|
Nu esti logat.
Rigevidon help !!#1 2011-09-17 12:55:39
rigevidon help !!buna fetelor.am o problema maaare iau rigevidon 21+7 .din cate am inteles cele 7 sunt fara hormoni si in perioada aceea ar trebui sa imi vina ciclul.asa sa si intamplat insa eram la ultima pastiluta fara hormoni, am luat-o pe la 21.30 iau la 2 noaptea am vomat.mi-e teama sa nu fi eliminat pastiluta.sau nu conteaza? avand in vedere ca sunt fara hormoni? astazi incep o noua folie.ce ar trebui sa fac?am eliminat pastiluta azi noapte?? Offline #2 2011-09-17 13:10:08
Re: rigevidon help !!pastilele placebo sunt acolo ca sa nu iti iesi din ritm in perioada de pauza, poti la fel de bine sa nu le iei. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-09-17 13:13:40
Re: rigevidon help !!pfff...ce bine..chiar m-am speriat..deci nu e nici o problema oricum ma gandeam ca de la 21.30 pana la 2 noaptea ar trebui sa se absoarba pastiluta nu? multumesc mult de raspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|