homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-54-137

#2585 2011-10-05 19:01:37

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-54

onu puss kram

angeeellll drool sigur nu-s cumparate?? big_smile

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#2586 2011-10-05 19:02:50

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Neruc puss pe cuvant de cercetas ca le-am facut eu
pe fi-mea am mintito si i-am zis ca sunt cumparate rotfl

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2587 2011-10-05 19:09:25

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

ioana o seara frumoasa pusspuss

angel drool drool

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-10-05 19:09:53)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2588 2011-10-05 19:37:51

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Buna fetelor.
Am facut o pauza de treburi dar mai am de curatat bucataria  curat2

Any, felicitari si tie pt hero member  chicot

Diri, e bine intr-un fel ca mergi la serviciu, iti ocupi timpul cu alte activitati, ganduri. Eu sper ca acea durere de dimineata sa fi fost de la imptantare  smile

Maya, cred ca ai dreptate cand spui ca mai bine nebuna de optimista decat la butoi. As vrea si eu sa fiu optimista dar nicicum nu reusesc
sad

Dea, sanatate fratiorului tau puss

Onu ce de pozici hjarta

Neruca, ma bucur mult pentru mamica ta  happy     

Angel, daca epe cuvant de cercetas te cred  rotfl       Felicitari pentru painici  tummenupp

V-am pupacit pe toate  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

Maine dupa facultate merg sa ii iau cadou bunicii mele ca implineste 69 de ani big_smile Nu am nici o idee de cadou  hmm

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2589 2011-10-05 20:56:08

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

hey girls  wave
Neruca puss ma bucur asa de mult pt tine! ai vazut ca pana la urma totul se rezolva? mamica ta e bine si acum vine si puiutul grasunel si sanatos  tummenupp  puss
Angel  drool  m-ai omorat. ma uitam la painicile tale si aproape ca simteam miros de paine calda  drool
Elena puss la multi ani bunicii tale, interesanta varsta big_smile
Onutza puss sa ai spor zilele astea
Myla puss Ioana puss Timea puss
Sonia puss stiu ca ne citesti din umbra, ti-am simtit lipsa astazi, sper ca esti bine

eu sunt pe aici, mananc struguri si ma uit la film wink

Publicitate

loading...

#2590 2011-10-05 20:59:02

nerama
Insomniac member

elena, mada puss kram

#2591 2011-10-05 21:23:39

Onutza23
Insomniac member

elena puss ce harnica esti. birthday bunicii tale

mada puss multumesc. si eu mananc struguri chicot. vizionare placuta la film, ce vezi?

am vazut ca da din nou grey's anatomy la tv, dar cred ca doar martea, am prins putin aseara. i-au schimbat ora de difuzare, de la 9 parca, da si dr house in alte seri la noua ora

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-10-05 21:30:14)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2592 2011-10-05 21:39:30

madalyna7
Hero member

Onutza, eu ma uit pe net, pe vplay
vad royal pain, the oc, 2 and a half men...mai multe smile

#2593 2011-10-05 22:30:56

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

bună seara puss puss puss

abia acum am reușit să intru... sunt obosită moartă.. sper să recuperez orele de somn p?nă duminică pentru că nu aș vrea să dorm pe mine la nuntă lol

neruca puss scuze că răspund acum dar ieri am fost foarte amețită și nu știu cum de am omis să-ți răspund.. practica merge bine big_smile azi am fost de dimi, m?ine merg după-amiază și vineri mi-am luat liber tongue

angeluș puss mulțumesc smile și mie ?mi place machiajul 2 DAR trebuie să fiu un pic obiectivă și să recunosc că cel mai bine merge primul pentru că verde la ochi + verde rochia (care e luuuuuungă) + french-ul verde de pe unghii = mă papă văcuța rotfl2 așa că ?ncerc să mai iau din ?verdeață?: la machiaj și pe unghii (le am french cu sclipici verde și voi picta ceva pe ele cu ojă și/sau culori acrilice)
- ?mi place mult mobila zidită iar șemineul e hjarta

timea puss mulțumesc cu ?nt?rziere.. ce-i drept cu spor sau fără spor a trebuit să le fac (unghiile).. la 1 azi-noapte le-am terminat.. cesafac

elena puss eu am ?nțeles că ești HETERO member și mă uitam chior?ș  va  va rotfl2 rotfl2 rotfl2

green puss așa mă g?ndeam și eu.. și mie ?mi place cum iese machiajul cu verde și de-aia ziceam și mai sus lui angel.. mi-e să nu mă pape văcuța lol

diri puss mă rog pentru tine să fie totul bine și să ai o valoare mare la betaHCG rugaciune
- ?mi pare rău pentru embrionaș sad

ioana puss felicitări pentru mog?ldeața care crește ?n burtică, mă bucur că i-ai auzit inimioara smile

