|
Nu esti logat.
Fostul si noua sa prietena :)#1 2011-09-11 20:18:12
Fostul si noua sa prietena :)Fostul meu prieten pe care l-am iubit enorm mi-a propus ieri sa ne , am refuzat.Dupa ceva timp m-a sunat sa vada daca sunt sigura ca nu vreau ca el inca tine la mine si s-a plictisit de actuala,dupa am vorbit pe net si mi-a spus ca ii e dor de mine ca aia nu se compara...Vreau un sfat : sa-i spun tipei cu cine are de-a face si pe cine iubeste, sau sa nu ma bag? All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #2 2011-09-11 20:22:07
Re: Fostul si noua sa prietena :)parerea mea ar fii sa nu te bagi,poate iese ceva frumos intre ei iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului" Offline #3 2011-09-11 20:24:03
Re: Fostul si noua sa prietena :)da singurul lucru pe care mi-l spune el e ca vrea sa se desparta de ea, ma suna plangand ca ma vrea inapoi ca ea nu se compara , el nu e un baiat rau doar ca nu stie el cum e sa si iubesti nu doar sa fi iubit, am fost impreuna aproape 3 ani , cu ea e de cateva luni ...probabil ar fi mai bine sa nu ma bag, oricum nu vreau sa ii fac rau All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #4 2011-09-11 20:26:32
Re: Fostul si noua sa prietena :)tu stii ce ai de facut,dar nu ii spune tu celeilalte fete nimic despre el. iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului" Offline #5 2011-09-11 20:32:16
Re: Fostul si noua sa prietena :)Dar tu il mai vrei, vrei sa te impaci cu el ? Offline Publicitateloading...
#6 2011-09-11 20:37:37
Re: Fostul si noua sa prietena :)pai de ce sa nu ii zica? eventual ii da un mail cu converatiile dintre ei, ca sa nu zica ca o minti. aia de ce sa nu stie ce poama are langa ea? asta doar daca nu il vei inapoi... Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #7 2011-09-11 20:41:02
Re: Fostul si noua sa prietena :)Eu spun ca daca el a zis ca te vrea inapoi, spune-i sa o lase si sa va impacati. Sa vezi ce face. In fond ce treaba ai tu cu ea? O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #8 2011-09-11 20:43:23
Re: Fostul si noua sa prietena :)Dar nu de la fosta. Offline #9 2011-09-11 20:44:17
Re: Fostul si noua sa prietena :)uite tocmai, eu cu el nu vreau sa ma impac, si tipa aia e un fel de eu la inceputul relatiei noastre, o tipa relativ frustrata indragostita de un tip ce arata superb si o trateaza "asa si asa" chestiile se inrautatesc, si intr-un fel mi-e mila sa nu piarda 3 ani cum am pierdut eu.Poate daca nu as fi gasit un super tip m-as fi intors la el, in inima mea tot timpul o sa aiba un locsor dar acum ca stiu cum e sa fie bine ... nu m-as intoarce, dar imi pare rau ca aia chiar il crede... All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #10 2011-09-11 20:47:53
Re: Fostul si noua sa prietena :)deliria,nu te baga intre ei. aceasta este parerea mea.spune-i tipului sa-si vada de relatia lui si ttu continuati relatia de care esti foarte multumita iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului" Offline #11 2011-09-11 20:48:42
Re: Fostul si noua sa prietena :)i-am spus oricum intr-un fel ciudat si foarte rau ma bucur ca sufera el si ca nu e fericit pentru ca si eu am suferit mult langa el All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #12 2011-09-11 20:50:27
Re: Fostul si noua sa prietena :)lasa-l cu viata lui.eventual schimba-ti nr de telefon,mail-ul si rupe orice legatura cu el iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului" Offline #13 2011-09-11 20:53:08
Re: Fostul si noua sa prietena :)
exact la fel as spune si eu, ca si cora. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #14 2011-09-11 20:59:09
Re: Fostul si noua sa prietena :)Delira, nu ai tu de unde sa stii ce e in relatia lor. El poate ti-a spus toate alea doar ca sa ti-o mai traga de cateva ori. Offline #15 2011-09-11 21:01:44
subscriu Nu ai de unde sa stii ce e intre ei si ce-o sa fie. Poate pana la urma o sa iasa o mare iubire, am mai auzit de astfel de relatii si fraiera ramai tu. O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #16 2011-09-11 21:02:29
Re: Fostul si noua sa prietena :)Nu sunt frustrata,eu m-am despartit de el, nu aveam un mare plan malefic doar am intrebat ce ar fi mai bine sa fac, daca as fi vrut sa le distrug relatia probabil m-as fi intalnit cu el sa ma xxx si dupa i-as fi spus sa o paraseasca... ar fi facut-o. doar voiam sa vad ce parere aveti voi All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #17 2011-09-11 21:04:47
Mie mi-a sunat asta putin a frustrare, no offence dar probabil mi s-a parut mie. E bine ca esti okey atunci Offline #18 2011-09-11 21:05:52
Re: Fostul si noua sa prietena :)Da te inteleg dar eu zic ca nu. Te-ai injosi. Eu asa vad treaba dar nu trebuie sa gandesti si tu ca mine. O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #19 2011-09-11 21:06:03
Re: Fostul si noua sa prietena :)nu e frustrare doar stiu cat am suferit eu -de la faptul ca am stat singura cu mama moarta in sicriu ca el a plecat ca era gelos pe lumea la inmormantare, ca m-a obligat sa imi retrag dosarul la facultate samd- poate am dreptul sa fiu fericita pe durerea lui Ultima oara a fost editat de Deliria (2011-09-11 21:07:11) All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|