|
Nu esti logat.
Dupa absolvire-2#20 2011-09-22 22:54:37
Re: Dupa absolvireNu am nici o parere buna nici despre intership si nici despre voluntariat.Le consider pe ambele moduru de exploatare.Poate sunt eu paranoic.Sau poate ca nu. “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #21 2011-09-22 22:57:23
Re: Dupa absolvirehai_faiv, departe de mine gandul de a ma da grozava si superioara. iti dai seama ca nu aveam de unde sa stiu care e situatia ta (coordonatorul in alta localitate). am spus ce-am spus pt ca, din postul tau, reiese ca voluntariatul nu te ajuta deloc. ceea ce e fals si ar fi pacat sa se ia altii dupa situatiile neplacute prin care ai trecut tu si sa nu se mai apuce. e normal ca voluntariatul pe care l-ai facut nu te ajuta cu nimic, dat fiind domeniul in care studiezi. eu sunt la psihologie, deci orice as face, e bine. pt ca aceste voluntariate implica lucrul cu oamenii, sa-i ajuti, iar asta va cantari greu la CV, cel putin la al meu. V., soarele si luna Offline #22 2011-09-22 23:08:03
Re: Dupa absolvire
Ba da Kdeea, dar CRP e o sectie a fac de Litere asta la UB. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #23 2011-09-22 23:19:43Re: Dupa absolvireEu lucrez ca student la firma la care am facut practica, numai ca imi fac griji ca dupa ce termin sa nu ma angajeze full time pentu ca salariul de angajat full time e mult mai mare pe domeniul meu (it). Ultima oara a fost editat de Monica999 (2011-09-22 23:24:28) Offline #24 2011-09-22 23:27:45Publicitateloading...
#25 2011-09-22 23:36:20
Re: Dupa absolvirepresupunem ca faci voluntariat in domeniul in care si studiezi. nu primesti, insa, nicio dovada cum ca ai fost voluntar. termini facultatea si te duci la un interviu. nu ai dovada participarii la voluntariat, dar ai ceva mai multa experienta decat unul care in vacante a stat cu burta la soare, iar in timpul anului abia a deschis 2 carti. ok, nimeni nu vrea "falsificatori" - e de inteles. dar nu e nimic fals in cunostintele pe care le ai. nu te tine nimeni sa spui ca ai fost voluntar. nu esti crezut? nicio problema! dai drumul la gura: "am facut asta, asta, asta". orice angajator isi va da seama ca ai habar de ce spui si ca e clar ca ai si o baza practica, desi iti lipseste actul doveditor in acest sens Ultima oara a fost editat de april sunset (2011-09-22 23:38:04) V., soarele si luna Offline #26 2011-09-23 01:15:51
eu sunt de acord cu tine ... si am patit recent o faza: m-am dus la un interviu in domeniu (domeniu mai special, unde nu gasesti de munca pe toate strazile), si la final mi se zice ca proiectele sunt in desfasurare, insa ar trebui sa lucrez pe baza de voluntariat ... pai merci, asa o sa ii zic si eu proprietarului cand va veni sa isi ia banii de chirie, ca stau aici pe baza de voluntariat ... Offline #27 2011-09-23 08:33:49
Re: Dupa absolvire^ si eu de acord daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #29 2011-09-23 11:19:46
Aaah ... inteleg. Eu credeam ca specializarea pe care o urmezi e aceeasi. Ca stiam ca esti la Bucuresti Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #30 2011-09-23 11:28:21
Re: Dupa absolvire@kdeea Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #31 2011-09-23 11:31:03
Re: Dupa absolvireDa. Mai exact, Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|