homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie neregulata?

#1 2011-09-13 10:10:54

niculina
New member
Inregistrat: 2008-03-12

Menstruatie neregulata?

Este a doua luna cand menstruatia este neregulata si nu inteleg motivul. Se poate sa ma ajutati cu cateva sfaturi? Luna trecuta a venit pe 26, cu o intarziere de 4 zile, iar acum a venit astazi, pe 13 , deci la 18 zile. Pap-ul l-am facut acum 1 an , control si colposcopie la fel, toate acestea dupa ce am nascut normal acum un an si opt luni. Singura schimbare care a avut loc in ultimul timp a fost ca in ultimul timp am fost racita, avand cateva zile durerile specifice anexitei.Am luat un singur nurofen si au cedat, asteptand sa merg la medic pentru un tratament corect. Se poate sa-mi spuneti care pot fi cauzele?
   Va multumesc tare mult  pentru ajutorul pe care mi l-ati oferit atunci cand am avut nevoie, sfaturile voastre s-au dovedit a fi de mare ajutor !

#2 2011-09-13 10:34:57

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Menstruatie neregulata?

Poate fi si raceala, poate fi si o dereglare hormonala, poate fi pe fond de stres, poate fi de la oboseala, caldura, poate fi din mai multe cauze. Cel mai indicat ar fi sa gasesti cauza exacta impreuna cu medicul tau. Mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.