|
Nu esti logat.
Boli ceara traditionala#1 2011-09-20 17:26:37
boli ceara traditionalabuna,din pacate tocmai am facut o prostie.m-am epilat inghinal la un salon unde se foloseste ceara traditionala (care se refoloseste).si sunt foarte nelinistita.ce boli pot lua de pe urma prostiei pe care am facut-o?rog doctoressa daca poate sa imi raspunda Offline #2 2011-09-20 17:28:26
Re: boli ceara traditionalapractic nici una, linisteste-te. Offline #3 2011-09-20 17:37:52
Re: boli ceara traditionalaesti sigura?adica ceara aia e topita la temperatura mare si strecurata...dar nu poti sti pe cine a mai fost folosita inainte.oare e temperatura destul de mare cat sa distruga toate bacteriile?ca sa nu mai zic de posibilitatea ca la unele persoane sa apara picaturi de sange.e prima si ultima data cand fac o asa prostie,acum nu mai pot de griji Offline #4 2011-09-20 18:29:33
Re: boli ceara traditionalaCeara aia e practic fiarta, da in clocot inainte sa fie refolosita. Si daca Moksha a zis ca e ok, crede-o, ca nu vbeste prostii. Data viitoare te poti duce la un salon unde sa foloseasca ceara de unica folosinta ca sa scapi de orice grija. Offline #5 2011-09-20 19:07:22
Re: boli ceara traditionalaNu toate cosmeticienele o fierb. Eu m-am dus la un salon si tipa de acolo tinea decantatorul la o temperatura crescuta cat sa i suporti pe piele si din cand in cand dadea cu paleta sa ma cada un pic de ceara si sa-i mai puna mie o peasca pe pisica. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline Publicitateloading...
#6 2011-09-20 19:44:40
Re: boli ceara traditionala
sunt sigura, linisteste-te. Offline #7 2011-09-20 20:09:50
Re: boli ceara traditionalams mult fetelor eu m-am stresat pt ca am citit pe forumuri de hiv si hepatite.de asta imi era cel mai frica.in fine,nu voi mai practica acest sport.partea nasoala e ca la tel cand mi-am facut programare nu mi-a zis nimeni cum sta treaba.moksha,iti multumesc mult,m-ai linistit esti o draguta si, apropo, cu ce te ocupi?daca doresti sa spui Offline #8 2011-09-20 22:18:41
Re: boli ceara traditionalahiv nu ai cum sa iei asa, nici daca te straduiesti, decat daca ai intrat la o secunda dupa fata dinainte si aveai doua rani imense la nivelul labiilor si cosmeticiana a luat o bucata de ceara si a pus-o direct in directia jetului de sange care curgea din rana foarte adanca a celei dinainte, dupa care a lipit-o de labiile tale . hepatita ar fi o minima minima sansa, dar e atat de mica incat nici macar nu merita discutata. deci linisteste-te. Offline #9 2011-09-21 16:03:52
Re: boli ceara traditionalams mult moksha esti o scumpa.si mie mi se parea o idee idioata pt ca e doar ceara,dar am vazut pe forumuri si imediat m-am speriat.cu siguranta e asa cum spui tu :boss:apropo,unde ai terminat medicina?eu acum intru anul 2 la tm Ultima oara a fost editat de bp (2011-09-21 16:06:04) Offline #10 2011-09-21 16:08:05
Re: boli ceara traditionalala davila, la bucuresti. Offline #11 2011-09-22 13:54:30
Re: boli ceara traditionalams draga.si tie Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|