Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-54-101
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-54
cu placere,almisor
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- dirida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-02
Buna seara fete dragi!
Va salut in frmula de 3 acum . Avem la purtator 2 voicuti si suntem tare mandri de asta. Tati nu-si mai vede nasul de mandrie numai cu mana pe burtica sta.
Mi-am vazut si odraslele la microscop pe monitor, sunt asa scumpi, seamana cu tat'su .
Acu sa va povestesc:
Am ajuns cu vezica plina(cel mai mare chin al meu din toata procedura FIV). Ne-a luat asistenta imediat la pregatit, am pimit o camasa de aia cu fundul gol XXXXL. A venit dr, am povestit un picut , apoi embrioloaga care ne-a zis ca avem 2 voinici frumosi frumosi de calitate buna, unu de 8 celule si unu de 9 (cica numai pun pt ziua de azi) si inca unu mai putin calitativ tot de 8 celule, iar cel de-al patrulea ramasese la stadiul de 2 celule. Cei 2 voinici a ramas ca ii luam acasa si celalalt il mai lasam sa capate putere pana luni si daca rezista(si eu zic ca va fi un viteaza) il punem la rece. Ni s-a zis ca ramane la ei 1 an si apoi vom hoitari daca il transferam si pe ala sau continuam inghetarea (contra cost de data asta).
Si am intrat in sala, ne-am urcat pe masa, cu greu, vezica asta bat-o vina. Dr a zis ca avem numai buna cat de plina e. Ne-a bagat ustensilele alea acolo jos, n-a durut, mai tare durea burtica de la vezica si asistenta tot urmarea cu para la ecograf. La um momnet dat zice dr: Gata, uiti-va pe monitor. Primesc o perna sub cap si imi indrept privirea spre monitor, eu crezand ca gata sunt deja la mine in burtica. Dar cica nu, ni i-a aratat emrbioloaga la mircroscop...2 ghemotoace mumusele foc. Apoi am vazut cum i-a luat intr-u tub, i-a dat dr si dr i-a pus la mine in burtica apoi mi i-a aratat la eco, dar nu se mai vedeau bine ci ca 2 bule de aer...mumuseii lu' mama. Apoi am mai stat un pic sa ne odihnim, a venit iar dr ca sa povbestim. Apropo, n-am cuvinte sa descriu atitudinea lui, un om deosebit. Mi-a zis ca beta pe 12 oct o facem si cand i-am zis ca pe 11 sarbatorim 3 ani de casnicie a zis ca o sa avem cel mai frumos cadou. I-am povestit ca l-am vazut cu sotia si bebe mic si a zis ca asta e semn, sigur raman gravoduta. Doamne ajuta sa fie asa.
Am primit si spermograma sotului, dezastru 0.11 mil/ml Diagnostic: criptozoospermie.
Dar eu sunt sigura ca astia 2 vor di victoriosi si peste 12 zile o sa ne faca cel mai frumos cadou.
Cam atat...m-am cam intins...Va pup
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
Diri, ma bucur din suflet pentru tine, Iar peste 12 zile iti vei primi cu siguranta cel mai frumos cadou !!!!
Almi, pai am inteles bine, tocmai de asta am zis ca treaca repede nebuneala, adica sa ramai graviduta
Any, merci
Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2011-10-01 19:39:02)
- dirida
- Insomniac member
Am reusit sa recuperez din urma, mi-au dat lacrimile cand am vazut cata sustinere! va multumesc din suflet!
Coco, draga, ce surpriza placuta. Multumesc din suflet! Smart, draga, gata imi predai stafeta oficial. Multumesc pentru sustinere si nastere usoara, luni facem galerie(eu cu gandul ca o sa fiu pe drum la intoarcere).
Toate m-ati emotionat foarte tare! Nu am cuvinte sa va multumesc!
Bmiha, vad ca prea mult nu te-ai lamurit la dr, si te-ai mai si usurat de ceva bani! Nu vreau sa te influnetez, si dr lu mika si almi e unul doarte bun si dr meu a fost la inaltime. Si sa-ti mai zic....era o vorba la pomul laudat .... Tu faci cum iti dicteaza inima si cel mai important oricum ar fi sa reusesti!
Am vazut ca naste cmin, hai putina galerie
Si maya!
- bmihaela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
Diri, felicitări!!! Sa va ajute Dumnezeu sa cu se ?ndeplinească visul! LE: Diri, si eu g?ndesc la fel cu pomul laudat... dar mă tot gandesc si la intamplarea cu asistenta ... Pe de alta parte, nu-mi surade ideea sa merg in spital de stat. noi suntem in drum spre Timisoara. Ne ducem sa ne căutăm hainute; vrem sa ne căsătorim religios ?nainte de FIV...
Ultima oara a fost editat de bmihaela (2011-10-01 19:57:24)
- elena.plahatca
- Addicted member
Bmiha, felicitari pentru cununia religioasa !!
- mucoasa
- Insomniac member
- De la: ardeal
- Inregistrat: 2011-04-28
5 iunie 2012 Doamne iti multumesc pt minunea noastra!
- dirida
- Insomniac member
bulica, multumesc!
success la cautat hainute. E bine ca va casatoriti religios!
Eu imi dau seama ca tu cantaresti acum si pretul. E normal la spital de stat sa fie mai ieftin, si din cate stiu au si ei destule reusite. Dar din proprie experiente iti zic sa te duci unde simti tu ca ai incredere, conteaza enorm. Eu am simtit ca vreau sa merg la Sibu din prima de cand am auzit de dr Ispasoiu si nu regret o clipa pentru alegerea facuta. Toata achipa a fost la inaltimea asteptarilor mele. Singurul dezavantaj e ca camera de regoltare sperma nu e prea izolata fonic si se cam aud volicle dr, asistentelor iar asta distrage atentia. Eu cred ca asta a controbuit neg la sotul meu, dar el oricum aveam spermograma dezastru, insa asta poate fi un minus pentru cei care au spermograma buna. Dar in rest am numai cuvinte de lauda, toata lumea s-a purtat exemplar, mi s-a raspuns la toate intrebarile cu rabdare, inca dr la sf imi tot zicea sa ma mai gandesc la ce intrebari am si sa i le pun iar daca imi vin pe parcurs sa sun si asistentele vor incerca sa-mi raspunda la ele sau il vor intreba pe el.
da muco...sunt mamica (inca nu cu acte in regula) dar va arat si actul peste 12 zile!
dr a zis ca sunt asa frumos puiutii mei ca deja ma vede gravida(inainte sa-i transferam )
- mucoasa
- Insomniac member
- elena.plahatca
- Addicted member
Any, deci si tu s-ar putea sa vii cu o veste buna pe 12
- bmihaela
- Hero member
Diri, acum nu mai pun problema de bani; imi este frica sa nu fie ultima oară cand am putea ?ncerca. Pe de alta parte,mie imi place sa iau decizii repede si decizia asta e destul de complicat de luat...
Ultima oara a fost editat de bmihaela (2011-10-01 20:14:17)
- mucoasa
- Insomniac member
elenuca sper din tot sufletul
- madalyna7
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2011-02-10
- mucoasa
- Insomniac member
- bmihaela
- Hero member
Muco, inca nu am hotăr?t data... Așteptăm verighetele si dupa asta stabilim. O sa fie doar cu familia, asa ca o sa gasi un local mic fără probleme... Tinem pumnii pentru 12 !!
- dirida
- Insomniac member
mada, am sa incerc sa-ti urmez sfatul, multumesc. Important e sa faci operatia cand esti pregatita, dar sa o faci. Crezi in sansa ta! Mult succes!
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|