homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fostul si noua sa prietena :)-2

#20 2011-09-11 21:06:35

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: Fostul si noua sa prietena :)

ok nustiu eu gandesc ca de ce sa piarda si aia timpul alaturi de unu care nu o vrea si care cine stie ce face pe la spatele ei? de multe ori suntem prea indragostite ca sa stim ce fiinta avem langa si cand realizam.... ori dam o la parte din cauza timpului trecut si obisnuitei ori suferim ca am pierdut timpul alaturi de el.
poate o va crede, poate nu... insa ea nu va iesi sifonata sau fraiera  tocmai pt ca nu are nici o treaba cu ei, nu il vrea inapoi, nu incearca sa ii desparta, doar vrea sa ii deschida ei ochii. daca ea va accepta sa i se deschida, bine, daca nu, sanatate si virtute.

oricum daca sunt doar vorbe in vant...de ce le spune? nustiu daca o vrea inapoi o vrea pentru ceva,cat de pe roze sa fie relatia actuala incat el sa faca asa ceva? magar tot este, ma scuzati expresia. si tot nu merita nici o relatie, nici pe actuala, nici pe viitoarea.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#21 2011-09-11 21:11:17

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Atunci cu atat mai mult, fii tu mai presus decat el...nu e bine sa porti nimanui ura. Atata timp cat exista ura in sufletul tau e destul de complicat sa poti s aiubesti pe altcineva sad Scoate-l definitiv din viata ta si incheie orice legatura cu el. Razbunarea nu o sa-ti aduca nicio satisfacatie pentru ca nu mai poti sa schimbi ce s-a intamplat in schimb poti sa ai mai mare grija in viitor in cine iti pui increderea. Capu sus, fiecare primeste ceea ce merita pana la urma, nu trebuie tu s ate "murdaresti" pentru asta.

#22 2011-09-11 21:32:16

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Eu una as vrea sa stiu daca prietenul meu se da la fosta. Pur si simplu as vrea. E o forma de a insela, pentru ca intentia exista si daca ea ar fi acceptat, s-ar fi intamplat. Decat sa fiu carpa unuia care sa si-o traga cand si cu cine vrea el fara ca eu sa aflu... mai bine aflu de la fosta/oricine altcineva si verific singura. smile Adica, daca ii spune Deliria o chestie, ea nu tre' s-o ia de buna. Doar o sa ii ridice un semn de intrebare, semn de intrebare pe care il va verifica. Daca descopera si ea aceleasi lucruri, se lamureste. Daca nu... inseamna ca el chiar are bafta...

Ultima oara a fost editat de OmniaVincitAmor (2011-09-11 21:33:18)

#23 2011-09-11 22:20:18

popicel
Full member
De la: Cluj
Inregistrat: 2010-02-04

Eu sincer i-as fi trimis in secunda doi. Si nu copy-paste sa poata ala se scoata ca poate am scris eu ca sunt rautacioasa. Ci print-screen. Sa stiu o treaba. Pentru ca daca aia sunt impreuna doar de ceva vreme, cel mai probabil ca fata aia nu va suferi atat de mult. Insa el merita o lectie, ca din cauza celor ca el suntem noi catalogati ca si porci curat2

Ultima oara a fost editat de popicel (2011-09-11 22:20:46)

Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula!
Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***!

---------------------------------------------------------------
Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. smile

#24 2011-09-11 22:23:12

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

parerea mea este ca relatia lor nu e responsabilitatea ta ... smile

Dragostea nu se stă, se face.

Publicitate

loading...

#25 2011-09-11 22:25:51

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

si eu as vrea sa stiu daca mi-ar face asa ceva, desi e adevarat ca daca as afla de la fosta as fi foarte sceptica la inceput, m-as gandi ca sigur vrea sa ne desparta. daca ar veni cu dovezi concrete (un print screen cum zice popicel) cred ca pana la urma i-as fi recunoscatoare ca mi-a spus si m-a scutit de o relatie cu un magar. ca ea il vrea inapoi sau nu dupa aceea ... irelevant !

