homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-54-68

#1274 2011-09-29 09:36:23

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-54

angelus,multumesc mult puss si bebica ta sa fie sanatoasa si tu si am scris alaltaieri ceva,da n-ai vazut-ai o familie hjarta si,da,fac cinste cu de toate,da nu stiu sa pun poze chicot

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1275 2011-09-29 09:39:31

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Sonia puss sa crezi tu ca n-am vazut , dar mi-a fost asa sa zic ceva sa nu te intristez si mai rau
iti multumesc frumos

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-09-29 09:43:58)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1276 2011-09-29 09:43:26

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

angel si bebe pusspuss neata mornincoffee
vorbesc la feminin, eu m-am obisnuit ca va fi fetitza, al meu inca asteapta confirmarea chicot

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1277 2011-09-29 09:43:54

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

ce vorbarete ati fost chicot
anca puss  imi cer scuze ca nu am mai intrat ieri, dar am avut niste incidente forgetit  sper ca ai rezolvat cu bine urocultura
maya puss  te simti mai bine azi? si cum a fost pixul? big_smile  rotfl  rotfl  rotfl
ce-ati facut mai? rotfl  rotfl angelus stie ca a nascut? rotfl2  rotfl2
neruca puss  sa fie totul bine pt mama ta rugaciune
georgy puss  puss mi-a fost dor de tine big_smile numai tu puteai face asa ceva rotfl  rotfl
dirida puss  tin pumnii pt azi rugaciune  goodluck  iar luni sa fie multe multe ovocite fecundate majoreta  rugaciune
pt mika ,neruca trebuie sa-i predea stafeta, iar tie smartuc (parca asa imi amintesc) big_smile
smart puss  nastere usoara iti doresc si un bebe sanatos si grasun, motatele inca nu le scot ca sa nu ai emotii big_smile
mika puss  si eu teiubesc  rodnar  ma bucur enorm pt tine ca ai trecut cu bine pt histero, sper din tot sufletul sa decurga toate procedurile bine si in curand sa ai macar 2 copilasi in burtica rugaciune  kram LE: vezi ca am scris la dirida cine trebuie sa-ti predea stafeta tongue
ma bucur ca ti-au placut carucioarele, vroiam sa-ti arat cu ce te vei plimba la anul big_smile
elenuca puss  mersi de urare, am ras o gramada cand am citit de "domnul spermy" rotfl2
SEU= sarcina extra uterina
almi puss ma bucur ca te-ai simtit mai bine, hai ca mai sunt 2 zile si poate ne faci  o surpriza retas  rugaciune Doamne ajuta!
onutza puss ce harnica esti. ce frumos ca mergi la manastire, si eu imi doresc enorm sa mergem, dar cu toate cate avem acum, nu stiu cand vom ajunge
mada neatza puss  mornincoffee
sonia inca un  puss  kram hai mai bine la cafea mornincoffee
angelus puss  normal ca bem cafeluta drool  mornincoffee

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#1278 2011-09-29 09:46:19

angel_sweety
Platinum member

Any puss noroc ca am intrat pe forum sa vad ca am nascut rotfl rotfl
doamne fereste , nu e inca timpul

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

Publicitate

loading...

#1279 2011-09-29 09:48:03

mucoasa
Insomniac member

lasa sa mai stea bebelina acolo pana la termen puss

5 iunie 2012

#1280 2011-09-29 09:48:58

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

In primul si in primul rand SONIA  birthday  birthday  birthday  muuuulta sanatate si o viata plina de bucurii. Si Dzeu sa-ti faca curand cel mai frumos cadou  al9leacer
Nera puss ma bucur ca a trecut cu bine mamica ta de interventie si  goodluck sa fie rezultatul cel mai bun posibil puss
Diri puss sper ca ti-a trecut burtica, multa bafta astazi si e clar faptul ca preiei stafeta de la smart  goodluck
Mika puss ma bucur ca ai fost multumita de doctor, daca incepi in noiembrie pt fiv de sarbatori o sa primesti cel mai frumos dar hjarta  goodluck
Georgy puss uff ce program incarcat ai si tu. auzi la ea, a adormit in baie  rotfl2  numai tie putea sa ti se intample. draga mea sper sa revii in curand cu mai mult timp liber pe forum puss we miss you
Almi puss multumesc. stii ca e mai simplu de dat sfaturi decat de urmat? tongue apropo maine e vineri big_smile  goodluck
Onutza puss multu de capuccino
Angel puss pai sa-ti traiasca fetita, zic si eu na tongue ai vazut ce discutie ai pierdut aseara  chicot
Muco puss neata

