homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie maronie

#1 2011-09-28 17:20:40

kalina222
New member
Inregistrat: 2008-03-18

Secretie maronie

Am o mica problema: o secretie maronie, nu tare abundenta ce si-a facut aparitia astazi. CM a venit la timp, pe 7 septembrie si am un ciclu de 35 zile. Dupa calculele mele, sunt la ovulatie. Sarcina e exclusa, am facut si test si m-am si protejat.

Am avut o perioada (dupa oprirea anti-bebe), cand CM a fost neregulat, dar in urma unui tratament cu duphaston a revenit la cele 35 zile de dinainte de AC.

Ce ar putea fi? Medicul meu e in alt oras si nu stiu daca e imperios necesar sa ma duc la un consult...

#2 2011-09-28 17:56:13

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

Re: Secretie maronie

probabil este chiar din cauza ovulatiei sau poate o raceala

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#3 2011-09-28 18:17:12

kalina222
New member
Inregistrat: 2008-03-18

Re: Secretie maronie

Multumesc! Intre timp, am apelat la o spalatura cu galbenele. Secretia aproape a disparut, dar acum e putina de tot, roz, pare sange...S-ar putea sa fie CM, dar e totusi foarte devreme...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.