homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-54-142

#2680 2011-10-06 17:16:22

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-54

mucoasa a scris:

mika trombon  trombon  puss simt de parca nu esti in apele tale supa sper sa ma insel si sa te simti bine puss  puss  puss

gand la gand , sper doar sa ne inselam noi
drum bun wave

Ana puss bine ai revenit

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2681 2011-10-06 17:16:58

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Anuca, bine ai revenit puss

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2682 2011-10-06 17:20:09

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Angel, Elena  puss  puss merci, ma bucur si eu ca am reusit sa intru sa vad ce mai faceti  puss

Sper si eu ca Mika e ok  smile

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-10-06 17:20:53)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#2683 2011-10-06 17:38:31

elena.plahatca
Addicted member

offtopic Ce bine am dormit dupa-amiaza asta  cascat

Mika, sper ca esti bine si nu intri doar din cauza ca esti ocupata  kram

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2684 2011-10-06 17:40:47

AnaArc
Hero member

Ma bucur Elena ca te-ai odihnit  puss

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

Publicitate

loading...

#2685 2011-10-06 17:42:07

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

fetelor..v-am mai citit azi insa nu am avut timp sa va raspund si am citit si pe fuga ca am avut ceva treaba. sper sa recuperez diseara. acum ma pregatesc sa plec la doc..si tre sa duc eu proba la un cabinet care e la mama naibii si nu stiu daca poate veni sotoiul cu masina ca mai are treaba la birou...daca iau autobuzul habar nu am unde trebuie sa cobor dar sper sa ajung in timp pana se inchide big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2686 2011-10-06 17:42:38

elena.plahatca
Addicted member

Ana, multumesc puss

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2687 2011-10-06 17:47:35

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Green bafta la doctor , ai grija sa nu te ratacesti lol

elena bravo ca te-ai odihnit

eu merg la un dus , ca peste vreo ora apare sotul sa mergem la cumparaturi, nu de alta dar ne i-a frigiderul la goana

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2688 2011-10-06 17:49:40

AnaArc
Hero member

Green multa bafta la dr, sa ne aduci vesti bune  puss  goodluck  goodluck

Angelus sa cheltuiti bani putini  goodluck  puss

#2689 2011-10-06 17:50:02

elena.plahatca
Addicted member

Angel puss spor la cumparaturi !

Green, succes la doctor goodluck

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2690 2011-10-06 17:54:03

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Green succes la dr. kram

#2691 2011-10-06 18:33:02

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna fetelor pusspuss
a fost o zi destul de aglomerata azi, am reusit sa deschid forumul, nu sa si postez un rand macar

elena puss ai trebaluit ceva ieri prin casa, nu gluma! ma bucur ca ai rezolvat cu cadoul bunicii tale, frumos ca i-ati schimbat televizorul stricat.  birthday inca o data si multa sanatate, sa se bucure in curand de stranepoti

mayya pusspuss birthday  birthday  party  party . draguta mea, sa fii sanatoasa si fericita, sa-i ai mereu pe cei dragi alaturi de tine si DD sa te intareasca si sa te faca in curand mamica kram. sa petreci frumos azi, ia zi ce cadouri ai primit? tongue

any puss nu ma fortez prea tare, oricum abia astept sa treaca, amr 3 zile chicot. am activitate zilele astea, asa ca sper sa se faca repede duminica si sa plec acasa
pai nu are mami o printesa mica in burtica? chicot
te-ai hotarat cu ce te imbraci la botez? abia astept sa vad poze cu nasica si finutza
ma bucur ca stai mai bine cu raceala, dar sper sa-ti treaca de tot cat mai curand
drum bun la blaj!

mada puss cum a fost la curs, ce tema a avut?

diri puss hai nu-ti pierde curajul acum la sfarsit, te ineci ca tiganul la mal. sunt sigura ca tocmai din cauza subconstientyului nici nu ai simptome, si oricum nu e obligatoriu sa le ai ca sa fii insarcinata. iti amintesti de poke ce test clar a avut si simptome 0? capul sus si sa nu te prind ca renunti acum ca iei bataie, puiutii tai sunt bine

far puss ma bucur ca ai intrat in sfarsit! si ca ti-a mai trecut din tristete, fiecare le stie pe ale lui, incearca sa nu te mai lasi afectata de ce spun altii, unii se vad cu sacii in caruta si li se pare usor sa vorbeasca

time puss ma bucur ca ti-au venit uratii si a inceput cursa in lupta pt bebe. sa ne dai luna asta marea veste dungata! goodluck

angel si bebe pusspuss nu ai de ce sa te simti vinovata, eu oricum sunt pofticioasa din fire cand e vorba de ceva ce n-am mancat de mult timp. si paine calda, ah, nici nu mai stiu de cand n-am mai gustat
placinta cu dovleac  drool . numai bunatati pregatesti
spor la cumparaturi!

