|
Nu esti logat.
O ingrijorare mare...#1 2011-09-17 07:33:49
o ingrijorare mare...Buna dimineata:) am si eu o problema care nu m-a lasat sa dorm toata noaptea:( Azi trebuie sa incep o noua folie de milligest insa ieri am fost la vreo 5 farmacii si nu am gasit, nu se mai fac, doar farmaciile care mai au in depozit le vand..Acum o sa ma duc sa caut din nou, dar in cazul in care nu gasesc, le pot inlocui cu altceva?la ginecolog ma pot duce abia luni si sunt ingrjorata ca ieri (fiind ultima zi de pauza din cele 7) am avut contact neprotejat si sunt si in a 3a zi de menstruatie..exista vreun risc? ma gandesc ca am fost protejata si ieri:-( daca nu, pot lua pastila de a 2a zi sau vreun alt anticonceptional? va rog raspundeti-mi ca sunt disperata:( Nu poti acuza gravitatia cand dragostea te doboara!!! Offline #2 2011-09-17 07:58:09Re: o ingrijorare mare...cu contactul de ieri nu sunt riscuri insa alte anticonceptionale nu stiu sa iti recomand ... daca nu reusesti sa ajungi la medic decat luni incepe noua folie de luni si protejeaza-te suplimentar 7 zile Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #3 2011-09-17 08:01:05
Re: o ingrijorare mare...da, a picat foarte prost weekendu acum:(( stiu ca un spermatozoid poate sa traiasca inauntru pana la 4 zile...iar eu de azi banuiesc ca nu mai sunt protejata si ma cam sperie ideea asta, daca nu iau pastile de azi poate sa inceapa ovulatia imediat? Nu poti acuza gravitatia cand dragostea te doboara!!! Offline #4 2011-09-17 20:13:33
Re: o ingrijorare mare...Am gasit pana la urma 2 cutii de milligest dupa ce am cautat tot Bucurestiul:D acum..eu le luam de obicei la ora 11 dar azi le-am luat la 15:30 e in regula daca am schimbat ora? Nu poti acuza gravitatia cand dragostea te doboara!!! Offline Publicitateloading...
#6 2011-09-17 21:03:40
Re: o ingrijorare mare...multumesc pentru raspunsuri Nu poti acuza gravitatia cand dragostea te doboara!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|