homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dilema

#1 2011-09-25 15:19:45

sun_goodess
New member
Inregistrat: 2011-03-26

dilema

Buna ziua!
Cu riscul de a fi certata d ceilalti membri ai acestui forum mi.am luat inima in dinti si am postat totusi si dilema mea.
Sa va povestesc.....knd am inceput sa iau anticonceptionale am inceput cu Yasmin la recomandarea medicului ginecolog.Pe perioada administarii pastilelor pofta d mancare mi.a scazut ,ajungand la un moment dat sa nu mai simt pofta d mankre...in concluzie am slabit aproape 7 kg .Am decis sa ma duc sa imi fac niste analize care au iesit bine toate, si am ajuns la concluzia ca trebuie sa vizitez din nou medicul ginecolog.Acesta mi.a recomandat Milligest,insa la fel nici o modificare...nici nu slabeam,dar nici in greutate nu luam....acum mi s.a recomandat Karissa....dar nu mi.a s.a explicat exact cum sa incept sa l iau....mi s.a spus la prima consultatie ca imediat cum termin ultima folie Dd Milligest sa fac pauza d 7 zile si din a 8 a zi (cand normal trebuia sa iau prima pastilutza din folie ) sa incept cu Karissa, iar alt medic ginecolog mi.a sp k nu k trebuie sa l iau din prima zi d mensturatie.....va rog imi poate explica si mie cineva cum sa incep corect ?
Cealalta problema a mea ar fi ca imi este frik sa incep cu aceste anticonceptionale pt k am citit ...aici p forum ca foarte multe fete au avut sangerari inexplicabile, dereglari hormorale foarte puternice, ma refer la nr zilelor d mensturatie,iar o alta fata sp k atunci knd avea contact sexual cu prietenul ei p acesta il ustura.....stie cineva cva despre lucrurile astea?
Va multumesc mult d tot!

#2 2011-09-25 16:57:14

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: dilema

eu cand am trecut de la o marca de ac la alta, mi s-a spus (pe forum) ca le pot incepe pe cele noi oricand. ori in a 8-a zi (cum am si facut), ori in prima zi de menstruatie. sfatul meu ar fi sa faci ca mine. asa nu e nicio intrerupere, le iei ca inainte, dupa pauza de 7 zile. la mine a fost totul ok.

legat de ce au patit alte fete: nu e deloc relevant pt tine. fiecare organism are felul lui de a reactiona. ca i-a fost rau lui X de la pastile nu-i deloc o garantie ca si tie ti-ar putea dauna. uite, de ex, eu n-am auzit pana acum nicio fata care sa slabeasca din cauza ac - deci e clar ca fiecare organism reactioneaza in felul sau smile

bebe V., soarele si luna

#3 2011-09-25 23:41:42

sun_goodess
New member
Inregistrat: 2011-03-26

Re: dilema

multumesc frumos de raspuns!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.