sonia puss ma bucur ca ne-ai auzit si ai revenit la noi, nu putem sta fara tine, faci parte din echipa aspirantelor. incearca sa-ti mentii calmul si sa nu te mai agiti, asa eviti conflictele. stiu ca e greu, dar na, mai bine asa decat sa stam fara tine kram
goodluck  sa-ti iasa bune analizele

ana si bebe pusspuss cam rarut pe la noi, n-ai mai dat pe aici de un car de an. ma bcuur ca sunteti sanatoase, desi starea ta nu e chiar una buna. hai ca esti pe ultima suta de metri si scapi de greturi si rau si o sa ramai doar cu bebitza ta in brate
sa ai nastere usoara, ca ai intrat in ultimele saptamani si poate nu mai apuci sa intri la noi. si eu o sa am tot o fetitza si-o s-o cheme Antonia Maria chicot

green puss  goodluck  la doctor, sa ne aduci vesti bune si sa iasa ok analiza

ioana si bebe pusspuss, poke si bebe pusspuss, czuky puss, garga si gargaritul cel mic pusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2692 2011-10-06 18:50:51

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Onuta buna  kram

#2693 2011-10-06 19:04:42

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

fete puss  wave

dupa 12 ore stau si io jos,fara nici o grija.nu mai pot.imi pica ochii in gura.

onu,mersi puss o sa incerc sa fiu mai calma big_smile

garga,multumesc smile

any,ce faci la blaj? big_smile  puss

miku,mi-e dor de tini par

va pup pe toate puss

anuca puss sper ca totu e bine ,inca putin si vine minunea smile

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-10-06 19:05:44)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2694 2011-10-06 19:05:34

far_away
Hero member
Inregistrat: 2010-06-28

onu puss si cred ca nu te-am felicitat pt printesica cea mica , deci Felicitari din tot sufletul puss

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#2695 2011-10-06 19:06:59

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

green,succes la dr goodluck

faruc,any,multumesc puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2696 2011-10-06 19:13:56

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

sonia fugi si te odihneste de acum

far multumesc frumos pusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2697 2011-10-06 19:29:40

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

sonia,angel,almi,geo,mika puss

ps:sunteti o gasca pe cinste aici,place tare mult de voi smile

#2698 2011-10-06 19:35:00

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

hello fete cucuiete puss puss puss

am intrat să vă citesc sunt pe fugă.. nu știu dacă mai intru p?nă m?ine.. so, ce am citit:

nerama a scris:

almisor puss puss multumesc mult si distractie placuta la nunta kram stiu ca vei fi la inaltime wink si vei straluci puss

puss mulțumesc frumos iubita mea.. sper să iasă totul bine smile

elena.plahatca a scris:

Almi chicot pai sunt hetero                   Distractie placuta la nunta !!

puss și eu lol
mulțumesc kram

mucoasa a scris:

almi puss mi-am dat seama ca nu stu cum iti place cafeaua rodnar  mornincoffee

puss iubita nu știu la ce anume te referi, dar ?ți spun că-mi place cu miere și lapte.. și nu foarte tare că intru ?n trepidații lol

dirida puss nu-ți pierde optimismul! de multe ori ?n viața reală se ?nt?mplă exact invers de ce se ?nt?mplă ?n vis.. haide capul sus! mog?ldețele tale sunt bine și se dezvoltă foarte bine! kram

far puss ?mi pare rău că nu a fost să fie bebe, dar mă bucur că ai revenit optimistă printre noi!
- mă bucur să ?aud? că sfatul meu a ajutat! kram

timean86 a scris:

Almi, eu inteleg ca ar fi prea mult verde daca ai merge pe varianta 2, dar pur si simplu e un machaj mult mai reusit si care te prinde mai bine ( asta e parerea mea  angel  ) Sa-ti faci un pic de timp si pentru odihna.

puss așa este, și mie ?mi place că mi-a reușit mult mai bine hjarta voi ?ncerca să-l fac și pe celălalt la fel de bine sau poate chiar mai bine dec?t cel verde big_smile
?mi fac eu timp.. aseară am furat o oră jumate de somn ?n plus, ?nainte să intru la voi chicot

angel_sweety a scris:

Almi puss asa e , cam mult verde , eu m-am uitat doar la machiaj nu m-am gandit in ansamblu
multam de aprecieri , cand termin tot te invit la un pahar de vin in fatza semineului

puss ah, a ?nceput să-mi zburde imaginația! disperat mereu m-am visat iarna ?n fața șemineului, pe un covor din blană (artificială, să fim eco lol ) cu o cană vin fiert și băgată ?ntr-o pătură hjarta ca ?n filme chicot așa că nu trebuie să-mi zici de două ori! accept din prima invitația rotfl

ioana puss mă odihnesc, mă odihnesc.. nu vreau să fiu zombi la nuntă lol

sonish puss ai intrat!  majoreta ?nseamnă că ne iubești mult hjarta
așa să faci  rock

czuky puss ?mi place blogul tău, ți-am urmărit pitica cum face ordine la șosete lol

mayya puss  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  La mulți Ani! să fii sănătoasă și la anul pe timpul ăsta să ne pui poze cu voi și bebe/bebeii big_smile

ana puss și pup și bebelina puss mai un pic și o vedem happydance

onu puss și pup și bebelina puss

biannca puss

azi am fost foarte happy mai ales după ce am auzit că șefa de la farmacia unde fac practică a spus uneia dintre fetele angajate (cu care eu mă ?nțeleg de minune) că dintre toate practicantele cel mai mult ?i place de mine și de ?ncă o fată care face practică de c?teva luni happy happy happy
noi ieșim cu finii la un suc să mai punem la punct unele mici detalii.. vă pup și vă citesc c?nd vin sau m?ine puss puss puss wave

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.