homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Senzatie de pipi

#1 2011-09-08 02:55:06

Alexandra123
Membru
Inregistrat: 2011-09-08

Senzatie de pipi

Buna !
In iulie am avut o usoara durere la rinichiul stang. Am facut urocultura, nu mi-a iesit nimic. Nu ma usutura cand faceam pipi, doar simteam o usoara jena, ca si cum mi-as tine palma pe locul acela. Am facut eco si a iesit putin nisip. Foarte putin si foarte fin. Am facut RMN abdominal si pelvian. De vreo saptamana simt senzatie de pipi mai toata ziua si se intensifica noaptea. De frica ca as putea face cisitita ( am trecut prin asta in iarna ) am fost la farmacie si mi s a dat eficef ( de la cuminol imi este foarte rau ). Am terminat folia de eficef dar in ultimile 2 zile senzatia de pipi a reaparut. Am incercat sa am contact sexual si desi mai mereu simt un usor discomfort la inceput, de data aceasta mi a fost imposibil sa continui.
Va rog indrumati-ma ce sa fac. Sa merg la ginecolog ?
Singura mea problema de sanatate este hipotiroidia pentru care iau eutirox de 50.
Multumesc mult

Ultima oara a fost editat de Alexandra123 (2011-09-08 15:26:28)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.