homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menopauza cu probleme

#1 2011-09-22 10:52:49

ancuta2009
New member
Inregistrat: 2011-02-24

Menopauza cu probleme

Buna ziua,
as dori sa-mi raspunda un medic dintre cei care raspund pe forum. Am o problema. La cei 55 de ai ai mei si 8 de menopauza am efectuat in localitatea de unde sunt teste Pap si aratau tip II de fiecare data, dar iesea ba Candida, ba Trichomonas, de la un centru de recoltare la altul alte pareri. Ma rog. De acum doi ani cand mi-a iesit tip II cu Candida si trichomonas si dupa tratament, n-am mai facut nimic. Anul trecut n-am facut Papp-ul, dar anul acesta in august l-am facut in alta localitate. Rezultatul a fost unul care m-a pus pe ganduri: tip III cu Ascus si recomandare de biopsie. Am ales un medic de acolo si m-am dus dupa aproape o luna, am refacut Pap-ul dar am facut si un test HPV. Pap-ul a iesit la fel (normal, nu facusem nimic intre timp),tip III cu Ascus, dar HPV este pozitiv si genotip 18. M-am informat si sunt cu risc crescut spre...stiti voi ce. Sunt ingrozita. Vineri ma duc la dr. care mi-a recoltat, mi-a spus prin telefon ca nu e foarte mare riscul la 18, dar e totusi nevoie de investigatii. Problema e ca a zis ca se poate ajunge la operatie. O sa-mi scoata uterul si colul? Cand ma vazuse dr. ultima data mi-a zis ca colul este curat, adica nu sunt semne de rana. Totusi am sangerat dupa recoltare. Cine a trecut peste asa ceva? Sunt, repet, bulversata...

#2 2011-09-22 10:57:53

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Menopauza cu probleme

iti raspund doar la partea cu sangeratul, la restul nu ma pricep smile e normala, si eu am sangerat, si am colul curat si la pap a iesit clasa II; sangerarea dupa recoltare nu are legatura cu o eventuala rana.

sanatate multa smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.