|
Nu esti logat.
Remedii naturiste pentru cistita-2#20 2011-10-11 11:46:17
Re: Remedii naturiste pentru cistitaveverita, ma bucur ca te simti mai bine. eu una n-as face tratamente luate de pe forum. nu stiu daca e ok sa mai astepti 3 zile, dar daca tu zici ca esti bine... incearca, ce sa spun? pacat ca nu te-a lamurit mai bine medicul de ce iti da o geanta de antibiotice daca nu ai nimic? Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-10-11 11:46:50) Offline #21 2011-10-11 23:55:51
Re: Remedii naturiste pentru cistitaBuna din nou!! Veverita ,te rog mult nu renunta la tratamentul dat de dr.tau pt ca el stie mult mai bine dece ti l da.Eu de ex am luat si dupa termirarea trat.luni de zile tratament pana la stopareaa ceistitei,daca iti spun schema mea de tratament care a fost pt o perioada de 9 luni de zile te speri.Asa ca te rog nu renunta la tratamente pt ca asa am facut si eu vreo trei ani de zile si uite ca nu a fost bine pt ca putem ramane cu foarte multe complicati.Afectarea rinichilor,ovarelor, infertilitate etc.Incearca sa ti iei acel vaccin Urovaxom sau daca esti bine URISAN 1pastila/zi si sa faci polidin si hidrateazate.Daca ai nevoie incontinuare de sfaturi te ajut cu mare caldura. Offline #22 2011-10-12 00:13:20
Re: Remedii naturiste pentru cistitamonik, cu tot respectul fata de faptul ca vrei sa ajuti si cu tot dragul fata de tine, nu are de ce sa faca polidin. nu exista nici macar un motiv pentru care ar trebui sa faca polidin, deci trebuie sa te contrazic aici destul de serios. Offline #23 2011-10-12 00:22:46
Re: Remedii naturiste pentru cistitaCu tot respectul dar Polidinul este recomandat pt infecti urinare si etc.Cu mult respect informeazate mai bine sau citeste pe net prospectul.Iar eu, il l am recomandat ca si sfat nu ca tratament.PT ca veverita draga informezate pe net de POLIDIN,UROVAXOM SAU DE URISAN si dupa aceea discuta cu medicul tau si vezi ce iti spune.Pupici!! Offline #24 2011-10-12 00:39:30
Re: Remedii naturiste pentru cistita
monik, stiu foarte bine despre ce vorbesc. Offline Publicitateloading...
#25 2011-10-12 00:53:39
Re: Remedii naturiste pentru cistitaNu eu imi cer scuze.Dar nu am facut decat sa ajut cu sfaturi nu cu scheme de tratament.Iar cand am trecut printr o problema similara am fost la med de fam,la ginecologie si nefrolog.Eu nu am vorbit in nestiinta de cauza.Iar polidinul mi a fost recomandati de toti pt imunizare si pt faptul ca eram un pic inflamata de la cistita deoarece nu am fost intelegatoare sa ascult de dr de la inceput.Scuze din nou!!! Offline #26 2011-10-12 00:57:29
Re: Remedii naturiste pentru cistitanu trebuie sa iti ceri scuze, eu doar am zis parerea mea, in cazul si momentul dat. Offline #27 2011-10-12 17:56:07
Re: Remedii naturiste pentru cistitafetelor, nu e cazul sa va contraziceti...pana la urma, fiecare face ce crede ca e mai bine pt ea si daca un tratament a functionat la cineva, nu e obligatoriu sa fie valabil si pt alte persoane, fiecare organism raspunde la anumite medicamente...in fine, apreciez grija voastra...oricum, eu iau doar ce-mi zice medicul si si atunci ma informez indeaproape... Offline #28 2011-10-19 17:01:55
Re: Remedii naturiste pentru cistitabuna! am o mare nelamurire si sunt cam speriata! in urma ultimei uroculturi am aflat ca am bacteria ecoli si ca e rezistenta la ciprofloxacinul pe care medicul mi l-a prescris inainte de a sti exact ce am. a presupus ea ca daca e ecoli, ar tb sa fie sensibila la ciprinol...am facut acest tratament aparent inutil cam 5 zile. simptomele au trecut, dar nu stiu daca si bacteria...problema nu e asta... problema e ca menstra tb sa vina pe data de 15 si nu da nici un semn de viata nici pana azi...eu iau ac yasmin de vreo 5 ani, dar luna aceasta am facut pauza, din cauza unei rani pe uter care nu mai trece...la ultima eco medicul mi-a zis ca am uterul deviat si ovarul drept marit (cel stang e absent, in urma unei operatii de chist ovarian, mi-a scos si ovarul). luna aceasta am avut un contact sexual protejat, dar si unul neprotejat, adica, a ejaculat pe mine, dar apoi m-a penetrat...ideea e ca s-a sters, dar acum ca nu-mi mai vine menstra, ma gandesc la tot felul de chestii...am inteles ca uterul deplasat poate deregla menstra, dar e posibil sa fiu insarcinata? si cat timp tb sa astept pana sa-mi fac un test de sarcina? va rog, orice parere conteaza, ca simt ca o iau razna... Offline #29 2011-10-19 17:18:26
Re: Remedii naturiste pentru cistitaai luat ciprinol degeaba, au trecut simptomele dar trebuie sa iei tratament adecvat pentru e coli, dupa antibiograma. Offline #30 2011-10-19 17:24:25
Re: Remedii naturiste pentru cistitabine, dar la urocultura sau la analize de sange nu se poate afla o sarcina? ca eu am facut sapt trecuta aceste teste..si nu a iesit nimic... da, stiu ca rana e pe col, m-am grabit cand am scris... Offline #31 2011-10-19 17:26:25
Re: Remedii naturiste pentru cistitanu, nu se poate afla la urocultura ca esti insarcinata. si nici la analizele de sange. pot exista modificari, dar in nici un caz specifice pentru sarcina. Offline #32 2011-10-19 17:52:47
Re: Remedii naturiste pentru cistita
doar daca ceri expres analiza beta hcg (se face din sange). Offline #33 2011-10-19 23:00:39
Re: Remedii naturiste pentru cistitaam facut testul si a iesit negativ...o sa mai astept menstra..si mai incerc un alt test...dar eu cred ca e bine, incerc sa fiu optimista! Offline #34 2011-10-19 23:52:57
Re: Remedii naturiste pentru cistitadaca au trecut 3 saptamani de la contactul cu pricina si testul e negativ, nu esti insarcinata. Offline #35 2011-10-20 11:04:08
Re: Remedii naturiste pentru cistitada, au trecut 3 sapt...dar ramane intrebarea!! de ce nu vine??? Offline #36 2011-10-20 11:35:55
Re: Remedii naturiste pentru cistitaasa cum am scris si mai sus, intreruperea anticonceptionalelor (tot nu mi-e clar de ce le-ai intrerupt) poate determina dereglari ale menstruatiei. Offline #37 2012-04-25 19:16:46
Re: Remedii naturiste pentru cistitao sa scriu si eu aici povestea mea, in speranta ca intra cineva care ma poate ajuta si are rabdare sa citeasca : Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-05-04 12:47:42) Offline #38 2012-05-13 10:12:26
Re: Remedii naturiste pentru cistitacontinuare : iau Ofloxacin de 6 zile, starea subfebrila si disconfortul urinar persista Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-05-13 10:25:12) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|