homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dupa absolvire-2

#20 2011-09-22 22:54:37

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

Re: Dupa absolvire

Nu am nici o parere buna nici despre intership si nici despre voluntariat.Le consider pe ambele moduru de exploatare.Poate sunt eu paranoic.Sau poate ca nu.

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#21 2011-09-22 22:57:23

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

hai_faiv, departe de mine gandul de a ma da grozava si superioara. iti dai seama ca nu aveam de unde sa stiu care e situatia ta (coordonatorul in alta localitate). am spus ce-am spus pt ca, din postul tau, reiese ca voluntariatul nu te ajuta deloc. ceea ce e fals si ar fi pacat sa se ia altii dupa situatiile neplacute prin care ai trecut tu si sa nu se mai apuce. e normal ca voluntariatul pe care l-ai facut nu te ajuta cu nimic, dat fiind domeniul in care studiezi. eu sunt la psihologie, deci orice as face, e bine. pt ca aceste voluntariate implica lucrul cu oamenii, sa-i ajuti, iar asta va cantari greu la CV, cel putin la al meu.

imi pare rau ca ai facut munca degeaba. probabil si eu i-as fi dat naiba pe toti cu voluntariatele lor cu tot daca as fi lucrat pe nimic. da, creste stima de sine...mare fas. ca nu-mi foloseste decat pe moment. tocmai de asta am zis ca trebuie sa faci tot ce poti pt a obtine dovada participarii. ca mai dai si peste neseriosi care se folosesc de ajutorul tau si nu-ti dau nimic in schimb e partea a 2-a. e un risc pe care trebuie sa ni-l asumam.

bebe V., soarele si luna

#22 2011-09-22 23:08:03

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

kdeea a scris:

carmen, tu nu erai la Litere ... ? Sau stiam eu prost ? Si eu tot la CRP sunt, dar la Cluj.

Ba da Kdeea, dar CRP e o sectie a fac de Litere smile asta la UB.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#23 2011-09-22 23:19:43

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu lucrez ca student la firma la care am facut practica, numai ca imi fac griji ca dupa ce termin sa nu ma angajeze full time pentu ca salariul de angajat full time e mult mai mare pe domeniul meu (it).

Eu cred ca practica intr-o firma e foarte foarte eficienta. Evident intr-o firma serioasa. In general le convine sa vada 3 louni cum munceste un om pe gratis in vacanta de vara cand lucrurile in general merg mai incet in firma si dupa sa angjeze numai pe cei care se descurca, decat sa angajeze pe cineva pe care nu cunosc.

Ultima oara a fost editat de Monica999 (2011-09-22 23:24:28)

#24 2011-09-22 23:27:45

Monica999
Hero member
Site

Publicitate

loading...

#25 2011-09-22 23:36:20

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

presupunem ca faci voluntariat in domeniul in care si studiezi. nu primesti, insa, nicio dovada cum ca ai fost voluntar. termini facultatea si te duci la un interviu. nu ai dovada participarii la voluntariat, dar ai ceva mai multa experienta decat unul care in vacante a stat cu burta la soare, iar in timpul anului abia a deschis 2 carti. ok, nimeni nu vrea "falsificatori" - e de inteles. dar nu e nimic fals in cunostintele pe care le ai. nu te tine nimeni sa spui ca ai fost voluntar. nu esti crezut? nicio problema! dai drumul la gura: "am facut asta, asta, asta". orice angajator isi va da seama ca ai habar de ce spui si ca e clar ca ai si o baza practica, desi iti lipseste actul doveditor in acest sens

Ultima oara a fost editat de april sunset (2011-09-22 23:38:04)

bebe V., soarele si luna

#26 2011-09-23 01:15:51

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

dudu.f a scris:

Nu am nici o parere buna nici despre intership si nici despre voluntariat.Le consider pe ambele moduru de exploatare.Poate sunt eu paranoic.Sau poate ca nu.

eu sunt de acord cu tine ... si am patit recent o faza: m-am dus la un interviu in domeniu (domeniu mai special, unde nu gasesti de munca pe toate strazile), si la final mi se zice ca proiectele sunt in desfasurare, insa ar trebui sa lucrez pe baza de voluntariat ... pai merci, asa o sa ii zic si eu proprietarului cand va veni sa isi ia banii de chirie, ca stau aici pe baza de voluntariat ...

internshipurile sa zic ca ar mai merge, daca esti suficient de adaptabil si prezinti interes pentru ceea ce faci, majoritatea firmelor te pastreaza ...

#27 2011-09-23 08:33:49

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

^ si eu de acord

monica, si tu esti ingrijorata ca nu iti gasesti pe IT? fii serioasa lol al meu e student mediocru si a excelat la practica, a primit oferta de angajare... acum asteapta rezultatul de la alt interviu; din punctul meu (si al multora) de vedere, it-ul e un domeniu dezghetat in momentul asta... problema e cu restul smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#28 2011-09-23 10:45:00

Monica999
Hero member
Site

tot am emotii cesafac Toata lumea imi zice sa ma calmez, daaar cand aud cum oamenii nu isi gasesc de lucru (si nu's in Romania) imi fac griji iti dai seama.

#29 2011-09-23 11:19:46

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

carmen_21 a scris:

kdeea a scris:

carmen, tu nu erai la Litere ... ? Sau stiam eu prost ? Si eu tot la CRP sunt, dar la Cluj.

Ba da Kdeea, dar CRP e o sectie a fac de Litere smile asta la UB.

Aaah ... inteleg. Eu credeam ca specializarea pe care o urmezi e aceeasi. Ca stiam ca esti la Bucuresti big_smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#30 2011-09-23 11:28:21

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

@kdeea
La tine e ramura a Stiintelor politice, nu?

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#31 2011-09-23 11:31:03

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Da. Mai exact, Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.