|
Nu esti logat.
Intrebare pentru doctoressa#1 2011-09-20 14:04:27
intrebare pentru doctoressaBuna ziua, Offline #2 2011-09-20 14:12:51
Re: intrebare pentru doctoressa1: pauza se face daca ai probleme de sanatate care sa o impuna, altfel e contraindicata. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-09-26 15:35:10
Re: intrebare pentru doctoressaAm avut un contact neprotejat in perioada de ovulatie, adaoua si am avut o mica pata de sange. Dupa acest incient au inceput mici carampe abdominale si un disconfort fizic usor. Dupa opt zile cand m-am pus in pat intr-o seara am simtit ca ma sfasie ceva in abdomenul inferior cam dreapta-centru practic am simtit o durere putermica, dupa care a urmat o usturime si o arsura. Dupa acest incident am inceput sa am dureri mari de bazim mai ales in partea dr spre centru cu tot cu picior. In urma acestor simtome am fost de 3 ori la urgenta si ultima data cand noaptea la ora patru m-am trezit speriata pt ca ma inecam in propria voma si cu o durere imensa de cap, dupa trezirea mea brusca voma a coborat si a trebuit sa stau o ora in sezut ca daca puneam capul jos mi se intampla la fel. A doua zi la urgenta mi s-a facut o ecografie unde medicul a vazut un chist uterin naboth (nu am avut chisturi niciodata in uter, doar pe ovare si se reabsorb, merg la ginecolog sa-mi fac controalele periodoce cam odata la 6 -12 luni). Medicul de garda mi-a spus ca sunt chisturi fiziologice si ca nu este o problema si ca durerea de picior si faptul ca ajungeam sa-l mut cu mana e de la coloana. Offline #4 2011-09-26 15:39:10
Re: intrebare pentru doctoressafa un test de sarcina; daca esti sigura ca erai la ovulatie cand ai avut contactul, s-ar pozitiva daca ar fi cazul de sarcina. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2011-09-26 15:55:42
Re: intrebare pentru doctoressaAna, mergi si la un medic ginecolog, el e mai in masura sa te lamureasca decat cei de la urgente. "chistul" uterin ar putea fi sarcina, dar nu se leaga cu celelalte simptome... mai mult, durerea de umar poate indica o hemoragie abdominala, dar cred totusi ca nu e cazul, din moment ce o ai de sambata. sfatul meu e sa mergi la un ginecolog bun cat mai curand posibil. Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-09-26 15:56:18) Offline Publicitateloading...
#6 2011-09-26 20:50:11
Re: intrebare pentru doctoressaBuna. Am si eu o problema si as dori un raspuns urgent. Am luat diane 35 timp de 2 ani si jumatate si de curand am aflat ca sunt altfel de patile si ca efect negativ au si rol de anticonceptionale. Eu sunt cea vinovata ca am luat atata timp pt ca nu am mai fost la control crezand ca sunt anticonceptionale, dar nu asta e problema ci faptul ca luna aceasta am facut pauza dar mi-a intarziat deja 11 zile. Am facut 2 teste de sarcina si sunt negative. Sarcina nu are cum sa fie, pt k m-am protejat, si ultimul test l-am facut dupa ce mi-a intarziat 10 zile. Ce se intampla. Am inteles k pot fi dereglari dar deja 11 zile sunt cam mult. Astept un raspuns urgent. Multumesc Offline #7 2011-09-27 09:58:38
Re: intrebare pentru doctoressaAm facut teste dar la mine este mai greu. Eu am mai avut o sarcina foarte grea de putem sa mananc numai covrigi de buzau si sa beu ceai de tei, nu tigari, cafea, manacare sau altele, eu care de fumat frumez putin dar de baut cafea beau nu gluma. Cum iti spuneam am mai avut o sarcina si abia dupa 6 sapt s-a putut depista in urina si la ecograf pe la 5. Acum nu stiu ce sa zic si atunci tot sa imi era rau nu puteam sa merg cu piciorul drept, salbisem in 2 sapt din sapt 4 pana in a seasea cand am facut inreruperea 4 kg. Acum poate nu o fi la fel ca vreau sa si muncesc cat timp sunt graviduta ca nu ma dau banuti afara din casa , mai ales ca eu castig de 4 ori mai bine decat sotul meu, deci cred ca nici bani de eco n-as avea daca as sta acasa, dar un bebelus tot trebuie facut. Sper sa ajung azi la gineco daca pot sa plec de la servici eu sper ca da. A durerea de umar nu am vut-o decat samb si dum dar nu in tot timpul zilei, dar n-am niciun fel de scurgere de sange, am de cata un lichid albinos foarte curat ca zapada la inceput era mai transparent acum este mai dens. Offline #8 2011-09-27 10:15:58
