homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor :(

#1 2011-09-15 21:59:38

andriana92
Membru
Inregistrat: 2011-09-13

ajutor :(

Cine stie ( sigur ) daca Pilula Postinor deregleaza menstruatia ? Luasem pilula de urgenta si in urmatoarea jumatate de ora mi-a venit menstruatia,m-a tinut 7 zile lucru ce nu mi s-a mai intamplat pana acum,pentru ca in general ma tinea intre 3-5 zile,iar acum ar fi trebuit sa-mi vina de 5 zile si nu mi-a venit.Contact sexual neprotejat nu am avut.Sunt speriata,oare ce s-a intamplat ? Cam cat are voie maxim sa intarzie ?

#2 2011-09-15 22:12:55

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Re: ajutor :(

postinorul ca si concentratie de hormoni reprezinta cel putin pilule anticonceptionale pe juma` de an...adica o bomba de hormoni

este normal sa fii dereglata 2-3 luni dupa postinor, escapelle si ce alte pastile mai exista pe piata in genul lor

#3 2011-09-15 22:12:59

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

Nu trebuie sa stie nimeni sigur,consider ca inainte de utilizare trebuia sa citesti prospectul.

Reactii adverse:

Sangerari neregulate in unele cazuri, dupa 2-3 zile, pot aparea spotting sau sangerari intermenstruale care, insa, dispar de regula spontan. Majoritatea femeilor vor avea urmatorul ciclu
menstrual la timpul prevazut sau mai devreme. Daca instalarea menstrei se face cu o intarziere mai mare de o saptamana, trebuie efectuat un test de sarcina.
In cazul sangerarilor abundente sau prelungite, se recomanda efectuarea controlului ginecologic.
Alte efecte secundare sunt: tensiune in sani, cefalee, ameteala si oboseala.

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#4 2011-09-16 23:46:43

andriana92
Membru
Inregistrat: 2011-09-13

Prospectul l-am citit insa as vrea sa stiu mai multe impresii de la persoane care au mai administrat sau cel putin stiu cate ceva despre aceasta pilula.

#5 2011-09-16 23:56:16

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

nu conteaza ce iti spune oricine altcineva, corpul tau reactioneaza diferit si tot ceea ce poti citi este prospectul. nu exista maxim, minim, lucrurile sunt variabile, dar in nici un caz atat de dramatice cat sa te panichezi. calmeaza-te si ai rabdare.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.