|
Nu esti logat.
Tristete, despresie, un sfat va rog-2#20 2011-09-06 19:43:30
Re: tristete, despresie, un sfat va rog
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #21 2011-09-06 19:51:43
Re: tristete, despresie, un sfat va rogPai? I love you. Remember. They cannot take it Offline #22 2011-09-06 19:54:03
Re: tristete, despresie, un sfat va roghop si eu baaai ce-mi place cum ai scris daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #23 2011-09-06 23:31:32
Re: tristete, despresie, un sfat va rogTu esti la liceu, eu am terminat facultatea si ma simt la fel. Offline #24 2011-09-08 17:30:44
Re: tristete, despresie, un sfat va rogE mai ok ca esti unica, teoretic parintii tai ar trebui sa dea 100 dragoste si orice pt tine. I love you. Remember. They cannot take it Offline Publicitateloading...
#25 2011-09-08 22:34:52
Re: tristete, despresie, un sfat va rogParintii te iubesc.Stai linistita.Sunt cicalitori tocmai din cauza asta.Pentru ca vor ca tu sa intrii la medicina ca sa iti fie tie bine mai tarziu.
Doar crezi...dar nu este si asa.Gandeste-te ca atunci cand o sa te faci doctora o sa ajuti oamenii.Oamenii aia o sa te aprecieze.Atunci o sa iti dai seama ca nu traiesti degeaba si ca oamenii isi pun viata in mana ta si au incredere in tine.Un om care traieste degeaba nu are atatea responsabilitati si nu e apreciat de oameni. Ultima oara a fost editat de dudu.f (2011-09-08 22:37:04) “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #26 2011-09-12 22:35:28
Re: tristete, despresie, un sfat va rogmultumesc mult pentru sfaturi chiar sunt de ajutor. Offline #27 2011-09-12 23:09:34Re: tristete, despresie, un sfat va rogIleana, te inteleg perfect ca asa au fost si ai mei, si eu tot singura la parinti, si si ai mei se plangeau cand veneam cu 9 acasa. Offline #28 2011-09-13 17:29:36
Re: tristete, despresie, un sfat va rognu stiu cat de eficient ar fi sa le spun ca am crscut, pentru ca imediat imi scot ochii ca ei la varsta mea deja munceau, si eu nu fac nimic, nu produc nimic(scuzati expresia), doar cheltui,si atat. Si eu m-am gandit ca am nevoie sa ma intretina ei la facultatea asta, dar pur si simplu asta vreau sa fac, nu vad altceva , o sa incep iar pregatirea la chimie si la bio, si mai nou la matematica, pentru bac. Astia s-au gandit sa ne puna camere si sa ne dea subiecte grele, dar la niste profesori mai sanatasi mintal si mai competenti nu s-au gandit! cand astia iau note de 1 la titularizari si examene, au pretentii la noi sa luam 6 satrecem bacu' ! Asta e, traim in Romania... Offline #29 2011-09-13 17:41:42
Re: tristete, despresie, un sfat va rogileana,nu apar profesorii,da sincer,in orasu meu barurile sunt pline in timp ce elevii ar trebui sa fie la ore.deci nu cred ca profesorii slab pregatiti sunt de vina pt notele dezastruoase si pt faptul ca elevii in clasa a 12a au probleme cu cititu.unii profesori au 1 la titularizare.da majoritatea profesorilor sunt titulari.iar examenu e unu greu.cand am dat eu bacu nu erau camere,da n-am miscat in banci.si am dat 6 probe,cu adevarat.nu in/competente.ia si tine-te de carte!iar ai tai sa te tina ca de-aia au facut copil,sa-l ajute.important e sa vada rezultate!succes! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #31 2011-09-13 21:40:30
Re: tristete, despresie, un sfat va rogileana, de ce vrei sa dai la medicina? nu e o intrebare capcana, te intreb pur si simplu. Offline #32 2011-09-14 08:20:46
Re: tristete, despresie, un sfat va rogsiiigur, anul asta copiii si-au picat bacul pe capete pt ca au fost camere in sali care emiteau un semnal care le spala creierele daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #33 2011-09-14 11:12:03
Re: tristete, despresie, un sfat va rogProbabil bacul i se pare greu si in functie de asteptarile pe care le au parintii de la ea. Si oricum e normal ca la varsta ei sa i se para bacul cel mai greu examen. Noi nu eram la fel? Cine se mai gandea la examenele de la facultate cand noi aveam emotii daca trecem de asta? E greu cand parintii au asteptari, dar capul sus o sa fie totul bine. O sa-ti fie dor de perioada asta, asa ca nu-ti mai umple capul cu ganduri negre. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #34 2011-09-14 11:27:59
Re: tristete, despresie, un sfat va rogtoate le-am luat ca atare... si mie personal nu mi s-a parut greu bacul, din simplul motiv ca am invatat cand a fost cazul; din moment ce chestiile respective iti sunt predate, tre' sa le inveti; doar noi stim cum sunt examenele la care habar n-ai ce-ti pica, sau alea la care te trezesti cu un subiect care nici macar nu e in curs, nu? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|