|
Nu esti logat.
Molusca contagioasa#1 2011-09-22 15:06:30
molusca contagioasaBuna ziua! Va rog mult spuneti-mi si mie daca, fiind diagnosticata cu "molusca contagioasa", tratamentul cu unguentul Locoid este suficient.Va multumesc mult, si astept raspunsul dvs cu nerabdare. Offline #2 2011-09-23 11:57:30
Re: molusca contagioasae moluscum contagiosum si trece si de la sine, deci da, e suficient Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2011-09-23 12:09:07
Re: molusca contagioasaVa multumesc mult pentru raspuns! As mai vrea sa precizez insa ca aceasta "problemutza" o am de ani de zile acolo, insa nu i-am dat importanta, din cand in cand mai storceam cate un "cos", iesea un lichid semisolid, nu am stiut ce este.Deci de la sine nu a trecut nicicum, poate s-a suprainfectat.De aceea ma gandesc ca existand de atata timp ar fi nevoie de un tratament mai "puternic"? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|