|
Nu esti logat.
Dilema#1 2011-09-24 16:36:53
DilemaBuna ziua, Offline #2 2011-09-24 16:40:03
Re: DilemaPana atunci mergi la medic pentru ca nu e normal ca urina sa fie asa cum spui tu. Nu cred ca e vorba de o sarcina si nici de o dereglare hormonala din cauza acelui contact. Poate ai unele dereglari din cauza Postinorului dar nu din cauza contactului si acele dereglari sigur nu ar trebuie sa le vezi in urina. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2011-09-24 16:54:46
Re: Dilemae posibil sa fi contactat infectia de la el? Urina si-a schimbat mirosul la scurt timp dupa contact, pana atunci chiar nu avusesem probleme ... Si ma gandesc la o posibila sarcina datorita simptomelor: dureri de cap, de spate, ma simt inconfortabil ... Si ma mai intreb daca e posibil ca dupa 4 ani fara niciun contact sexual sa raman acum insarcinata dupa doar 2 contacte sexuale la interval de 20 min, la ultimul el ejaculand in vagin si nu totalitate. Il cred ca stare sa mi faca un bebe deoarece nici nu mi a spus de prostia facuta, ba mai mult nu cred ca i-ar surade sa si doreasca asta. Offline #4 2011-09-24 16:57:43
Re: DilemaDraga Oana, Ultima oara a fost editat de moksha (2011-09-24 16:59:01) Offline #5 2011-09-24 17:18:08
Re: DilemaStiu f bine ca un contact sexual neprotejat implica riscuri, spun doar ca el in caz de se intamplat ceva si ar fi ceva minunat(bebe) din discutiile avute cu el mi s-a parut ca totusi si-ar asuma responsabilitatea, doar ca nu este momentul si nu sunt eu preg pt asta. Si intr-adevar ma gandesc si eu ca se poate ca mirosul sa nu fie de la urina, desi urina este tulbure si pe langa celelalte e f posibil sa fi racit. Mi s-a parut ciudat mirosul dupa contactul sexual avut si ma gandeam ca poate o fi fost si din cauza spermei, dar totusi au trecut 9 zile de atunci si mirosul nu a disparut. Ma simt balonata, dar totusi cred ca am luat o infectie de la el. Asta mi-ar mai lipsi... Nu am mai avut contacte sexual nici cu el si nici cu altcineva de atunci..m-am cumintit, serios va spun! Am facut si o escapada si se pare ca platesc pt asta... Offline Publicitateloading...
#6 2011-09-24 17:31:04
Re: Dilemaeu nu cred ca stii ce inseamna un contact sexual neprotejat, pentru ca daca ai sti te-ai purta ca atare. in baza carui fapt nu crezi ca ai luat o infectie de la el? iti spun eu, nu ai de unde sa stii. Offline #7 2011-09-24 17:51:09
Re: DilemaIau foarte in serios sfaturile si chiar acum dau cateva tel pt o programare la medic in regim de urgenta. Sper sa am bafta si in cel mai scurt timp sa-mi rezolv problema. Si mai mult de atat, ma aflu in situatia de a crede cu tarie ca "ceva" am luat de la el. Multumesc pt sfaturi! Offline #8 2011-09-24 18:03:56
Re: DilemaPai de ce the sad face? Trebuia sa iei asta in considerare inainte, acum ca s-a intamplat nu e cazul de sad faces, ci de repararea situatiei. Tocmai pentru ca in general unde e ceva, mai e si altceva, deci trebuie sa ai grija de tine, caci nu se va gasi altcineva sa o faca. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|