mayya puss dulce ca de obicei rodnar

muculina puss și tu ești la fel de dulce ca și mayya kram sincer ?ncă nu mă pot vizualiza nici eu, dar sigur o să pun pozici să vedeți cum m-am prezentat big_smile

dea puss

nera puss multă baftă luni! majoreta majoreta majoreta abia aștept să-l văd pe bebic happydance
- mă bucur mult pentru mami tău majoreta

onu puss frumoase pozele, felicitări cumnatului smile
- cum să mă tund?? wow vreau să ?mi crească părul.. ?l voi tunde după nuntă pentru că vreau să ?l aduc pe tot la același nivel, dar să vedem smile

cminuța puss pup și pentru bebel puss

myla & fabian puss puss
- myla ne dai iar t?rcoale? chicot ?miros? dorința de a avea iar bebe la bord lol

am lăsat pe final mesajul pentru sonia:
iubita mea, hai ?napoi la noi puss eu te cred femeie ?n toată firea, ce naiba? nu are rost să dai satisfacție nimănui wink să știi că de cele mai multe ori ignoranța și indiferența dor mai mult dec?t 1000 de cuvinte.. știu cum este c?nd te scoate cineva din sărite și ?ncepi să vezi negru ?n fața ochilor după ce citești anumite mesaje DAR hai să ne calmăm smile și eu sunt o fire vulcanică, c?nd mă calcă ceva/cineva pe coadă mă aprind repede dar ?mi revin.. trebuie să recunosc că nu o dată mi-am ieșit din fire și am dat drumul prea multor cuvinte care la momentele respective au fost prea directe ?nsă am ?nțeles că există un regulament și că poți să-ți exprimi frustrările și nervii și fără să folosești cuvinte at?t de directe (adică ?n loc să zici ?dracu?, mai bine zici ?ăla cu coarne? că desemnează același lucru dar e spus mai frumos... nu e cel mai bun exemplu dar te-ai prins de ce vreau să spun)
te văd online și sper din suflet să ?ncepi să intri iar.. noi suntem unite, știi bine.. eu am simțit asta de fiecare dată c?nd am zis că nu mai intru și mă trezeam ba cu mailuri, ba cu mesaje pe mess, ba cu mesaje pe forum (c?nd vă citeam pe ascuns) ?n care mă strigați toate să vin ?napoi și nu m-a lăsat sufletul să stau departe de voi..
te pup dulce și sper să revii par

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2594 2011-10-05 23:07:44

Onutza23
Insomniac member

mada tot zic ca incerc si eu sa vad pe net, dar se incarca tare greu si renunt mereu smile

almi * buna. ma bucur ca merge bine practioca, s-o tii tot asa :k. odihneste-te ca sa fii fresh la nunta, cea mai frumoasa nasica vei fi tu wink. pupici si o saptamana usoara care se va termina cu super distractie puss

soniush pusspuss si eu te vreau inapoi aici, sper maine dimineata sa ne faci o surpriza si sa accepoti o cafea din partea noastra, dar mai ales sa o savurezi alaturi de noi kram par

eu fug acasa la nani, ca si eu sunt destul de data peste cap cu somnul. noapte buna si vise pe masura! va pupacesc si va citesc maine dimineata pusspuss

#2595 2011-10-05 23:14:16

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

onu puss nici chiar cea mai frumoasă tongue

merg la somn că nu mai pot cascat
somn ușor tuturor puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2596 2011-10-05 23:21:13

nerama
Insomniac member

almisor puss puss multumesc mult si distractie placuta la nunta kram stiu ca vei fi la inaltime wink si vei straluci puss

#2597 2011-10-05 23:41:11

madalyna7
Hero member

Fetelor eu ma pun in pat. Maine sunt la un curs asa ca nu voi fi pe forum pana seara ce ajung acasa.
Sa aveti o zi frumoasa maine si o noapte buna acum
va pup puss

#2598 2011-10-05 23:43:33

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Mada da chicot interesanta varsta

Onu multumesc puss

Almi chicot pai sunt hetero                   Distractie placuta la nunta !!

Sonia kram si eu te astept inapoi

Mada somn usor !

