homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prima noapte si intrebarile de dupa

#1 2011-09-07 12:11:18

livia00
New member
Inregistrat: 2011-09-07

prima noapte si intrebarile de dupa

Buna fetelor!

Sunt noua pe aici si nu stiu exact daca postez unde trebuie, in fine, sper sa ma lamuresc cat de cat cu ajutorul vostru.
Am 18 ani si mi-am inceput de curand viata sexuala, la mare, cu prietenul meu. De fiecare data ne-am protejat cu prezervativ. Tin sa mentionez ca urmez un tratament cu utrogestan 100 mg, pentru reglarea CM. Iau 10 pastile/luna din ziua 16 a CM. In mod normal, imi vine menstruatia imediat dupa 9 pastile. La mare pe la mijlocul sejurului trebuia sa incep pastilele, insa le-am amanat cu vreo 4 zile. Desi le-am terminat pe toate 10, nu vad nicio urma de menstruatie.

Recunosc ca sunt putin (mai mult) paranoica si cu fiecare zi de intarziere ma gandesc mai mult la o eventuala sarcina, desi ne-am protejat. Acum o sa astept sa treaca cele 7 zile de intarziere a menstruatiei ca sa fac un test. Voi ce ziceti? Sa fie cauzata intarzierea de faptul ca am amanat pastilele?

Ultima oara a fost editat de livia00 (2011-09-07 12:12:05)

#2 2011-09-07 12:16:28

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: prima noapte si intrebarile de dupa

daca ati folosit prezervativul corect nu ai de ce sa-ti faci griji de sarcina smile
poate nu a functionat tratamentul pt ca nu l-ai facut cand trebuia, nu stiu ce sa zic! cred ca doar un medic te poate lamuri in privinta asta smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2011-09-07 12:23:43

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

da, din cauza ca ai inceput pastilele mai tarziu iti intarzie.

#4 2011-09-08 01:22:25

sweeeeety
New member
Inregistrat: 2011-06-14

si eu zic ca intarzierea pastilelor e si cauza intarzierii menstruatiei tongue! e si firesc sa fie asa din moment ce le iei tocmai pentru reglarea acesteia. Daca v-ati protejat cum trebuie nu ai de ce sa-ti faci griji tongue! Iar testul de sarcina se face la 3 saptaman dupa contactul sexual cu risc sau la 1 saptamana dupa intarzierea  menstruatiei dar nu cred ca e cazul la tine. O sa vina!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.