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#26 2011-09-11 23:57:25

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

si eu zic ca nu are nici un rost sa te bagi . relatia lor= problema lor  ,oricum din chestia asta tie nu iti iasa nimic indiferent daca ramane cu tipa respectiva sau o arde cu altele. Daca e suficient de inteligenta ,isi va da singura seama pe cine are langa ea.

Love.  Live. Laugh.

#27 2011-09-12 00:02:31

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

deliria, frustrare este, chiar daca vrei sa recunosti sau nu. poate nu esti frustrata ca s-a terminat relatia voastra si e el cu altcineva, dar frustrare ca nu a mers cum trebuie si s-a terminat, este. felul in care scrii denota asta pentru un ochi format minim. nu e ceva rau, e doar un fapt.

pe de alta parte, si eu cred ca pur si simplu nu e responsabilitatea ta sa o informezi pe noua lui prietena despre toate cele petrecute...toata lumea are un schelet sau mai multe in dulap smile, dar trebuie sa trecem peste ele, cum putem. asta in primul rand. in al doilea rand, tu nu ai fix nici o treaba cu noua lui prietena (daca nu sunteti voi doua prietene la randul vostru) si chiar lasa-ma sa nu cred ca vrei sa o scutesti de suferinta...si te gandesti la ea, saraca..come on.

eu cred ca deja cand depasim varsta primelor relatii orice relatie se construieste pe o alta relatie in esec si poate ca e mai bine sa nu aflam ca stam pe un schelet, fiindca scheletul ala o sa putrezeasca oricum in timp.

sentimentele lui pentru tine si cele fata de prietena lui actuala sunt pur si simplu diferite si nu pot fi comparate.

pe scurt, nu, mi se pare absolu inadecvat sa fii tu cea care o anunta pe prietena lui despre toate astea....fie si numai pentru faptul ca tu nu stii exact ce e intre ei, poate ea stie si accepta si doar o sa o umilesti, poate si ea face acelasi lucru si nu e ceva serios intre ei si o sa fii penibila etc.

Ultima oara a fost editat de moksha (2011-09-12 00:04:04)

#28 2011-09-12 09:33:55

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

si eu zic sa nu te bagi pt simplul fapt ca nu ai de unde sa stii exact care e treaba intre ei. + ca stii cum se spune "nicio fapta buna nu ramane nepedepsita". poate tu ai cele mai bune intentii, s-o "scapi" pe biata fata din mainile nenorocitului, dar sunt sanse destul de mari sa nu-ti iasa. si ghici cine va pica al naibii de prost?

bebe V., soarele si luna

#29 2011-09-12 12:45:18

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu sunt de acord cu cei care te sfatuiesc sa ii spui, mai aes daca ai dovezi clare cum zicea popicel. Baietii imediat se anunta intre e daca au vazut o tipa ca face ceva nepotrivit. Fetele de ce nu ar putea face la fel?

Daca actuala prietene nu ii pasa ca el vrea sa o isele in nici un caz nu ar pica Deliria de proasta. Tinand cont ca ea nu vrea sa fie nici macar amica cu el nu are absolut nici o datorie fata de el sa pastreze acest secret.

Si ca fat divers as prefera sa aflu de a oricine ca actuaul fuge dupa fosta pietena si spune ca relatia noastra nu merge decat sa aflu peste 5 an, cand a un copil cu el ca el ma inseala. Zic si eu.

