homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme - pentru Doctoressa

#1 2011-09-19 21:22:54

alexandravioleta
New member
Inregistrat: 2008-12-27

probleme - pentru Doctoressa

acum 2 ani doctorita mi-a pus diagnosticul de Cervico-vaginita, aveam inflamat vaginul,aveam scurgeri albicioase si mancarimi, de curand din nou mi s-a inflamat dar fara scurgeri urat mirositoare doar mancarimi, tin sa precizez am luat anticonceptionale si de curand am luat o pauza si plus am streptococ auriu in gat. va rog spune-ti-mi ce pot lua pentru a -mi ameliora din mancarimi. -doar 2 zile am avut inflamatie. multumesc sad

#2 2011-09-19 21:35:40

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: probleme - pentru Doctoressa

Nu e indicat sa iei dupa ureche. Noi aici pe forum nu prescriem medicamente. Eventual repeta tratamentul de atunci. Mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2011-09-19 21:38:07

alexandravioleta
New member

nu am asteptat sa imi prescrie medicamente. nu m-ai inteles am nevoie urgenta, in anumite discutii anumite persoane spun cam ce e indicat de luat, si clar ca nu mai stiu ce am luat.

#4 2011-09-19 21:46:58

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

mergi la medic. nu discutiile cu anumite persoane o sa te lamureasca, ci medicul si analizele. oricum eu una nu inteleg mare lucru din topicul tau si care e legatura dintre gat, anticonceptionale, mancarimi si inflamatie...dar in orice caz mergi la medic.

sanatate!

#5 2011-09-19 22:47:54

alexandravioleta
New member

legatura e ca am un microb, bine ca in alte topicuri se discuta altfel !

Publicitate

loading...

#6 2011-09-19 23:15:27

sweeeeety
New member
Inregistrat: 2011-06-14

@alexandravioleta : ai grija cu vaginitele astea ca de multe ori recidiveaza sa zic asa, adica chiar daca ai facut tratament si te'ai vindecat la un moment dat pot aparea din nou, deci cam trebuie mereu sa mergi la medic sa faci analize, etc. Cel putin asta stiu de la o prietena care s'a stresat mult sa scape de o vaginita tongue. Daca ai doar mancarimi si ai nevoie repede sa scapi de ele eu as lua de exemplu niste ovule,asta pana ajungi la medic (cervugid iau eu), pentru ca dezinfecteaza zona, o curata.Pe prospectul de la cervugid stiu sigur ca se specifica ca se prescrie in cazul vaginitelor, dar cum spun si fetele nu putem da noi sfaturi de medicamente aici eu as zice doar ce as fi facut eu. Sau de asemenea daca iei antibiotic pentru microbul/infectia din gat s'ar putea sa fi facut candida, mama mea mereu cand ia antibiotice ia si o protectie (tot un medicament) ca sa nu faca candida, multe femei o fac de la tratamentul cu antibiotice. Dar asta din nou cred ca tot un medic te poate sfatui, cel care ti'a dat tratamentul cu antibiotic ar fi trebuit sa'ti spuna din start lucrul asta.
Sper ca te'am lamurit macar putin tongue!
Sanatate

#7 2011-09-19 23:17:32

alexandravioleta
New member

in oarecare masura, multumesc sweeeeety

#8 2011-09-19 23:26:38

sweeeeety
New member

N'ai pt ce. Acum mi-am amintit ca pt mancarimi mai e bun si "Lomexin" - unguent, mi l'a recomandat o farmacista odata si a fost foarte bun. Iar un unguent sau un ovul nu cred ca are ce rau sa'ti faca pana jungi la un medic tongue. Si poti sa incerci sa bei si infuzie de ceai de galbenele. Cam atat imi vine acum lol. O seara buna

#9 2011-09-20 00:03:42

moksha
Hero member

alexandravioleta, tot nu vad legatura, dar daca tu vrei sa fii tafnoasa in loc sa explici, pentru a primi un sfat avizat, imbufnare placuta, nu am sa te rog frumos!

si nu stiu ce te imbufneaza la indemnul de a merge la medic, deodata ce nu ai mai fost de 2 ani..dar tu stii.

#10 2011-09-20 10:20:22

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

fata draga, noi iti putem spune fiecare cate-un tip de ovul/crema/ce vrei tu; o sa le folosesti, o sa-ti faca rau din moment ce iei un tratament care n-are nici in clin nici in maneca cu boala pe care o ai tu, dupa care o sa revii pe forum ori sa ne spui ca suntem proaste si nu stim ce zicem, ori sa ceri alte tipuri de medicamente care sa te scape de probleme inrautatie.

oricum ai lua-o, tot la medic e cel mai bine sa mergi, faci o analiza, afli exact ce ai si ce tratament sa iei, nu te lua dupa x si y.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#11 2011-09-20 10:42:30

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

sweeety ba are ce rau sa ii faca. Daca ea isi pune ovule si ce o mai taie capul analizele alea nu o sa mai iasa corect niciodata. Degeaba da bani, degeaba se chinuie.

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#12 2011-09-20 16:00:43

sweeeeety
New member

Fetelor nu ma intelegeti gresit eu i'am zis sa foloseasca chestiile alea de exemplu in seara respectiva sau a doua zi pana ajunge la un medic, ca sa poate sa faca fata mancarimilor. M-am gandit ca poate nu are cum sa ajunga la medic prea repede din diverse motive, dar nu ca ar fi bine sa se trateze singura mai ales ca nu stie exact ce problema are daca e vaginita sau candida sau ce'o fi.

#13 2011-09-20 23:48:40

alexandravioleta
New member

nu stiu care din noi e mai imbufnata:)) va agitati atat, am cerut un sfat urgent, pana ajung la doctor,vad cam toate sunteti experimentate, draga mea moksha am si explicat ca am fost diagnosticata cu cervico-vaginita acum 2 ani, nu am zis ca nu am mai fost de atunci... si in primul rand daca nu va convine ce spun nu va mai obositi nervii sa-mi explicati ca nu are rost nu stiu ce.

#14 2011-09-21 00:09:27

moksha
Hero member

te comporti ca un copil de doi ani, asta ca sa nu te jignesc mai rau, ca nu imi sta in fire. ti-am raspuns ca medic, sunt experimentata smile daca esti incapabila sa apreciezi si nu esti in stare sa dai mai multe detalii e fix treaba ta.

succes si sanatate.

#15 2011-09-21 00:49:31

hopeless11
New member
Inregistrat: 2011-09-21

buna fetelor!!!am nevoie de ajutor:( nu am mai luat anticonceptionale pana aqm iar medicul mi.a dat sa iau rigevidon si mi.a recomandat sa incep sa.l iau dar pe prospect scria ca daca nu am mai folosit pana aqm niciun fel de anticonceptionale sa ast prima zi a menstruatiei ca sa pot incepe folia...voi ce spuneti?ast rasp pt ca nu am experienta:|...pupicei

#16 2011-09-21 00:58:21

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Daca astepti prima zi de menstruatie esti protejata de la prima pastila inghitita.
Daca incepi de acum trebuie sa inghiti 7 pastile pana cand o sa fi protejata.
Eu zic sa astepti sa-ti vina menstra daca esti pe aproape iar daca abia ai terminat-o cred ca ai putea sa incepi sa iei dar cu 7 zile de protectie suplimentara (fara contact sau cu prezervativ).

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#17 2011-09-21 01:17:39

hopeless11
New member
Inregistrat: 2011-09-21

menstra trebuie sa imi vina asa ca o sa ast smile  smile  ....ms mult pt explicatie...pupicei o seara buna tuturor wave

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.