in ceea ce priveste subiectul love, nu comentez, eu chiar mi-am facut griji pt ea si i-am trimis email atunci cand a disparut, mi-a zis ca e ocupata si ca o sa intre....nu ma intereseaza, sa fie sanatoasa. e aiurea cand vin fete de care te legi din dorinta comuna si apoi sa te minta si sa dispara. oricum eu sunt in stare sa ma bucur pt orice noua viata care vine pe lumea asta, asa ca sa-i traiasca!

Sonia, lasa supararile, astazi vrem petrecere, vrem sa te sarbatorim draga noastra, pentru ca esti foarte importanta pentru noi si ne esti tare draga puss  partydance  alcool  storstark  storstark

#1281 2011-09-29 09:49:07

Onutza23
Insomniac member

any de nevoie sunt harnica. dimineata e un chin sa caut haine, probez atatea randuri sa vad ce ma incape de intarzii la munca. asa ca imi usurez putin treaba, le pun la indemana pe cele care ma ajung si pe masura ce cresc le sortez doar pe astea. restul... sper sa ma mai incapa candva rotfl
ar fi si pacat sa nu merg la manastire, sunt atatea aici, fac un sfert de ora cu masina. si asa merg din an in paste la biserica, macar sa ma inchin si sa dau un acatist sa fac si eu. am uitat sa va spun, lunea trecuta am fost la varatec la moastele sfantului pantelimon, am ajuns la limita, le tineau doar pt 2 ore si m-am inchinat ultima, dupa care le-au dus la iasi

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1282 2011-09-29 09:54:52

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

angel, muco, mada, multumesc!

cum ce? georgy a adormit in baie?  rotfl2 numai ea putea face asa ceva lol

mada, da, mi-a trecut burtica, dar oricum stau linistita.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1283 2011-09-29 09:59:06

Onutza23
Insomniac member

ok...am numarat 16 perechi de pantaloni care nu ma mai incap, confirmat deja, si vreo 3-4 sunt cu semnul intrebarii rotfl2

#1284 2011-09-29 09:59:56

mucoasa
Insomniac member

mada puss  ce temperatura frumoasa ai visslar
onutza dar ar fi pacat sa nu mergi.imi pare bine ca ai mai prins moastele kram  stii ca vorbeam ca in ultimul wk din sept sa venim prin zona ta la manastriri pt aniversarea casniciei, uite ca si la asta a trebuit sa renuntam forgetit , sper doar la anul sa putem sarbatorii in 3 bebic

5 iunie 2012

#1285 2011-09-29 10:02:31

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

Diri puss ma bucur ca nu te mai doare. Da, geo a adormit in cada rotfl
Onutza puss e clar ai nevoie de haine noi big_smile
Muco puss tongue o sa sarbatoriti in 3 wink

Ultima oara a fost editat de madalyna7 (2011-09-29 10:02:49)

#1286 2011-09-29 10:11:48

mucoasa
Insomniac member

onutza chicot  nu-i nimic, lasa hainele, important e ca tu si bebe sa fiti sanatoase kram
mada big_smile  nu mai zic nimic, doar astept retas
diri  kram

legat de love,daca tot s-a discutat, sa stiti ca mie mi-a placut de ea, era ea asa mai ciudata la explicatii, dar nu conta. eu m-am atasat de ea, asa cum m-am atasat si de alirox (daca va mai aduceti aminte de ea) deoarece amandoua au inceput sa scrie pe forum cam in aceeas perioada cu mine forgetit si era ok ca nu eram singura aspiranta noua
fiecare alege sa faca ce e mai bine pt ea, eu am ales sa stau cu voi deoarece voi imi sunteti mai prietene decat cele pe care le am .cu voi pot vorbi despre tot ce am pe suflet fara sa ma criticati si aveti tot timpul o vorba buna atunci cand am nevoie. v-am mai spus si o repet ca imi sunteti tare dragi puss  puss

5 iunie 2012

#1287 2011-09-29 10:13:43

sensiblur
New member
Inregistrat: 2011-09-13

Neatza tuturor, multumesc de cafea.

