Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-54-129
- mayya06
- Insomniac member
- Inregistrat: 2010-01-28
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-54
angelus si bebelina super bucataria
soniuca sa nu te prind ca nu intri inapoi, imi esti asa draga ca o sa te terorizez cu mailuri , asa ca maine dimineata te astept la cafea
dirida si bebelacii imi pare rau ca puiutul nu s-a mai dezvoltat , dar sunt sigura ca Doamne Doamne va avea grija de cei doi din burtica si pe 12 vei veni cu o veste dungata . odihneste-te si relaxeaza-te cat poti, felicitari sotului pentru sustinere.
mika a plecat musafirul?
poke si bebe superba casuta ta si superbe pozele de la nunta
almi am inteles cu parul, sa faci alegerea cea mai buna si cu machiajul si cu parul. oricum vei fi superba
any , mada , timea , onutza si bebe , neruca si bebe , ioana si bebe , garga , bmiha si restul fetelor
scuzati ca am recuperat asa pe sarite dar sunt impartita intr-o mie de directii.
Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-10-04 20:36:02)
- madalyna7
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2011-02-10
hey diri imi pare rau ca nu a rezistat embrionul, dar lasa, nu-ti mai face ganduri negre, cei 2 or sa fie bine si or sa iasa pereche Angel super ideea din bucatarie, imi place mult Poke maya bulica elena garga Sonia ufff....mie imi pare tare rau ca simti nevoia de o pauza...eu stiu cat inseamna forumul asta pt tine si cat inseamna fetele de aici si tu insemni mult pt noi. Doar ca si tu si anca ati cam exagerat. Stiu ca ati avut o discutie aiurea la un alt topic. Cum spunea si Diri, suntem femei in toata firea si aici e loc pt toata lumea. Eu cred ca voi 2 sunteti cam la fel in ceea ce priveste sinceritatea si modul direct de a va adresa. Ea spune ce gandeste chiar daca deranjeaza si tu faci la fel. Eu te iubesc foarte mult pe tine, dar sincer, Anca nu m-a deranjat cu nimic. Discutia pe care a sters-o mi s-a parut nepotrivita in perioada asta, dar pe forumul asta se discuta atat de multe vrute si nevrute si fiecare are dreptul sa aiba parerea lui/ei. Anca spunea la burtici ca nu crede ca o sa mai intre la aspirante, tu acum faci o pauza de la aspirante...nu ar fi mai simplu sa evitati sa vb una cu cealalta si sa intrati amandoua unde vreti? Asa nu am suferi nici noi, care nu avem nici o vina si care te vrem pe tine, Sonia aici cu noi si o vrem si pe Anca atata timp cat respecta regulamentul, este aspiranta si-si doreste sa participe la discutiile din topic...Haideti sa fim mature si sa ajungem la o intelegere, pentru ca nu e normal sa fuga lumea de pe forum, sa-l acaparam doar noi cele care deja ne intelegem din 3 cuvinte. Sonia sper ca nu te-am suparat mai mult decat esti deja si sper ca nu m-ai inteles gresit. Nu e normal sa alegem intre voi 2 sau ceva de genu...sper sa intelegi! eu te pup si te astept dimineata la o cafea, cum spunea si mayya
- nerama
- Insomniac member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-11-18
- green_fairy
- Platinum member
- De la: undeva...
- Inregistrat: 2006-03-11
diri, tin pumnii sa fie bine totul. pare rau de micut, insa sper ca cei 2 din burtica sa iti aduca bucuria de care ai nevoie. sonia..sper sa revii la ganduri mai pasnice si aici intre noi. anca e si ea aspiranta ca noi, sunt sigura ca acum nu a vrut sa deranjeze cu intrebarea, era doar curiozitate..insa a nimerit intr-un moment nu prea bun. mayya spor la pregatiri nera...inca putin noapte buna fetelor
Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer
- mayya06
- Insomniac member
- Inregistrat: 2010-01-28
- madalyna7
- Hero member
- madalyna7
- Hero member
gata, ma culc si eu va pup, noapte buna
- dirida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-02
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!
- mucoasa
- Insomniac member
- De la: ardeal
- Inregistrat: 2011-04-28
neatza buna fete dragi va invit la vafea, cioco, ceai, capuccino
almi oricum indiferent ce coafura vei alege, o sa fii foarte frumoasa sakura buna time hai la cafea mada si eu ador french-ul mi se pare foarte elegant angelus e gata cafeiul super fain ce ati reusit sa faceti imi place tare mult asa cum e zidit semineul elenuca ghici cine altcineva e hero member? dupa ce am citit la tine m-am uitat si la mine ca pana acuma nu observasem ioana te astept cu ceaiul green multa bafta pe joi diri si inca 2 pt puiuti nu-ti mai face ganduri negre ca e totul bine uite nici eu nu am nici un semn inca, nici durere de spate, nici de ovare si nici de sani cum am avut data trecuta o sa facem testul deodata AMR 7 zile sonia te astept la cafea multa bafta pe joi la analize eu nu vreau sa iei nici o pauza asta inseamna ca ori de cate ori ai o discutie in contradictoriu cu cineva sa pleci? asa esti tu, sincera si directa!!! eu nu stiu cum s-a ajuns aici, de la ce a inceput totul intre tine si anca(nu ma refer la discutia asta, ci de la inceputul inceputurilor), dar nu se poate sa nu mai intrii la noi pt asta stii bine ca la toate ne esti draga !!! eu sper din tot sufletul sa te razgandesti si sunt cu totul de acord cu ce a scris mada neruca mai sunt doar 4 zile poke maya cu musafirii mika hai la cafea nu ai mai intrat georgy mai da un semn de viata
5 iunie 2012 Doamne iti multumesc pt minunea noastra!
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Buna dimineata.
Angelus mobila e foarte tare
Diri, imi pare rau ca cel de-al treilea nu a rezistat, dar sper din tot sufletul ca acestia 2 sa fie OK.
Dau cafea sau capucino, sau cioco, sau ceai la toata lumea
Muco, ai fost mai rapida cu cafeaua, multumesc
Diri sa te bucuri de ultima zi de concediu... si sa te odihnesti.
Ultima oara a fost editat de timean86 (2011-10-05 08:38:03)
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- dirida
- Insomniac member
neata muco, incerc sa imi mentin optimismul. macar de maine ma intorc la servici si poate n-o sa ma mai gandesc asa intens ca sa-mi fac ganduri negre.
atunci urmaresc down counting-ul tau
time, multumesc
- mucoasa
- Insomniac member
time sa-ti fie de bine diri daca vrei iti pun acuma pozele cu casa
- dirida
- Insomniac member
- angel_sweety
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-08-08
un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77
- mucoasa
- Insomniac member
Ultima oara a fost editat de mucoasa (2011-10-05 09:05:13)
- dirida
- Insomniac member
- mucoasa
- Insomniac member
- madalyna7
- Hero member
- angel_sweety
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-08-08
un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|