homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu ma ocoliti , va rog .

#1 2011-09-15 17:14:35

Lemon03
Membru
Inregistrat: 2011-09-15

Nu ma ocoliti , va rog .

Buna ziua .
Am si eu o intrebare care ma framanta de ceva vreme : astazi am avut o scurgere / sangerare rozalie , care , conform calculelor mele ar putea fi cea de  nidatie .
Peste cat timp as putea face un test de sarcina care sa fie concludent ?
Tin sa mentionez ca ultimul CM  a fost pe data de 23 august , iar ultimul contact sexual ( protejat ) a avut loc pe 2 septembrie .
Multumesc enorm .

#2 2011-09-15 17:18:18

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: Nu ma ocoliti , va rog .

daca a fost protejat corespunzator (adica prezervativ/ac..alte metode) ce te duce cu gandul ca poate fi sangerare de nidatie?!
un test e concludent la 3 saptamani de la contactul cu risc/o saptamana de intarziere a menstruatiei

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#3 2011-09-15 17:24:27

Lemon03
Membru
Inregistrat: 2011-09-15

Deci , daca as face testul de sarcina pe data de 27 septembrie , ar fi relevant raspunsul ?
Nu stiu Miha ... frica de a fi insarcinata , cred .
supa

Edit : Eu am o menstruatie foarte aiurea ... e total neregulata . Uneori vine la 36 de zile , uneori la 30 .
Cred ca am si o anexita serioasa , deoarece in trecut am avut o sangerare tare urata , maronie si cu cheaguri foarte mari .
Am zis ca o sa ma duc la doctor , dar am tot amanat din cauza muncii stresante si a timpului scurt .
Stiu ca exista si posibilitatea ca aceasta sa fie o sangerare provocata de anexita , insa dupa ce am citit multe post'uri pe acest site legate de sangerarea de nidatie , cum si cand se manifesta si cum arata ... nu am putut sa nu iau in considerare si aceasta probabilitate .
De aceea am decis sa ma adresez aici .

puss

Ultima oara a fost editat de Lemon03 (2011-09-15 19:06:00)

#4 2011-09-15 21:59:17

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

offtopic Am zis ca o sa ma duc la doctor , dar am tot amanat din cauza muncii stresante si a timpului scurt.

Serios?Adica,din ce ai scris tu eu una inteleg ca e mult,dar mult mai importanta munca decat sanatatea ta.
Parerea mea e sa iti faci timp sa te duci la un control,un papanicolau,o secretie si asta e tot si dpdv e cel mai bine.

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#5 2011-09-16 09:04:04

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Lemon, da mai multe detalii, adica noi nu putem sti CU SIGURANTA daca esti sau nu insarcinata, dar macar spune-ne cat de " cu risc " a fost contactul in urma caruia banuiesti ca ai fi ramas insarcinata ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.