homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-54-101

#1901 2011-10-01 17:31:01

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-54

cu placere,almisor puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1902 2011-10-01 19:29:45

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Buna seara fete dragi!

Va salut in frmula de 3 acum big_smile. Avem la purtator 2 voicuti si suntem tare mandri de asta. Tati nu-si mai vede nasul de mandrie numai cu mana pe burtica sta.

Mi-am vazut si odraslele la microscop pe monitor, sunt asa scumpi, seamana cu tat'su big_smile.

Acu sa va povestesc:

Am ajuns cu vezica plina(cel mai mare chin al meu din toata procedura FIV). Ne-a luat asistenta imediat la pregatit, am pimit o camasa de aia cu fundul gol XXXXL. A venit dr, am povestit un picut , apoi embrioloaga care ne-a zis ca avem 2 voinici frumosi frumosi de calitate buna, unu de 8 celule si unu de 9 (cica numai pun pt ziua de azi) si inca unu mai putin calitativ tot de 8 celule, iar cel de-al patrulea ramasese la stadiul de 2 celule. Cei 2 voinici a ramas ca ii luam acasa si celalalt il mai lasam sa capate putere pana luni si daca rezista(si eu zic ca va fi un viteaza) il punem la rece. Ni s-a zis ca ramane la ei 1 an si apoi vom hoitari daca il transferam si pe ala sau continuam inghetarea (contra cost de data asta).

Si am intrat in sala, ne-am urcat pe masa, cu greu, vezica asta bat-o vina. Dr a zis ca avem numai buna cat de plina e. Ne-a bagat ustensilele alea acolo jos, n-a durut, mai tare durea burtica de la vezica si asistenta tot urmarea cu para la ecograf. La um momnet dat zice dr: Gata, uiti-va pe monitor. Primesc o perna sub cap si imi indrept privirea spre monitor, eu crezand ca gata sunt deja la mine in burtica. Dar cica nu, ni i-a aratat emrbioloaga la mircroscop...2 ghemotoace mumusele foc. Apoi am vazut cum i-a luat intr-u tub, i-a dat dr si dr i-a pus la mine in burtica apoi mi i-a aratat la eco, dar nu se mai vedeau bine ci ca 2 bule de aer...mumuseii lu' mama. Apoi am mai stat un pic sa ne odihnim, a venit iar dr ca sa povbestim. Apropo, n-am cuvinte sa descriu atitudinea lui, un om deosebit. Mi-a zis ca beta pe 12 oct o facem si cand i-am zis ca pe 11 sarbatorim 3 ani de casnicie a zis ca o sa avem cel mai frumos cadou. I-am povestit ca l-am vazut cu sotia si bebe mic si a zis ca asta e semn, sigur raman gravoduta. Doamne ajuta sa fie asa.

Am primit si spermograma sotului, dezastru 0.11 mil/ml grater Diagnostic: criptozoospermie.

Dar eu sunt sigura ca astia 2 vor di victoriosi si peste 12 zile o sa ne faca cel mai frumos cadou.

Cam atat...m-am cam intins...Va pup

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1903 2011-10-01 19:36:51

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Diri, ma bucur din suflet pentru tine, Iar peste 12 zile iti vei primi cu siguranta cel mai frumos cadou  !!!!

Almi, pai am inteles bine, tocmai de asta am zis ca treaca repede nebuneala, adica sa ramai graviduta wink

Any, merci puss

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2011-10-01 19:39:02)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1904 2011-10-01 19:46:13

dirida
Insomniac member

Am reusit sa recuperez din urma,  mi-au dat lacrimile cand am vazut cata sustinere! va multumesc din suflet!

Coco, draga, ce surpriza placuta. Multumesc din suflet!
Smart, draga, gata imi predai stafeta oficial. Multumesc pentru sustinere si nastere usoara, luni facem galerie(eu cu gandul ca o sa fiu pe drum la intoarcere).

Toate m-ati emotionat foarte tare! Nu am cuvinte sa va multumesc!

