|
Nu esti logat.
Defapt ... vouă ce vă place cu adevarat la sex ?#1 2011-09-06 19:00:50
Defapt ... vouă ce vă place cu adevarat la sex ?Eu spun cu m?na pe inimă că ?n perspectiva sexului mă atrage mai mult aproprierea şi intimitatea pe care o simt dec?t actul ?n sine. Nu mă ?ntelegeţi greşit, ?mi place şi actul, ba chiar foarte mult dar parcă mă atrage mai mult latura emotională dec?t cea fizică. Dar astea sunt lucruri pe care le sesizezi ?n general apoi :) Trust me or not, I don't give a fuck ! ------------------------- Offline #2 2011-09-06 19:52:55
Re: Defapt ... vouă ce vă place cu adevarat la sex ?Ce imi place cel mai mult si mai mult la sex? Persoana cealalta sincer Daca n-ar fi ea, nu cred ca ar fi chiar asa bun Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #3 2011-09-06 21:27:15
Re: Defapt ... vouă ce vă place cu adevarat la sex ?Cred ca depinde cu cine o fac: daca o fac cu o persoana pe care o iubesc, imi plac la fel de mult intimitatea, conexiunea care se creeaza intre noi doi,cat si senzatiile actului propriu-zis, iar daca o fac cu o persoana pe care nu o iubesc, gen fuck buddy sau eu stiu, vreo aventura de-o noapte, imi place actul sexual in sine sau poate am o satisfactie in a fi cucerit persoana respectiva din punctul asta de vedere. Poti simti multe atunci cand faci sex, totul depinde de relatia pe care o ai cu persoana respectiva. Ultima oara a fost editat de V's bunny (2011-09-06 21:28:31) Offline #4 2011-09-07 09:02:25
Re: Defapt ... vouă ce vă place cu adevarat la sex ?sexul cu tot ce implica el (persoana cu care o fac, sentimentele si actul in sine).. ce ar putea sa-mi placa la sex?! www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #5 2011-09-07 11:52:32
Re: Defapt ... vouă ce vă place cu adevarat la sex ?Imi place pentru ca ma simt iubita (nu ca in general nu m-ar face sa ma simt iubita, dar la nivelul asta e mult mai intens) si pentru ca stiu ce vrea el. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline Publicitateloading...
#6 2011-09-07 12:22:55
Re: Defapt ... vouă ce vă place cu adevarat la sex ?momentul final Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #7 2011-09-08 13:22:51
Re: Defapt ... vouă ce vă place cu adevarat la sex ?
Trust me or not, I don't give a fuck ! ------------------------- Offline #8 2011-09-08 14:25:49
Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #9 2011-09-09 23:51:06
Re: Defapt ... vouă ce vă place cu adevarat la sex ?mie nu imi place sexul. mie-mi place sa fac dragoste sa simt ca ma unesc cu el, sa simt caldura si sa nu mai vreau sa imi dea drumul... sa ma iubeasca pana adormim imbratisati When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #10 2011-09-10 11:44:30
Re: Defapt ... vouă ce vă place cu adevarat la sex ?Frumos spus hay_faiv Offline #11 2011-09-10 12:54:11
Re: Defapt ... vouă ce vă place cu adevarat la sex ??mi place ce ai scris hay_faiv. Trust me or not, I don't give a fuck ! ------------------------- Offline #12 2011-09-12 01:32:42
Re: Defapt ... vouă ce vă place cu adevarat la sex ?Pentru ca nu am ajuns niciodata la "momentul final" pot afirma faptul ca mie imi place pentru felul in care ma simt eu personal: seducatoare, good looking, sexi... Offline #13 2011-09-12 15:42:29
Re: Defapt ... vouă ce vă place cu adevarat la sex ?cine a zis-o pe aia cu "momentul final" era tip. si mie-mi place senzatia in sine de atractie, intimitate, de a face ceva "interzis", fericirea aceea deplina pe care o induce prin intermediul hormonilor care se secreta (adrenalina, serotonina), ducand la trairile fizice si emotionale aferente Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-09-16 15:43:58) Offline #14 2011-09-13 14:57:24
Re: Defapt ... vouă ce vă place cu adevarat la sex ?Mirosul pielii, fermitatea trupului.... starea de excitatie.... Traieste clipa! Offline #15 2011-09-13 18:21:27
Re: Defapt ... vouă ce vă place cu adevarat la sex ?mie imi place ... tot dar cel mai mult imi place senzatia aia ca dispare totul in jurul meu, nu mai vad nu mai aud nu mai simt nimic altceva decat trairile fizice+emotionale din momentul ala Offline #16 2011-09-15 14:57:20
Re: Defapt ... vouă ce vă place cu adevarat la sex ?sorry hi5 dar eu detest ideea de a face dragoste zic sorry ca sa nu crezi ca ma iau de tine sau te contest e pur parerea mea, sa nu te simti lezata Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #17 2011-09-15 16:00:43
De acord cu tine, sexul e sex. Ce atata dragoste.... miau miau miau.... Traieste clipa! Offline #18 2011-09-15 18:38:17
Re: Defapt ... vouă ce vă place cu adevarat la sex ?Weyy, ce dragoste !!!, ce sex !!!... fucking perfect... Offline #19 2011-09-15 21:22:27
Frumos spus Trust me or not, I don't give a fuck ! ------------------------- Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|