Re: intrebare pentru doctoressaOana, in legatura cu Dianele atentie sunt un medicament si chiar daca au si rol de protectie poti ramane insarcinata in unele cazuri, asta iti spun pt ca si eu am luat Meleva care este cam acela si lucru dar doar 3 luni si dupa aceea mi-am reglat menstra. Dar inseamna ca ai ovare polichistice si ceva probleme hormonale, eu una am probleme mereu cu hormonii masculini deci nu am pilozitate excesiva, decat simt din cand in cand ca antipersirantul numai face fata si atunci ma urnesc sa-mi fac analize din nou sa regelz situatia. Si in plus normal aveam dereglari mari de ciclu nici acum nu stau prea bine dar oricum in vine ba la 26 de zile ba la 27, 28, 30, 31, 32 cum vrea organismul, dar inainte eram de imi venea ba lunar ba la 2 luni ori cu intarziere de 2 sapt, de consumam toate testele de la farmacie crezand ca sunt gravida desi ma protejam. Asa ca ar trebui sa te duci la gineco si daca el considera tr sa mergi si la endocrinologie eu asa am procedat am fost si colo si colo. Offline #9 2011-09-27 10:38:05
Re: intrebare pentru doctoressaMai am si eu o intrebare am citit despre sarcina incipienta si cica la 5 sapt are cam 3 mm ori eu azi ar tr sa-mi vina si cica am un "chist" de 9mm in uter , oricum ma duc azi la dr gineco ca asta cu chistul doar nu crestea asa de miercuri pana dum, pt ca miercuri mi-a fost tot asa rau si am fost la urgenta, bine probabil ca nu toti isi dau interesul sa vada tot ce trebuie la eco. Offline #10 2011-09-27 11:37:59
Re: intrebare pentru doctoressabuna ziua, Offline #11 2011-09-27 12:22:42
Re: intrebare pentru doctoressaAm mai auzit o sa-ti de un tratament si atentie la epilat ca nu ai voie sa aplici niciun proces de epilare prin smultul parului. Eu am avut la subrat nu chiar ganglion un disconfort si mi s-a spus ca au fost deranjati ganglioni de sarma de la sutien ( tot la gineco). Asa ca dute la un gineco bun si rezolva problema. Succes Offline #12 2011-09-27 12:42:53
Re: intrebare pentru doctoressaProbabil iti vor da un falmexim ceva daca acest ganglion nu este asociat si cu altceva oricum vede medicul despre ce este vorba. Offline #13 2011-10-07 10:18:53
Re: intrebare pentru doctoressabuna dimineata,fetelor am si eu cateva nelamuriri ,sunt insarcinatata in 3 luni am fost si mi am facut analizele pentru sarcina ce sunt eu putin ingrijorata eu iesit toate bune in afara de corpi cetonici mi au iesit(1+20) si glicemia ft buna 73,33..nu am avut diabet sau treaba cu asa ceva..asistenta mi a zis ca nu este nimic grav deoarcece am avut greturi in timpul aceste..ma mai puteti ajuta sa ma lamuriti mai bine..multumesc si densitatea urinei 1.015 adinutza Offline #14 2011-10-09 02:33:02
Re: intrebare pentru doctoressabuna!..am nevoie de ajutor si chiar nu am la cine sa apelez. as vrea sa stiu daca e posibil sa fiu insarcinata. am avut ultima menstruatie pe data de 3 septembrie si pe data de 7 octombrie am avut o sangerare nu foarte puternica care a durat pana a doua zi am avut insa niste dureri de burta enorme care nu mi-au cedat nici macar dupa 4 pastilute de SULIDAMOR, NIMESULIDE(sunt in Italia,mi-au fost recomandate de la farmacie pentru dureri menstruale). in mod normal dupa o jumatate de ora durerile se calmau. problema e ca, cu o seara inainte(6 octombrie) am facut nebunii cu sotul, nu m-am gandit ca mi-ar putea face rau daca as fi insarcinata insa durerile de burta au inceput la aproximativ o ora dupa, nu am putut sa dorm mai deloc si dimineata am observat sangerarea....nu stiu de ce dar am avut senzatia toata luna ca sunt insarcinata, nu cred ca ma autosugestionez daca e sa vina bebe e bine daca nu iarasi e ok. cam cu 1 saptamana inainte sa am aceasta sangerare am inceput sa am dureri puternice de spate, o stare foarte puternica de nervozitate, dureri de cap, dureri in partea de sus a sanilor, greata... nu am luat nimic pentru durere gandindu-ma ca poate e bebe...simptomele astea nu le-am avut niciodata inainte de venirea menstruatiei...doar ma dureau si se umflau sanii usoara durere de burta si cam atat. in mod normal menstruatia ma tine 4-5 zile ...nu am facut nici teste de sarcina pentru ca am ciclu neregulat intre 28 si 32 si cum ultima data venise la 28 de zile am spus ca data asta intarzie mai mult..sambata si duminica e inchis la farmacie si nu am cum sa imi cumpart un test. am nevoie de sfatul vostru, credeti ca are rost un test de sarcina????? sau este menstruatie.. adaug ca sangele a fost foarte curat, fara cheaguri..ma gandesc ca nu poate sa fie nidatie..pentru ca a fost totusi o cantitate de sange si am avut si durerile alea ca de menstruatie.... adaug ca acum nu mai am dureri ca la ciclu insa am observat ca am diaree...oare ce o insemna??!! nervozitatea durerile de cap si de sani continua insa ., nu imi permit sa merg la un control ginecologic ma costa minim 100 euro plus ca nu ma descurc atat de bine sa explic......astept raspuns si va multumesc anticipat Ultima oara a fost editat de dana1989 (2011-10-09 02:39:25) Offline #15 2011-10-10 10:33:14
Re: intrebare pentru doctoressafa un test de sarcina si daca e negativ dar starea de rau persista, mergi totusi la doctor. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|