|
Nu esti logat.
Anticonceptionale!!!#1 2011-09-28 15:12:20
anticonceptionale!!!Buna. Am si eu o intrebare:am avut ultimul contact la inceputul lunii august si iau anticonceptionale(din cauza unor chisturi pe care le am). De atunci mi-a venit menstruatia de doua ori, ultima data inainte sa imi vina am avut o scurgere maronie. In acest timp am avut destul de des stari de rau, cum ar fi dureri de stomac, greata, dureri de cap. Credeti ca asta inseamna ceva? Offline #2 2011-09-28 15:25:43
Re: anticonceptionale!!!eu nu inteleg multe din postul tau: "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #3 2011-09-28 15:45:30
Re: anticonceptionale!!!Imi pare rau ca sunt neclaritati. Da, luam deja anticonceptionale, iar menstruatia mi-a venit in mod normal, cand trebuia. Singura parte ciudata sunt starile astea pe care le-am avut. Offline #4 2011-09-28 16:00:31
Re: anticonceptionale!!!
si ai luat corect pastilele, nu? n-ai omis vreuna, n-ai intarziat, n-ai varsat, etc? Ultima oara a fost editat de alinda (2011-09-28 16:01:13) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #5 2011-09-28 16:22:34
Re: anticonceptionale!!!le-am luat corect, nu mi-a intarziat deloc. E posibil ca toate astea sa fie doar efectele adverse de la pastile? Offline Publicitateloading...
#6 2011-10-31 19:46:36
Re: anticonceptionale!!!camomile simptomele au fost de la inceput, de cand ai luat pastilele pentru prima oara sau doar acum in ultima luna? daca e varianta a doua nu cred ca-i de la pastile, daca au aparat cum ai inceput sa le administrezi, da pot fii efecte adverse de la pastile, daca ai un pic de rabdare maxim 3 luni, ar trebui sa dispara, daca nu vorbeste cu medicul de planning sa le schimbe, iar daca renunti la ele, foloseste prezervativ! Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-31 19:47:27) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|