#30 2011-09-12 12:59:42

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

^ subscriu big_smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#31 2011-09-12 12:59:52

april sunset
Insomniac member

Monica999 a scris:

decat sa aflu peste 5 an, cand a un copil cu el ca el ma inseala.

si daca n-ai afla? + ca daca in 5 ani nu-ti spune nimeni, cam greu sa mai afli apoi.
eu n-as vrea sa aflu. poa' sa stie toata lumea, sa vorbeasca pe la spate ce proasta sunt mai stiu eu cum. daca el se poarta frumos cu mine, formam o familie, avem un copil, de ce sa aflu? sa mor de durere, sa ma gandesc ca m-a mintit tot timpul? nu, merci!

bebe V., soarele si luna

#32 2011-09-12 13:02:36

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

oricum i se va infunda la un moment dat smile nu dureaza prea mult joaca pe doua fronturi.
ca poate da peste una din asta feminista care nu sta de 2 ori sa se gandeasca inainte sa-i zica aleia sa-si tina catelul acasa.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#33 2011-09-12 13:03:59

april sunset
Insomniac member

iar eu te-am sfatuit sa nu-i spui pt ca am facut si eu candva o astfel de fapta "buna" sa-i spun tipei ca umbla cu amandoua in acelasi timp. am aflat de ea (nu mai stiu cum), am terminat "relatia" cu respectivul si am sunat-o sa vorbim. initial, mi-a multumit, ca vai ce magar, a umblat cu amandoua, nemernicul. las' ca i-o fac si eu. ii dau papucii. i-a dat...dar si i-a luat inapoi peste cateva zile. iar ala normal ca i-a umplut capul de minciuni, incat cine a picat invidioasa si fraiera? eu, normal

bebe V., soarele si luna

#34 2011-09-12 13:33:31

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

monica, eu cred ca vezi doar tonuri de alb si negru, cand exista atata gri...

in fine, e voba de experiente diferite care ne pot conduce la concluzii diferite. dar exista foarte multa variabilitate, pe care e bine sa o luam in seama.

repet, e foarte greu sa judeci o relatie care e a ta, dar una a altora cu atat mai greu. faptul ca el e inca nesigur si isi cauta drumul nu inseamna ca nu va avea o relatie ok cu respectiva fata noua...e absolut normal si firesc sa ai indoieli si intrebari...asta nu descalifica din start relatia lor, care repet, nu avem de unde sti de ce fel e...poate pur si simplu nu si-au impus monogamie, sunt in etapa de proba si atunci tot ce va face deliria va fi sa fie penibila.

si inca o data, motivul pentru care i-ar putea spune nu este solidaritatea feminina. sa fim seriosi, ca doar nu avem 3 ani...

si mereu exista doua variante, minim, ale oricarei povesti.

deci eu sustin in continuare ca pur si simplu nu e treaba ta, deliria, sa rezolvi relatiile altora. si ca daca nu vrei sa mai ai de-a face cu el, chiar poti sa nu il mai vezi si nici sa vorbesti. e atat de simplu.

mult succes.

#35 2011-09-12 13:38:45

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

si eu am fost pusa intr-o situatie asemanatoare si nu i-am spus nimic fetei... pana la urma s-a lamurit pe propria piele ..

#36 2011-09-12 14:36:19

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Din moment ce v-ati despartit fiecare are propria viata. Ignora-l si nu te apuca sa-i spui actualei. Nu cred ca vrei sa fi pusa intr-o situatie proasta ulterior.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#37 2011-09-12 17:04:05

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Daca as mai tine la el, probabil i-as spune tipei. Insa daca as fi in locul tau, deci nu mi-ar mai pasa si nici nu l-as vrea inapoi, atunci nu  m-as baga.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#38 2011-09-12 21:30:25

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

eu n-as vrea sa aflu. poa' sa stie toata lumea, sa vorbeasca pe la spate ce proasta sunt mai stiu eu cum. daca el se poarta frumos cu mine, formam o familie, avem un copil, de ce sa aflu? sa mor de durere, sa ma gandesc ca m-a mintit tot timpul? nu, merci!

yikes  yikes mie mi se pare de-a dreptul incredibil ca exista persoane care ar prefera sa traiasca in minciuna, cu iluzia unei big happy family, dar probabil ca asa se explica toate cazurile in care femeia isi iarta barbatul infidel (eventual si unul recidivist) pentru ca se minte singura cu diverse chestii (pe mine ma iubeste, cu alealalte e doar sex ... etc) si asta o face fericita chiar daca nemernicul o face de ras in tot satul, cum s-ar zice ...

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.