Bmiha, vad ca prea mult nu te-ai lamurit la dr, si te-ai mai si usurat de ceva bani! Nu vreau sa te influnetez, si dr lu mika si almi e unul doarte bun si dr meu a fost la inaltime. Si sa-ti mai zic....era o vorba la pomul laudat .... Tu faci cum iti dicteaza inima si cel mai important oricum ar fi sa reusesti!

Am vazut ca naste cmin, hai putina galerie  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Si  birthday  birthday  birthday maya!

#1905 2011-10-01 19:49:42

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Diri, felicitări!!!
Sa va ajute Dumnezeu sa cu se ?ndeplinească visul!
goodluck
LE: Diri, si eu g?ndesc la fel cu pomul laudat... dar mă tot gandesc si la intamplarea cu asistenta ...
Pe de alta parte, nu-mi surade ideea sa merg in spital de stat.
offtopic  noi suntem in drum spre Timisoara. Ne ducem sa ne căutăm hainute; vrem sa ne căsătorim religios ?nainte de FIV...

Ultima oara a fost editat de bmihaela (2011-10-01 19:57:24)

Publicitate

loading...

#1906 2011-10-01 20:04:33

elena.plahatca
Addicted member

Bmiha, felicitari pentru cununia religioasa !! puss

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1907 2011-10-01 20:05:25

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

diri esti mamica applause  applause  ma bucur enorm pt tine puss  iti doresc ca pe 12 octombrie sa ai cel mai frumos testulet rugaciune  majoreta 
offtopic  pe 12 octombrie o sa fac si eu test chicot

bmiha puss  cand faceti cununia?felicitari si numai bine iti doresc puss  rugaciune

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2011-10-01 20:06:07)

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#1908 2011-10-01 20:05:38

dirida
Insomniac member

bulica, multumesc!

success la cautat hainute. E bine ca va casatoriti religios!

Eu imi dau seama ca tu cantaresti acum si pretul. E normal la spital de stat sa fie mai ieftin, si din cate stiu au si ei destule reusite. Dar din proprie experiente iti zic sa te duci unde simti tu ca ai incredere, conteaza enorm. Eu am simtit ca vreau sa merg la Sibu din prima de cand am auzit de dr Ispasoiu si nu regret o clipa pentru alegerea facuta.
Toata achipa a fost la inaltimea asteptarilor mele. Singurul dezavantaj e ca camera de regoltare sperma nu e prea izolata fonic si se cam aud volicle dr, asistentelor iar asta distrage atentia. Eu cred ca asta a controbuit neg la sotul meu, dar el oricum aveam spermograma dezastru, insa asta poate fi un minus pentru cei care au spermograma buna.
Dar in rest am numai cuvinte de lauda, toata lumea s-a purtat exemplar, mi s-a raspuns la toate intrebarile cu rabdare, inca dr la sf imi tot zicea sa ma mai gandesc la ce intrebari am si sa i le pun iar daca imi vin pe parcurs sa sun si asistentele vor incerca sa-mi raspunda la ele sau il vor intreba pe el.

da muco...sunt mamica (inca nu cu acte in regula) dar va arat si actul peste 12 zile!

dr a zis ca sunt asa frumos puiutii mei ca deja ma vede gravida(inainte sa-i transferam lol )

#1909 2011-10-01 20:10:20

mucoasa
Insomniac member

Doamne ajuta diri rugaciune  chiar meriti!!! puss  kram
asa emotii am pt tine, dar sunt si foarte fericita big_smile

5 iunie 2012

#1910 2011-10-01 20:11:15

elena.plahatca
Addicted member

Any, deci si tu s-ar putea sa vii cu o veste buna pe 12 goodluck

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1911 2011-10-01 20:12:05

bmihaela
Hero member

Diri, acum nu mai pun problema de bani; imi este frica sa nu fie ultima oară cand am putea ?ncerca.
Pe de alta parte,mie imi place sa iau decizii repede si decizia asta e destul de complicat de luat...

