homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ar trebui sa imi fac probleme??

#1 2011-09-24 01:11:06

Chiri
Full member
Inregistrat: 2010-01-02

Ar trebui sa imi fac probleme??

Buna!
Am luat 1 an si jumatate anticc, dupa care m-am oprit din motive de sanatate, la recomandarea medicului, insa, paradoxal, dupa ce am stopat anticc si viata mea sexuala a redevenit activa, dupa o perioada de jumatate de an in care a fost in repaus.
Pe 3 septembrie am avut contact sexual, primele minute a fost neprotejat, dupa care am folosit prezervativul, in care a si ejaculat dupa ceva timp, in siguranta.Peste cateva zile s-a repetat povestea, la fel protejata, cu ejaculare in prez. Pe data de 9 septembrie mi-a venit menstruatia care a durat in jur de 4 zile. Pe data de 22 septembrie am avut contact sexual protejat, insa a fost un pic mai wild, sa zic asa...am simtit si niste dureri la un moment dat.Vine si intrebarea mea indata: a doua zi am avut niste sangerari si scurte dureri, asemanatoare celor de menstruatie, iar asta-seara sangerarea&durerile s-au repetat. Credeti ca ar putea fi vorba de o sarcina, si acesta sa fie spottingul, avand in vedere primul contact sexual din data 3 sept, cu minutele acelea neprotejate? Sau ultima partida de sex putin mai salbatica sa se fi soldat cu mici rani? Saaaau sa fie vorba despre spottingul acela de dupa renuntarea la anticc?
Sunt un pic confuza, speriata si in cautarea unui raspuns cat mai apropiat realitatii.Voi ce spuneti??

#2 2011-09-24 13:43:13

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Re: Ar trebui sa imi fac probleme??

Eu nu cred ca e spotting... Atat sangerarea, cat si durerea eu le pun pe seama contactului mai dur, insa iti recomand un control ginecologic, pentru nu-i normal ce ti s-a intamplat.

Iubesc si sunt iubita

#3 2011-09-24 23:27:20

Chiri
Full member

In seara asta am avut din nou o mica sangerare, desi in timpul zilei am fost ok.Sangerare pe care am observat-o doar cand am fost la toaleta sa fac pipi si m-am sters...Maine fac un test de sarcina...

#4 2011-09-25 00:24:33

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Buna Chiri, eu de exemplu am sangerat dupa contacte daca au fost prea dure, in special cand aveam infectii cauzate de candida. Testul nu cred ca isi are rostul, ai avut menstra pe 9 si daca ai fi ramas cumva ciclul acesta e devreme pentru test.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#5 2011-09-25 00:52:36

Chiri
Full member

Hmm...adevarul este ca si eu am avut niste probleme cu candita dupa contactele de la inceputul lunii, respectiv 3 si 6 septembrie ( flora mea vaginala nu se prea intelege cu prezervativul, dar oricum nu mai avusesem contact sexual de ceva vreme, si e si asta o cauza ) pe care le-am luat din pripa, tratandu-le cu ceaiuri si spalaturi vaginale, tratamente traditionale de altfel, insa mi-a trecut, dar acum am avut sangerarile acestea si m-am speriat un pic crezand ca ar putea fi spottingul cauzat de o sarcina. Nu stiam ca se poate sa sangerezi in urma unor contacte sexuale mai dure, mai ales daca ai anumite infectii cauzate de candida asta nenorocita, m-ai mai linistit. Atunci urmatorul pas firesc ar fi drumul spre un consult ginecologic, nu?

Publicitate

loading...

#6 2011-09-25 11:56:11

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

da Chiri, mergi la medic
candida nu se vindeca cu ceaiuri si spalaturi, acestea doar amelioreaza simptomele, dar infectia ramane acolo

#7 2011-09-25 12:12:38

Chiri
Full member

Da, stiu. Am tot avut probleme cu ea, am tratat-o cu medicamente si tot ce mi-a indicat doctorita, insa recidiveaza.
In legatura cu ce mi-a scris Elena, eu nu ma gandeam ca as fi ramas insarcinata ciclul asta, ci cel trecut in urma contactelor de pe 3 si 6, astfel pentru cel de pe 3 as putea face un test, pentru cel de pe 6 trebuind sa mai astept putin; chiar daca menstruatia a venit pe 9, ma gandeam sa nu fie un caz din acela cand, chiar daca iti vine, poti ramane.

#8 2011-09-28 12:48:47

Chiri
Full member

Hello! am revenjt cu noi patanii: ieri dimineata am facut un test de sarcina care a iesit nicicum,deci neconcludent, insa problema mai ingrijoratoare o reprezinta sangerarea un pic cam abundenta pe care am avut-o ieri in timpul actului sexual.Saptamana viitoare,cel tarziu,merg la medic;pana atunci, ce parere aveti, voi ati trecut prin asa ceva?

