|
Nu esti logat.
Restaurante cu specific ...#1 2011-09-18 18:42:05
Restaurante cu specific ...M-am gandit ca ar fi bine sa fie un topic legat de specificul restaurantelor, unde ati avut experiente frumoase, etc. zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #2 2011-09-18 19:14:17
Re: Restaurante cu specific ...@blackberry “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #3 2011-09-18 19:16:41
Re: Restaurante cu specific ...http://restaurantturkuaz.ro/ zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #4 2011-09-18 19:21:51
Re: Restaurante cu specific ...Eu am fost la unu in Plaza Mall si am mancat un preparat din miel foarte bun, dar am fost acum ceva vreme si nu stiu cum se numeste.Era sus la masute.Serivire ok si preparat ok. “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #5 2011-09-18 19:42:52
Re: Restaurante cu specific ...Pot fi si din alte orase in afara de Bucuresti? Ca sa nu lasam pe dinafara pe nimeni Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline Publicitateloading...
#6 2011-09-18 19:55:59
Re: Restaurante cu specific ...Bineinteles, dar sa fie specificat si orasul. zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #7 2011-09-18 19:58:56
Re: Restaurante cu specific ...In Bucuresti Agra's Palace-specific indian. bucatarul e chiar indian nativ si , din cate am inteles, foloseste condimente originale. e cam scump, ce-i drept, dar merita. in fiecare duminica are "sunday branch"-platesti 50 de lei si ai un fel de bufet suedez din mai multe preparate. ce e nasol-e in pipera. Cap patrat cu minte-n colturi Offline #8 2011-09-18 20:05:58
Re: Restaurante cu specific ...In Cluj - Indigo - specific indian. Mie imi place foarte mult si mi se pare acceptabil ca pret. As vrea sa mai aflu de alte restaurante cu specific din Cluj. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #9 2011-09-18 20:23:04
Re: Restaurante cu specific ...ce bine arata, darcy... zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #10 2011-09-18 20:39:48
Re: Restaurante cu specific ...
tindeam sa cred ca e unicul cu specific din Cluj care sa fie si misto, dar de curand am gasit unul, cu specific 100% japonez. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #11 2011-09-18 21:03:34
Re: Restaurante cu specific ...Ah, sa nu uit ca in Bucuresti aproape de primaria sect 1, am fost la un restaurant-ceainarie, unde am fost placut impresionata nu stiam ce specific avea, dar muzica aia Chill, usor cu tente orientale, ambientul, totul se potriveau de minune. am gasit multe produse Bio..si niste fursecuri cu miere si scortisoara incredibile. Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2011-09-18 21:12:22) When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #12 2011-09-18 21:10:49
Re: Restaurante cu specific ...Hanul Berarilor Interbelic - Bucuresti , aproape de Piata Izvor- Specific Romanesc ...Mancare foarte foarte buna, servire exceptionala,gradina .Vinerea si Sambata in zilele de vara nu se gaseste loc decat cu rezervare.Are bere nefiltrata “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #13 2011-09-18 21:25:34
Re: Restaurante cu specific ...Iași Offline #14 2011-09-18 22:00:29
Re: Restaurante cu specific ...pentru Iasi: Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #15 2011-09-19 09:24:49
Re: Restaurante cu specific ...fetele, pt. Brasov ceva restaurante cu specific care sa fie la un pret acceptabil? Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #16 2011-10-02 23:25:05
Re: Restaurante cu specific ...In iasi, pizzerii bune? Offline #17 2011-10-03 11:57:54
Re: Restaurante cu specific ...chiar aseara am facut comanda de pizza de la dopo poco, inainte o faceau cam aiurea dar aia de aseara a fost chiar buna si aluatul cauta pe site-ul lor, cred ca pizza suprema ii zice Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #18 2011-10-03 17:41:59
Re: Restaurante cu specific ...Pizzeria domneasca e cam singura care mi-a placut pana acum din oras, de la dopo poco am mancat candva si nu mi-a placut absolut deloc. Iar cat despre cea de la magic, nu stiu, dupa ce am auzit cam ce se pune in ea, nu as mai lua Offline #19 2011-10-03 18:35:16
Re: Restaurante cu specific ...cea de care zic e nou aparuta, mie una mi-a placut, sa nu mai zic de blat Ultima oara a fost editat de green_fairy (2011-10-03 18:37:03) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|