homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fostul si noua sa prietena :)

#1 2011-09-11 20:18:12

Deliria
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-04-16

Fostul si noua sa prietena :)

Fostul meu prieten pe care l-am iubit enorm mi-a propus ieri sa ne  sexinpat , am refuzat.Dupa ceva timp m-a sunat sa vada daca sunt sigura ca nu vreau ca el inca tine la mine si s-a plictisit de actuala,dupa am vorbit pe net si mi-a spus ca ii e dor de mine ca aia nu se compara...Vreau un sfat : sa-i spun tipei cu cine are de-a face si pe cine iubeste, sau sa nu ma bag?

All the flowers that you planted,mama
In the backyard.
All died when you went away.

#2 2011-09-11 20:22:07

jackal
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-03-15

Re: Fostul si noua sa prietena :)

parerea mea ar fii sa nu te bagi,poate iese ceva frumos intre ei

iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult
Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"

#3 2011-09-11 20:24:03

Deliria
Full member

da singurul lucru pe care mi-l spune el e ca vrea sa se desparta de ea, ma suna plangand ca ma vrea inapoi ca ea nu se compara , el nu e un baiat rau doar ca nu stie el cum e sa si iubesti nu doar sa fi iubit, am fost impreuna aproape 3 ani , cu ea e de cateva luni ...probabil ar fi mai bine sa nu ma bag, oricum nu vreau sa ii fac rau smile

In the backyard.

#4 2011-09-11 20:26:32

jackal
Hero member

tu stii ce ai de facut,dar nu ii spune tu celeilalte fete nimic despre el.

Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"

#5 2011-09-11 20:32:16

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Dar tu il mai vrei, vrei sa te impaci cu el ?

Mi se pare o idee super proasta sa-i spui ei cu cine are de-a face...pai tu tii cu ea sau cu el ? lol Fara gluma acu, stiu ca ti-ar placea sa-i spui ei si sa-ti dai tie satisfactie ca te vrea inapoi lol dar nu merita sa te injosesti smile Iar el daca tot nu e multumit de actuala relatie are varianta despartirii ca il vrei tu inapoi sau nu.

Publicitate

loading...

#6 2011-09-11 20:37:37

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

pai de ce sa nu ii zica? lol eventual ii da un mail  cu converatiile dintre ei, ca sa nu zica ca o minti. aia de ce sa nu stie ce poama are langa ea? asta doar daca nu il vei inapoi...
pana la urma aia poate sa afle peste nu stiu cati ani ce specimen are langa. eu una cel putin mi-as dori sa aflu daca al meu ar face asa ceva, chiar mi-ar face un bine.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#7 2011-09-11 20:41:02

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Eu spun ca daca el a zis ca te vrea inapoi, spune-i sa o lase si sa va impacati. Sa vezi ce face. In fond ce treaba ai tu cu ea?

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#8 2011-09-11 20:43:23

_Summer_
Platinum member

Dar nu de la fosta.
Mie mi s-ar parea penibil sa faca una ca asta...acu e doar parerea mea. Nu as face asa ceva si sa stea el toata ziua la usa mea lol Astea sunt lucruri care trebuie sa le rezolve ei doi...daca e ceva de rezolvat. De ce ar avea ea datoria sa o informeze ? Ca sa poata el sa dezmita tot si actuala sa zica ca uite-o si pe disperata de fosta cum vrea sa ne strice relatia ? smile

#9 2011-09-11 20:44:17

Deliria
Full member

uite tocmai, eu cu el nu vreau sa ma impac, si tipa aia e un fel de eu la inceputul relatiei noastre, o tipa relativ frustrata indragostita de un tip ce arata superb si o trateaza "asa si asa" chestiile se inrautatesc, si intr-un fel mi-e mila sa nu piarda 3 ani cum am pierdut eu.Poate daca nu as fi gasit un super tip m-as fi intors la el, in inima mea tot timpul o sa aiba un locsor dar acum ca stiu cum e sa fie bine ... nu m-as intoarce, dar imi pare rau ca aia chiar il crede...

In the backyard.

#10 2011-09-11 20:47:53

jackal
Hero member

deliria,nu te baga intre ei. aceasta este parerea mea.spune-i tipului sa-si vada de relatia lui si ttu continuati relatia de care esti foarte multumita wink

#11 2011-09-11 20:48:42

Deliria
Full member

i-am spus  smile oricum intr-un fel ciudat si foarte rau lol ma bucur ca sufera el si ca nu e fericit pentru ca si eu am suferit mult langa el smile

In the backyard.

