|
Nu esti logat.
Sarcina?!...2folii fara pauza....of...#1 2011-09-20 11:59:52
sarcina?!...2folii fara pauza....of...buna fetelor, sunt atat de stresata incat cel mai probabil voi scrie un mesaj foarte incoerent, dar sper sa intelegeti. Offline #2 2011-09-20 12:04:17
Re: sarcina?!...2folii fara pauza....of...Trebuia sa te protejezi si 7 zile dupa ce ai terminat tratamentul, nu doar in timpul lui daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-09-20 12:06:15
Re: sarcina?!...2folii fara pauza....of...am folosit aceeasi metoda si dupa, dar nu asta este problema. Offline #4 2011-09-20 12:12:22
Re: sarcina?!...2folii fara pauza....of...dar tu acum, din 8 septembrie incoace, ai mai luat anticonceptionalele sau nu? "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #5 2011-09-20 12:14:22
Re: sarcina?!...2folii fara pauza....of...pai trebuia sa incep foia vinerea trecuta, dar nu am mai luat, pentru ca vreau sa fac si o pauza... daca tot nu am inceput-o, nu ar fi trebuit sa vina menstra? Offline Publicitateloading...
#6 2011-09-20 12:40:18
Re: sarcina?!...2folii fara pauza....of...E normal sa ai o dereglare. Prerea mea e ca ar fi trebuit sa incepi o noua folie dupa cele 7 zile de pauza facute dupa 2 folii. Eu zic sa astepti pana vine si sa iei ac in prima zi a mesntrei. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #7 2011-09-20 12:54:35
Re: sarcina?!...2folii fara pauza....of...nu am mai luat dupa cele 7 zile de pauza, pentru ca ma panicasem ca nu mi-a venit...am zis ca daca ma apuc de folie, chiar ca nu o sa-mi mai vina, si o sa mai stau o luna cu stres. Acum trebuie sa mai astept 4 zile, ca sa treaca 21 de la ultimul contact sexual... daca tot fac un test de sarcina macar safie valabil.... Offline #8 2011-09-24 18:34:54
Re: sarcina?!...2folii fara pauza....of...Buna...vreau sa va intreb ceva:in ultimile 2 luni am mi-a venit ciclu la data normala...insa m-a tinut vro 2 zile si f redus cantitativ....mentionez ca iau antibb de un an si 3 luni ...si le iau corect!!!Sunt f ingrijorata pt ca eu nu am avut niciodata probleme cu ciclul nici inainte de a lua antibb...eram ok regulat si normal fara dureri fara nimic!va rog un raspuns....ms Offline #9 2011-09-25 16:13:47
Re: sarcina?!...2folii fara pauza....of...nu stie nimeni nimic despre aceasta problema??? Offline #10 2011-09-25 17:41:32
Re: sarcina?!...2folii fara pauza....of...Anticonceptionalele scad de obicei, fluxul si consistenta menstrei. Daca ai luat pastilele corect, n-ai de ce sa te ingrijorezi, menstra s-a modificat de la ele. Offline #11 2011-09-26 22:09:43
Re: sarcina?!...2folii fara pauza....of...OK multumesc oricum le mai iau luna asta..si apoi merg la control sa vad daca le iau in continuare pt problema mea co ovarele polichistice, pt ca am inteles ca au si multe reactii adverse?e pilda mi-am facut analiza la sange si trombocitele erau mult peste nivelul optim ..fata de anul trecut cand am inceput sa golosesc antibb...si o alta problema e ca am tensiunea f mare in ultimile luni...ati mai auzit de acest gen de probleme? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|