Vreau in primul si in primul rand sa ii urez SONIEI  birthday  birthday  birthday  multa sanatate si o viata plina de impliniri si cred ca Dzeu o sa-ti faca in curand un cadou de care te vei bucura toata viata  bebe
Dirda ma bucur mult ca ai avut asa multe ovocite si sper din tot sufletul sa se prinda cat mai multe, ca luni totul sa fie bine.
Mika, sa se rezolve toate si sa ti se implineasca visul de a fi mamica cat de curand posibil.

Restu fara nominalizare va doresc o zi frumoasa.

P.S. nu cunosc povestea peronajului "Love" dar vad ca sunteti foarte indarjite impotriva ei, orice ar fi cred ca nu trebuie sa va consumati energia cu ea ci sa va canalizati energia spre chesti mult mai importante.

Ultima oara a fost editat de sensiblur (2011-09-29 10:15:32)

#1288 2011-09-29 10:21:54

sonia30
Moderator

nu stersei prafu inca roll ma tinura la telef...n-am chef...

angelus puss

any puss as avea nevoie de inca  mornincoffee da beau mai tarziu la scoala...

mada,iti multumesc din suflet puss si pe tine sa te ajute Dumnezeu cat mai repede!

sensiblu,multumesc la fel smile

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#1289 2011-09-29 10:24:49

mucoasa
Insomniac member

sensi puss  sa ai parte si tu de o minune mica in curand majoreta

5 iunie 2012

#1290 2011-09-29 10:30:02

angel_sweety
Platinum member

am chef de dulce, cred ca pun si fac prajitura kinder

Sonia lasa praful . ca acusi vine Mika si iti pune poezia chicot

sensi neata puss

Mada puss asta e daca nu am fost pe faza lol

Any puss pe Alirox am suparat-o eu dar chiar nu ma intereseaza , nu am fost rea, doar i-am zis adevarul

#1291 2011-09-29 10:32:28

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Buna dimineata fetelor,
Doamneeeee dar vad ca iar ati avut o activitate intensa  lol .
Sonia  birthday  birthday  birthday  party  party  si  storstark
si acum ce-am citit
Diri,  rugaciune  sa fie luni  puss , ma bucur ca ti-a placut cu ai fost tratata, conteaza foarte mult lucrul asta. si tine-te de cuvant si preaia stafeta de la smart  goodluck  goodluck
mayya, trimite-mi si mie ceva clatite de aseara  buga
Mika, super ca ai gasit dr asta de a descoperit problema si  goodluck in continuare sa termini anul cu II liniute  puss
Almi  rugaciune pentru tine si pt starea ta "ciudata" sa fie una cu vesti super
Angel ai nascut si tu habar nu aveai ?  rotfl2puss  puss  bebelina ta sta acolo pana la 40+ ca stie ea ce-i bine pt ea kram
Any  puss , vreau si eu un ceai de la tine
Onutza, ieri am descoperit pozele voastre de burtici si vreau sa-ti spun ca esti minunata, ai o burtica foarte frumu  puss
Mada, Sensi  puss  puss

despre "subiectul" mult disputat nu pot spune nimic pt ca sunt noua si nu am apucat-o, insa cum a spus si sensi nu are sens sa piardeti timpul cu discutii despre persoane care v-au suparat sau indispus sau .... care nu merita.  kram
sonia, inca o data  birthday  birthday  si asteptam o feliuta de  party .. Fie ca toate dorintele tale sa se implineasca si sa ai parte doar de lucruri frumoase  birthday

Ultima oara a fost editat de Ioana He (2011-09-29 10:39:46)

#1292 2011-09-29 10:32:34

sonia30
Moderator

angelus chicot

ioana puss multumesc.nu am decat o singura dorinta...pe langa sanatate

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-09-29 10:34:03)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.