Ultima oara a fost editat de bmihaela (2011-10-01 20:14:17)

#1912 2011-10-01 20:12:12

mucoasa
Insomniac member

elenuca sper din tot sufletul rugaciune  puss

5 iunie 2012

#1913 2011-10-01 20:15:25

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

Diri va pup pe toti 3 puss puss puss
iti tin pumnii, astea 11 zile sa stai linistita, sa razi, sa te bucuri de fiecare zi, pentru ca o mare minune se petrece zilele asta wink  majoreta  puss
Sonia puss ma bucur ca esti mai bine
Cmin puss nastere usoara puss
Almi puss ma bucur ca te-a apucat 'nebuneala ' big_smile
Muco puss ce zi frumoasa ai avut
Elena puss

Eu am avut o zi agitata...am si plans ca nu mai plansesem demult  roll  ideea e ca m-a apucat rau de tot frica de laparoscopie...simt ca nu pot sa o fac si...am decis sa nu o fac nici luna asta. Pur si simplu nu pot....nu stiu daca mi-e teama de operatie in sine ( sa nu se transforme iar in clasica) sau de esecul ei ( sa nu reuseasca sa-mi desfunde trompele si sa ramana singura sansa fiv)...dar mi-e foarte teama si pana nu sunt ok psihic simt ca fac degeaba operatia ca oricum nu voi reusi sa raman....
dar, am decis sa fac alte investigatii care oricum trebuia sa le fac sa stiu sigur cum stau si cu ovulatia si ma gandeam la niste analize hormonale...poate fetele care se pricep ma pot ajuta cu ceva informatii. cam ce hormoni ar trebui sa fac si in ce zile ale cm-ului?
va pup pe toate puss

#1914 2011-10-01 20:19:21

mucoasa
Insomniac member

mada te pup draga mea, nu mai fi tristuta supa  puss  kram
legat de analize, ar trebui sa le faci in ziua 2-3 a cm (alea hormonale): LH, estradiol, prolactina, fsh
-progesteronul in ziua 21

aici sa mai completeze fetele care stiu mai bine decat mine nustiu

5 iunie 2012

#1915 2011-10-01 20:20:04

bmihaela
Hero member

Muco, inca nu am hotăr?t data... Așteptăm verighetele si dupa asta stabilim. O sa fie doar cu familia, asa ca o sa gasi un local mic fără probleme...
Tinem pumnii pentru 12 !!

#1916 2011-10-01 20:21:24

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

Muco puss merci
Bmiha puss felicitari pentru decizie

#1917 2011-10-01 20:21:32

elena.plahatca
Addicted member

Eu pe 30 octombrie as cam termina tratamentul (mai raman 2 medicamente dintre cele de imunizare dar le voi lua daca nu raman din prima luna  dumbom si cam greu sa se intample asta, nu prea-mi pun sperante)
Si am o intrebare pentru fetele care au avut mycoplasma (sau in general, pentru cele care stiu sa-mi raspunda) : eu pe 15 octombrie termin de tot tratamentul pentru mycoplasma. Pot sa fac deodata analiza care sa-mi confirme ca m-am vindecat? Sau trebuie sa astept ceva timp? Si o fac din sange sau secretie?

Mada eu nu stiu sa-ti raspund la intrebari, insa iti doresc sa iei decizia corecta, sa faci laparoscopia cand simti tu ca e bine puss

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1918 2011-10-01 20:21:59

dirida
Insomniac member

mada, am sa incerc sa-ti urmez sfatul, multumesc.
Important e sa faci operatia cand esti pregatita, dar sa o faci. Crezi in sansa ta! Mult succes!

#1919 2011-10-01 20:22:42

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

noi fuseram la plimbare wave

diri,ma bucur din suflet pt tine puss pe 12 oct rugaciune

miha,mult noroc,felicitari pt casatorie si sa va ajute Dumnezeu! puss

mada puss e bine ca faci hormonii.si eu trebuie sa-i fac.iar cu laparascopia,o faci cand simti.stiu cum e frica sa nu poti ramane niciodata gravida.mie mi-e frica zilnic.chiar azi ma gandeam unde sa fac inseminare si cati bani imi trebuie.a facut luna asta o fata prof de engleza la sibiu.a costat-o dublu decat la  bucuresti sau timisoara.sper sa ii fi reusit.trebuie sa avem si noi bebele nostru.trebuie!

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-10-01 20:27:01)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.