#12 2011-09-11 20:50:27

jackal
Hero member

lasa-l cu viata lui.eventual schimba-ti nr de telefon,mail-ul si rupe orice legatura cu el

FII FERICITA!!!AI ACEST DREPT wink

#13 2011-09-11 20:53:08

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

coraline a scris:

pai de ce sa nu ii zica? lol eventual ii da un mail  cu converatiile dintre ei, ca sa nu zica ca o minti. aia de ce sa nu stie ce poama are langa ea?

exact la fel as spune si eu, ca si cora.
daca tot vrea sa se desparta de aia, macar ii dai motiv si ei, ar trebui sa ii usurezi munca lui.
daca chiar vrea ceva cu tine si s-a plictisit de fosta, atunci va intelege miscarea ta. in caz contrar, ai sa auzi vesti de la el  rodnar

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#14 2011-09-11 20:59:09

_Summer_
Platinum member

Delira, nu ai tu de unde sa stii ce e in relatia lor. El poate ti-a spus toate alea doar ca sa ti-o mai traga de cateva ori.
Sincer eu nu cred ca grija ta cea mai mare e sa nu-si piarda ea timpul cu el ci mai degraba sa-i desparti ca daca tu nu ai fost fericita cu el sa nu fie nici ea. Nu e frumos ce faci...din posturile tale se vede clar ca esti putin frustratata ca ai terminat-o cu el si are pe altcineva dar accepta ce s-a intamplat si concentreaza-te pe fericirea ta....nu sa le distrugi lor relatia. Ca el isi bate joc de ea sau nu e fix problema lor, actuala lui nu cred ca e oarba si nu vede anumite lucruri daca e cazul...let it go si nu te injosi asa ca e foarte penibil, pentru tine in primul rand.

#15 2011-09-11 21:01:44

x_ynna
Addicted member

_Summer_ a scris:

Delira, nu ai tu de unde sa stii ce e in relatia lor. El poate ti-a spus toate alea doar ca sa ti-o mai traga de cateva ori.
Sincer eu nu cred ca grija ta cea mai mare e sa nu-si piarda ea timpul cu el ci mai degraba sa-i desparti ca daca tu nu ai fost fericita cu el sa nu fie nici ea. Nu e frumos ce faci...din posturile tale se vede clar ca esti putin frustratata ca ai terminat-o cu el si are pe altcineva dar accepta ce s-a intamplat si concentreaza-te pe fericirea ta....nu sa le distrugi lor relatia. Ca el isi bate joc de ea sau nu e fix problema lor, actuala lui nu cred ca e oarba si nu vede anumite lucruri daca e cazul...let it go si nu te injosi asa ca e foarte penibil, pentru tine in primul rand.

subscriu tummenupp Nu ai de unde sa stii ce e intre ei si ce-o sa fie. Poate pana la urma o sa iasa o mare iubire, am mai auzit de astfel de relatii si fraiera ramai tu.

#16 2011-09-11 21:02:29

Deliria
Full member

Nu sunt frustrata,eu m-am despartit de el, nu aveam un mare plan malefic doar am intrebat ce ar fi mai bine sa fac, daca as fi vrut sa le distrug relatia probabil m-as fi intalnit cu el sa ma xxx si dupa i-as fi spus sa o paraseasca... ar fi facut-o. doar voiam sa vad ce parere aveti voi smile

In the backyard.

#17 2011-09-11 21:04:47

_Summer_
Platinum member

Deliria a scris:

i-am spus  smile oricum intr-un fel ciudat si foarte rau lol ma bucur ca sufera el si ca nu e fericit pentru ca si eu am suferit mult langa el smile

Mie mi-a sunat asta putin a frustrare, no offence dar probabil mi s-a parut mie. E bine ca esti okey atunci smile

#18 2011-09-11 21:05:52

x_ynna
Addicted member

Da te inteleg dar eu zic ca nu. Te-ai injosi. Eu asa vad treaba dar nu trebuie sa gandesti si tu ca mine.

#19 2011-09-11 21:06:03

Deliria
Full member

nu e frustrare doar stiu cat am suferit eu -de la faptul ca am stat singura cu mama moarta in sicriu ca el a plecat ca era gelos pe lumea la inmormantare, ca m-a obligat sa imi retrag dosarul la facultate samd- poate am dreptul sa fiu fericita pe durerea lui smile

si da aveti dreptate, nu ma bag oricum daca ei se despart nu castiga nimeni, asa fiecare cu treaba lui, ca n-am chef sa il mai vad la mine in fata blocului plangand  roll

Ultima oara a fost editat de Deliria (2011-09-11 21:07:11)

In the backyard.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.