|
Nu esti logat.
Ajutor, va rog!!#1 2011-09-25 23:09:10
Ajutor, va rog!!Sa o iau de la inceput. In urma cu 3 saptamani mi-am dezvirginat prietena, in momentul in care a ajuns acasa mi-a spus ca a gasit sange pe chilot (destul de mult). Astazi, am facut-o pentru a doua oara si nu stiu sigur daca am ejaculat sau nu in ea (in proportie de 70% nu cred ca am facut-o). Chestia e ca in momentul scoaterii penisului, am simtit ceva gelatinos pe lateral (ca sperma). Mentionez faptul ca nu am vazut ce era. In momentul ajungerii acasa, prietena mea a remarcat faptul ca in vagin era o secretie alb-cremoasa, putin apoasa. E posibil ca penisul meu sa fi avut de la vaginul ei vreun lichid asemantor cu cel al spermei ?. Am auzit ca femeile secreta o substanta alba. Ma cunosc destul de bine si nu cred ca am facut-o dar totusi mi-e frica... . Exact inainte de ejaculare am simtit senzatia de usturime (primul semn al ejacularii), dupa 2 secunde, am scos penisul mi-am dat drumul, am ejaculat si exact cand am pus mana pe el atunci am simtit. Ajutati-ma, va rog! Ultima oara a fost editat de Delu (2011-09-25 23:15:23) Offline #2 2011-09-26 00:02:59
Re: Ajutor, va rog!!Ca sa o iei cu inceputul ar fi insemnat sa mentionezi in ce perioada a ciclului este prietena ta. Ca sa o iau eu cu sfarsitul, cred ca prietena ta trebuia sa ia Postinor. Offline #3 2011-09-26 00:22:41
Re: Ajutor, va rog!!Multumesc de raspuns! Nu are boli "ascunse" sa stii, nu e o fata saraca si nici nu provine de pe strada sa zici ca este purtatoare de vreo boala nedatorita . In legatura cu protejatul, da...recunosc! e vina mea...o sa ma protejez de-acum inainte pana la momentul bebelushului:). In proportie de 70% ti-am spus ca sunt sigur de ceea ce am facut. Offline #4 2011-09-26 00:29:53
Re: Ajutor, va rog!!Dragul meu, Offline #5 2011-09-26 00:36:41
Re: Ajutor, va rog!!Nu inteleg ce zici tu acolo...bolile cu transmitere sexuala se pot mosteni sau se pot lua de la o persoana prin transmitere sexuala, corect ? Offline Publicitateloading...
#6 2011-09-26 00:47:37
Re: Ajutor, va rog!!
mosteni e gresit spus, se pot transmite. sau se pot lua prin instrumentar nesterilizat adecvat, transfuzii etc., in afara de sex. Offline #7 2011-09-26 11:15:37
Re: Ajutor, va rog!!Deci singura si cea mai sigura solutie ramane pastila, ar fi bine s-o ia cat mai devreme, nu ? Ultima oara a fost editat de Delu (2011-09-26 11:16:19) Offline #8 2011-09-26 15:33:40
Re: Ajutor, va rog!!Astazi am aflat ca ia tetraciclina:|. Am cumparat postinor si a luat o pastila la ora 15:11. Sper sa fie ok:-S Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|