|
Nu esti logat.
ANALIZE-2#21 2011-09-30 20:31:49
Re: ANALIZEscuze dracoica chiar nu m am gandit si eu ca poate nu esti din bucuresti, unde preturile sunt un pic mai piperate totusi, asa ca, mai bine:) pentru alice, da si eu m-am speriat de acelasi lucru, s-a scurs din vagin destul de repede si fara sa urinez. dar medicul ma avertizase chiar sa port tampon extern evident in seara aceea, poti sa faci asa cand mai folosesti ca sa nu te patezi. dar cum a spus si gargarita si tinaind cont de faptul ca i-am simtit benefiicile foarte rapid... eu spun ca si-a facut efectul Offline #22 2011-09-30 23:07:27
Re: ANALIZEink o intrebare: daca folosesc gynofort de ieri seara, maine seara daca fac baie afecteaza cu cv? Offline #23 2011-09-30 23:33:30
Re: ANALIZEla exterior poti sa te speli fara nicio problema Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-09-30 23:34:02) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|