#9 2011-09-28 13:57:52

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

cum adica a iesit nicicum testul?

#10 2011-09-28 14:25:58

Chiri
Full member

Adica nu a iesit nici pozitiv, nici negativ, a iesit o pata roz, cel mai probabil nu l-am facut eu corect,desi am respectat intru totul instructiunile.

#11 2011-09-29 20:11:06

Chiri
Full member

Seara buna, fetelor! M-am intors acum o ora de la consultul ginecologic, si mi s-a spus ca am o anexita, si ca cel mai probabil din cauza ei am sangerat, si mi-a prescris o reteta, iar rezultatele la papanicolau le primesc in 2 saptamani. Maine incep tratamentul si sper sa fie totul in regula. Acum m-am linistit stiind ca nu e sarcina, nici nu prea ar fi avut cum, insa de cand nu mai iau anticc sunt un mic stres umblator!

#12 2011-10-03 20:36:42

Chiri
Full member

Buna seara, din nou! In speranta ca nu devin plictisitoare sau stresanta, vroiam sa va mai intreb o data daca credeti ca desi menstra a venit atunci pe 9 septembrie, sunt sanse sa fi ramas insarcinata in urma contactelor de pe 3 si 6 septembrie? ( ejaculare in prez, insa primele minute, max 5 fara). M-am panicat putin dupa ce am tot discutat zilele acestea despre anexita mea cu o prietena si mi-a spus ca sangerarile pot fi si semne ale unei sarcini extrauterine, si ca nu avea cum ginecologul sa vada daca sunt sau nu insarcinata dupa controlul pe care l-am facut siii de aici toate filmele de groaza ce ruleaza in capsorul meu...

#13 2011-10-03 22:14:29

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

daca menstra a fost normala din punct de vedere cantitativ si calitativ nu esti insarcinata. Eu zic sa ai incredere in ce zice medicul, ca e o anexita si nimic altceva

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#14 2011-10-03 22:38:46

Chiri
Full member

Da, a fost o menstra normala, a tinut 3-4 zile, cu durerile si crampele de rigoare.

#15 2011-10-04 12:12:43

tequila
New member
Inregistrat: 2011-02-17

Ca sa fii sigura, mai fa un test de sarcina peste vreo doua saptamani  smile

verze.ro - simtul umorului nu a murit!

#16 2011-10-04 13:00:36

Chiri
Full member

Heei! In dimineata asta mi-a venit big_smile Putin mai devreme decat ma asteptam, ce-i drept, lunile trecute venind de fiecare data pe 9, dar poate si antibioticele pe care am inceput sa le iau pentru anexita m-au dereglat un pic sau poate chiar anexita insasi. Oricum, menstra este normala si acum dpdv cantitativ si calitativ, de asemenea si starile ce o insotesc sunt cele obisnuite.

#17 2011-10-10 00:28:08

Chiri
Full member

Hello! In seara asta termin tratamentul cu ovule polygynax. Vroiam sa va intreb daca maine e in regula sa fac sex, in cond in care aceste ovule au o oarecare influenta asupra prezervativului adica se poate rupe, in 24 de ore  se duce efectul ovulelor?

Ultima oara a fost editat de Chiri (2011-10-10 18:19:59)

#18 2011-10-15 19:41:29

Chiri
Full member

Buna! Dupa ce am terminat tratamentul cu ovule si antibiotice pentru anexita, am avut contact sexual protejat, insa m-a durut un pic, dar partea buna este ca nu am mai sangerat cum se intamplase inainte sa fac tratament, semn ca acesta a dat roade, insa din seara in care am avut ultimul contact sexual( acum 5 zile) m-au cam durut ovarele, durere asemanatoare celei de dinainte de menstruatie. Si am mai observat ca m-am si ingrasat putin, si am probleme din ce in ce mai mari cu constipatia de cand am terminat tratamentul. Din moment ce mi-am venit menstruatia de 2 ori( normala dpdv cantitativ si calitativ, cu durerile aferente) de la ultimul contact cu risc(contact cu risc fiind cele 5 minute fara prez la inceput, in prima saptamana din septembrie, menstruatia venindu-mi pe 9 sept, si apoi pe 4 octombrie) mai poate fi vorba de o sarcina, date fiind durerile pe care le simt acum si cele cateva kg in plus?

#19 2011-10-16 12:04:23

Chiri
Full member

Buna din nou! Azi dimineata cand m-am trezit am observat o umflatura in partea inferiora stanga a abdomenului, pe care daca apas simt un disconfort. Ce credeti ca poate fi? Nici nu stiu bine ce se afla in partea stanga a abdomenului care sa se umfle asa si cand apas sa se miste de colo colo, si sa fie tare la atingere. Poate avea legatura si cu simptomele expuse in mesajul anterior?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.