei, iti pare rau cand iei o nota mica, si ca nu ai nevoie de critici ci de ajutor ca sa te ridici la asteptarile pe care TU le ai pentru tine.

La mine a mers asta.. relativ. Macar cu notele si scoala m-au lasat in pace rotfl

#28 2011-09-13 17:29:36

Ileana03
New member
Inregistrat: 2011-08-01

nu stiu cat de eficient ar fi sa le spun ca am crscut, pentru ca imediat imi scot ochii ca ei la varsta mea deja munceau, si eu nu fac nimic, nu produc nimic(scuzati expresia), doar cheltui,si atat. Si eu m-am gandit ca am nevoie sa ma intretina ei la facultatea asta, dar pur si simplu asta vreau sa fac, nu vad altceva sad , o sa incep iar pregatirea la chimie si la bio, si mai nou la matematica, pentru bac. Astia s-au gandit sa ne puna camere si sa ne dea subiecte grele, dar la niste profesori mai sanatasi mintal si mai competenti nu s-au gandit! cand astia iau note de 1 la titularizari si examene, au pretentii la noi sa luam 6 satrecem bacu' ! Asta e, traim in Romania...

#29 2011-09-13 17:41:42

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

ileana,nu apar profesorii,da sincer,in orasu meu barurile sunt pline in timp ce elevii ar trebui sa fie la ore.deci nu cred ca profesorii slab pregatiti sunt de vina pt notele dezastruoase si pt faptul ca elevii in clasa a 12a au probleme cu cititu.unii profesori au 1 la titularizare.da majoritatea profesorilor sunt titulari.iar examenu e unu greu.cand am dat eu bacu nu erau camere,da n-am miscat in banci.si am dat 6 probe,cu adevarat.nu in/competente.ia si tine-te de carte!iar ai tai sa te tina ca de-aia au facut copil,sa-l ajute.important e sa vada rezultate!succes!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#30 2011-09-13 18:00:25

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Ileana, atunci poti doar sa taci si inghiti.

#31 2011-09-13 21:40:30

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

ileana, de ce vrei sa dai la medicina? nu e o intrebare capcana, te intreb pur si simplu.

#32 2011-09-14 08:20:46

yoyolina
Moderator

siiigur, anul asta copiii si-au picat bacul pe capete pt ca au fost camere in sali care emiteau un semnal care le spala creierele forgetit
fii serioasa; am mai zis-o si-o mai zic: un profesor care nu-si face treaba la clasa nu e un motiv pt faptul ca elevii nu invata; vrei sa inveti? se gasesc manuale alternative la biblioteci, pe gratis, exista internetul, exista biblioteca familiei; si nu in ultimul rand ar trebui sa existe vointa, care se pare ca lipseste cu desavarsinta.

si bacul ti se pare greu? vai vai vai... as da de n ori bacul in loc de sesiune... 7-8 examene presarate pe parcursul a 2 saptamani, materie de n ori mai voluminoasa decat cea pt bac care trebuie invatata intr-un timp muuuult mai scurt; ce sa zic... multa bafta iti urez la medicina.

#33 2011-09-14 11:12:03

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Probabil bacul i se pare greu si in functie de asteptarile pe care le au parintii de la ea. Si oricum e normal ca la varsta ei sa i se para bacul cel mai greu examen. Noi nu eram la fel? Cine se mai gandea la examenele de la facultate cand noi aveam emotii daca trecem de asta? E greu cand parintii au asteptari, dar capul sus o sa fie totul bine. O sa-ti fie dor de perioada asta, asa ca nu-ti mai umple capul cu ganduri negre.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#34 2011-09-14 11:27:59

yoyolina
Moderator

toate le-am luat ca atare... si mie personal nu mi s-a parut greu bacul, din simplul motiv ca am invatat cand a fost cazul; din moment ce chestiile respective iti sunt predate, tre' sa le inveti; doar noi stim cum sunt examenele la care habar n-ai ce-ti pica, sau alea la care te trezesti cu un subiect care nici macar nu e in curs, nu?

nu tre' sa inceapa cu conceptia ca vai ce greu e... temerile sunt bune, atata vreme cat sunt constructive; am avut colegi buni la invatatura care s-au inecat in emotii... s-au uitat pur si simplu la materie si au clacat efectiv.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.