Insarcinata sau nu???-2
- ramonique
- Full member
- Inregistrat: 2007-01-10
Re: insarcinata sau nu???
Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul.
- alina_petra22
- New member
- Inregistrat: 2011-04-07
buna fetelor....am revenit...deci eu am facut testul de sarcina in aceasta dimineata si mi-a iesit negativ(ultimul ciclu mi-a venit pe 28 august si azi e in 28 septembrie si nu mi-a venit) sa inteleg ca am facut testul prea devreme dar e posibil sa fiu insarcinata? Totusi nu inteleg de ce mi-a iesit negativ...ma poate lamuri cineva ? ce test imi recomandati ...va rog..multumesc
Ultima oara a fost editat de alina_petra22 (2011-09-28 15:16:16)
- moksha
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-19
alina_petra22 a scris:buna fetelor....am revenit...deci eu am facut testul de sarcina in aceasta dimineata si mi-a iesit negativ(ultimul ciclu mi-a venit pe 28 august si azi e in 28 septembrie si nu mi-a venit) sa inteleg ca am facut testul prea devreme dar e posibil sa fiu insarcinata? Totusi nu inteleg de ce mi-a iesit negativ...ma poate lamuri cineva ? ce test imi recomandati ...va rog..multumesc
cand ai avut ultimul contact neprotejat?
- angels22
- New member
- Inregistrat: 2011-09-04
Buna fetelor! Am si eu o nelamurire. Pe 1 octombrie seara adica vineri, mi-a venit ciclul,adica asa am crezut, ca am avut o pata mica maronie, mi-am pus un tampon, si a doua zi cand m-am dus la toaleta, nu era nimic nici o pata nimic, asa a fost toata ziua si ziua urmatoare. A treia zi luni cand mergeam la toaleta, cand ma stergeam, pe hartie era un maro deschis rau la culoare, nici nu se observa decat daca ma uitam atenta. marti la pranz a inceput sa fie un maro mai puternic, dar nu imi curgea decat cand ma duceam la toaleta si foarte putin, dupa cateva ore a devenit un rosu deschis, iar apoi roz fff deschis si mai a venit asa 2 zile, azi e tot roz deschis si foarte putin, nici nu imi pateaza tamponul. nu am avut dureri deloc, care inainte nu puteam sa ma dau jos din pat de durere. Singura durere care o simteam era de stomac, mai mult ca o arsura. Tin sa precizez ca eu aveam inainte menstruatia de 5-6 zile abundenta, cu dureri si intepaturi mari de ovare si cheaguri multe, acum nici gheaguri nu am avut. Credeti ca poate fi sarcina? M-am culcat cu iubitul meu pe 18 noiembrie, fara sa imi dau seama ca eram in perioada fertila, nu si-a dat drumul in mine, dar a urmat dupa ce a terminat iar o penetrare, fara sa isi mai dea drumul deloc, si dupa cateva ore iar, dar nu si-a dar dumul in mine. Va multumesc si stept parerile voastre.
- daenarys
- Vizitator
- angels22
- New member
Cand ar trebui sa-l fac ca sa imi iasa rezultatul corect? pentru ca nu vreau sa-l fac si sa iasa fals.
- daenarys
- Vizitator
stai putin,tu zici ca ai avut contact in noiembrie si noi suntem in octombrie? pana la urma cand ai avut contactele alea?
- angels22
- New member
Scuze, vroiam sa zic in septembrie, nu stiu ce mi-a venit de am scris noiembrie
- daenarys
- Vizitator
chiar maine de dimineata cu prima urina il poti face
- angels22
- New member
Dar nu e prea devreme? Am citit ca e sigur cam dupa 3 saptamani
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
angels22 a scris:Credeti ca poate fi sarcina? M-am culcat cu iubitul meu pe 18 noiembrie, fara sa imi dau seama ca eram in perioada fertila, nu si-a dat drumul in mine, dar a urmat dupa ce a terminat iar o penetrare, fara sa isi mai dea drumul deloc, si dupa cateva ore iar, dar nu si-a dar dumul in mine.
riscul de sarcina e ft mare! e cam devreme pt test, dar poti incerca.
Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-10-07 13:25:30)
- daenarys
- Vizitator
daca iei un calendar si numeri o sa vezi ca maine sunt 23 de zile de la contactele alea cu risc
- anca90
- Platinum member
de pe 18 sept pana azi, sunt 19 zile poate incerca un test, dar neaparat sa il repete si pe sapt viitoare
- daenarys
- Vizitator
da,scuze eu am inteles 16 septembrie eu zic ca daca e ceva se pozitiveaza si acum
- angels22
- New member
Da 19 zile sunt, k le calculez mereu, mai bine il fac saptamana viitoare, si daca e o sa-l repet.
- angels22
- New member
Fetelor dar voi ati avut menstruatie peste sarcina, sau ati auzit de cazuri? Daca da, cum a fost? Adica cantitate, durata, culoare.
- anca90
- Platinum member
eu am avut si a fost la fel ca menstruatiile anterioare. singura diferenta a fost ca nu se mai oprea, sangerarile au tinut o luna, pana la urmatoarea menstruatie.
dar de regula, ciclul peste sarcina este redus cantitativ si maroniu. la mine nu s-a aplicat regula asta.
- moksha
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-19
angels22 a scris:Buna fetelor! Am si eu o nelamurire. Pe 1 octombrie seara adica vineri, mi-a venit ciclul,adica asa am crezut, ca am avut o pata mica maronie, mi-am pus un tampon, si a doua zi cand m-am dus la toaleta, nu era nimic nici o pata nimic, asa a fost toata ziua si ziua urmatoare. A treia zi luni cand mergeam la toaleta, cand ma stergeam, pe hartie era un maro deschis rau la culoare, nici nu se observa decat daca ma uitam atenta. marti la pranz a inceput sa fie un maro mai puternic, dar nu imi curgea decat cand ma duceam la toaleta si foarte putin, dupa cateva ore a devenit un rosu deschis, iar apoi roz fff deschis si mai a venit asa 2 zile, azi e tot roz deschis si foarte putin, nici nu imi pateaza tamponul. nu am avut dureri deloc, care inainte nu puteam sa ma dau jos din pat de durere. Singura durere care o simteam era de stomac, mai mult ca o arsura. Tin sa precizez ca eu aveam inainte menstruatia de 5-6 zile abundenta, cu dureri si intepaturi mari de ovare si cheaguri multe, acum nici gheaguri nu am avut. Credeti ca poate fi sarcina? M-am culcat cu iubitul meu pe 18 noiembrie, fara sa imi dau seama ca eram in perioada fertila, nu si-a dat drumul in mine, dar a urmat dupa ce a terminat iar o penetrare, fara sa isi mai dea drumul deloc, si dupa cateva ore iar, dar nu si-a dar dumul in mine. Va multumesc si stept parerile voastre.
da, eu una cred ca poate fi vorba de sarcina. testul cred ca va fi deja pozitiv, daca nu il mai repeti.
practic ai facut sex neprotejat exact in perioada fertila si ai ceva ce seamana cu sangerarea de nidatie...deci eu cred ca e foarte posibil sa fii insarcinata. nu reusesc sa inteleg, nu o lua personal, dar chiar nu reusesc, cum adica nu ti-ai dat seama ca erai in perioada fertila? adica oricum nu te protejezi eficient - prezervativ, pastile, plasturi, sterilet, diafragma si tot neamul lor - alegi o metoda foarte riscanta, al carei pilon principal e sa eviti sexul in perioada fertila si ai uitat ca esti in perioada fertila? no comment.
fa un test maine.
mult succes!
later edit: stiu ca te face sa te simti mai bine daca intrebi si afli alte cazuri, dar chiar nu se aplica. adica fiecare organism e unic si chiar nu poti sa stii ca daca uneia dintre fete i-au venit 5 picaturi roz si tie 7 maro cu siguranta e asa sau altfel. nu, testul iti va spune.
si te rog te rog te rog protejeaza-te!!! ca sa nu incep iar cu bolile cu transmitere sexuala, ca probabil devin pisaloaga.
Ultima oara a fost editat de moksha (2011-10-07 14:58:26)
- angels22
- New member
moksha, nu mi-am dat seama pentru ca ne-a luat valul si nu m-am mai gandit, eu am o reletie de 4 ani, ne-am mutat si impreuna de 2 ani jumate, si cand situatia financiara o sa ne permita o sa ne si casatorim, asa ca nu ma mai gandesc la bolile cu transmitere sexuala. O sa astept pana sapt viitoare sa fac testul, si daca sunt la anul o sa fiu mamica, daca nu o sa merg la doctor si o sa cer anticonceptionale.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|