|
Nu esti logat.
Dureri in timpul contactului sexual#1 2011-09-23 11:36:07
dureri in timpul contactului sexualrevin cu o problema,poate ma ajutati voi pt ca nu stiu ce sa mai fac.mi-am facut toate analizele,la doua clinici in doua orase diferite(papa nicolau,chlamydia,trichomonas,ceva analize pt nu stiu ce bacterii,candida,urina etc).nu mi-a iesit nimic.am facut ecografii intravaginale+consult.totul e ok.problema:am dureri in timpul contactului sexual.sunt asa,un fel de intepaturi in zona ovarelor(mai bine nu stiu sa le descriu).istoricul meu medical:o rana pe col cauterizata acum aproximativ 3 ani,chisturi pe ovare pt care am inceput sa iau anticonceptionale(desorelle-imi merge foarte bine cu ele),de 2 ori am avut sangerari in timpul contactului sexual(mi-a schimbat anticonceptionalele si acum e ok) si cateva infectii urinare(acum nu mi-a mai iesit nimic).de la ce ar putea fi aceste dureri?doctorii la care am fost mi-au spus ca sunt sanatoasa.va rog sa imi dati un sfat ceva pt ca sunt disperata.daca se poate sa ii lasati si doctoressei link-ul poate stie ce analize ar trebui sa mai imi fac.multumesc frumos. Offline #2 2011-09-23 12:00:09
Re: dureri in timpul contactului sexualde regula, daca analizele ies bine(le-ai facut deja si au iesit ok) de vina pentru aceste dureri e excitatia ineficienta...solutia e sa mai lucrezi la preludiu si sunt toate sansele sa se rezolve Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2011-09-23 12:08:06
Re: dureri in timpul contactului sexualea zice ca simte intepaturi in zona ovarelor, nu usturime, iritatie in vagin. deci nu pare sa fie o problema de lubrifiere. Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-09-23 12:08:28) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|