homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Posibila sarcina?

#1 2011-09-12 16:01:24

ade89
Membru
Inregistrat: 2011-09-12

posibila sarcina?

Folosesc anticonceptionale si in august trebuia sa incep o noua folie dar nu am mai gasit novynette la nici o farmacie.
Pe data de 4 septembrie trebuia sa imi vina ciclu.A venit in 5(marti).
De obicei cand faceam pauza mi se deregla destul de tare.
Sambata,in data de 10 inca mai imi venea cate un pic iar noaptea am avut contact sexual neprotejat.Pe duminica dimineata deja imi trecuse menstruatia.
E posibil sa fi ramas insarcinata?

#2 2011-09-12 16:01:54

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: posibila sarcina?

da smile cand renunti la ac, ovulatiile apar haotic o perioada pana ti se regleaza ciclul cat de cat.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-09-12 19:11:16

ade89
Membru
Inregistrat: 2011-09-12

sincer nu stiu daca are vreo legatura sau nu dar azi toata ziua am avut temperatura 37,1.simt pe mine ca ceva nu e in regula.Probabil si gandul dar oricum termometrul nu minte.
In ultima perioada am avut tensiunea in jur de 10-11 cu 7-8.In fiecare dimineata beau un pic de cafea.Ieri am avut 8 cu 6.Foarte mica.Am baut cafea si nu s-a ridicat.Eram ametita de abia stateam pe picioare.La a doua cana de cafea am inceput sa imi revin.
Simt un diconfort la burta,parca sunt plina,balonata....
Nu cred ca au vreo legatura ... din cate stiu simptomele de sarcina nu apar asa repede.

#4 2011-09-12 19:38:36

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

sincer si eu m-am simtit aiurea zilele astea, sa nu fie ceva in aer. simptomele nu apar asa repede daca e sarcina, cum ai zis, si oricum nu are vreo legatura crescutul tensiunii si o eventuala sarcina, mai ales la 2 zile de la contact.
da, e posibila o sarcina in cazul tau cum a spus si yoyo. smile
un test de sarcina peste 3 saptamani de la contactul cu pricina te-ar lamuri daca e sau nu vorba de sarcina.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#5 2011-09-12 21:22:46

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

ade si hai_faiv si eu m-am simtit rau zilele astea, cred ca este o astenie de toamna.. eu am avut 15 cu 8-9 tensiunea si am simtit cum pic din picioare..

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.