Eu am terminat abia acum curatenia.... ca am luat fiecare piesa de gresie si faianta separat si le-am ros in bucatarie, hol si baie
Si am rezolvat cu cadoul pentru bunica. I s-a stricat televizorul si mama vroia sa-i cumpere unul dar era cam scump si ne-am inteles sa facem jumi-juma

V urez noapte buna  wave   sover wave

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2011-10-05 23:56:44)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2599 2011-10-06 07:59:29

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza fetele mele dragi puss  puss
va invit la cafea, cioco, ceai, capuccino mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee
maya puss  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday la multi ani scumpa mea, sa ai parte de tot ce e mai bun si frumos pe lumea asta, sa fii fericita alaturi de sotiorul tau drag, iar in dar sa primesti cel mai frumos testulet gravida  majoreta  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss
SONIUCA puss  trombon  trombon  trombon  trombon mi-e tare dor de tine si te vreau inapoi. puss  puss  puss  puss
si acum:
mika puss  trombon  trombon nu ai intrat ieri  supa hai la o cafea mornincoffee  sper ca esti bine kram
cmin si bebel puss  ma bucur ca sunteti bine.astept povestea nasterii cu sufletul la gura happydance  cum il cheama pe ingeras? rodnar
angelus puss  mornincoffee  eu chiar nu pot sa-mi dau seama cum de ai energie sa faci atatea lucruri? am umplut tastatura cu  drool cand am vazut painicile chicot
mylacik si fabian puss
ioana  puss  ai un ceai mornincoffee  si felicitari ca ai lasat tigarile applause
neruca puss  majoreta  majoreta felicitari pt mama ta, ma bucur din suflet ca e bine kram AMR 3 zile big_smile
diri puss  cum te simti mamico? iti doresc o zi usoara la lucru si fara stres, da? puss AMR 6 zile majoreta  majoreta
onutza puss ce nasol cu lucrul kram  vezi sa nu te fortezi prea tare.ce frumos suna "printesa" hjarta
elena puss ce harnica esti, ar trebui sa frec  si eu faianta si gresia, dar tot aman chicot  birthday bunicii tale, ma bucur ca ai rezolvat cu cadoul
timea hai la cafea mornincoffee  puss
mada puss  te astept diseara sa ne povestesti de curs, sa ai spor!
almi puss mi-am dat seama ca nu stu cum iti place cafeaua rodnar  mornincoffee
cred ca vei fi superba la nunta cu machiajul ales. in wk ne vom distra amandoua, eu sambata, tu duminica, apoi comparam pozele chicot eu inca nu am cu ce sa ma imbrac roll
apropo: eu sunt dulce din nastere....doar cu prietenii chicot  puss  puss
georgy puss  trombon  trombon  ia mata sa faci prezenta kram
faruc, anuca trombon  trombon  puss
si pupici de rezerva puss  puss  puss  puss  puss

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#2600 2011-10-06 08:20:25

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Buna dimineata!

Sonia, hai gata, treci incoa!

Fetelor am ajuns la jumatatea drumului si incep sa-mi pierd din optimism sad. Asta noapte iar am visat ca ma durea burta ca la ciclu (am visat, nu e adevarat, cand ma trezesc nu ma mai doare nimic).
Nu am absolut nici un semn ca as fi gravida, sanii nu numai ca nu ma dor deloc mai sunt si foarte moi. in burta nu simt nimic. Alte stari: somnolenta, dureri de cap, greata nici atat...nici nu speram la astea, dar macar un mic semn acolo ca totul e bine. Stiu ca o sa sariti pe mine, ca e inca prea devreme, dar nu stiu cum sa va spun: subconstientul meu lucreaza si nu-l pot opri. Sper ca puii mei sa-mi dea cat mai repede un semn ca sunt bine mersi la mine in burtica  rugaciune

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2601 2011-10-06 08:26:24

mucoasa
Insomniac member

diri puss  puss lasa gandurile negre ca intradevar e prea devreme kram
stii bine ca doar dupa implantare pot sa apara semne.stiu ca iti faci griji, dar trebuie sa ai incredere ca puiutii tai sunt bine rugaciune  rugaciune ei trebuie sa simta ca tu ii incurajezi si ii sustii sa creasca mari puss  puss
gandeste-te ca ai ajuns pana aici cu ajutorul lui Dzeu, au fost prea multe semne ca sa nu le dai importanta! hai curaj! puss  puss  majoreta

5 iunie 2012

#2602 2011-10-06 08:53:45

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

neata fete dragi pusspusspusspusspuss
va pup si va imbratisez din tot sufletul! kram
sunt bine acum, am fost foarte trista in ultima perioada si nu am vrut sa va intristez si pe voi supa
a trecut! big_smile
acum am revenit si sper sa ma reprimiti printre voi smile
nu am mai citit nimic din urma, am fooooarte mult de recuperat, dar sper sa prind totul din zbor wink

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#2603 2011-10-06 08:58:01

mucoasa
Insomniac member

faruc puss  puss  puss bine ai revenit! ce s-a intamplat cu tine? supa de anuca nu stii nimic??
noutatile sunt asa: georgy lucreaza la un salon de coafura, diri a facut transferul de embrioni, ioana e insarcinata in 6 saptamani, angelus isi renoveaza bucataria, mika e cu constructia si se pregateste de fiv, almi o sa fie nasa duminica, cmin si smart au nascut, neruca va naste luni, sonia s-a suparat pe noi si nu mai vrea sa intre supa

5 iunie 2012

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.