homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mastoza chistica shi anticonceptionale

#1 2011-09-28 18:57:21

mirela.alina
New member
Inregistrat: 2009-02-17

mastoza chistica shi anticonceptionale

buna ziua!as dori sa ma informeze shi pe mine cineva care stie mai mult daca persoana care are mastoza chistica are voie sa ia ac (mai exact yaz) sau oricare altele,as vrea sa stiu daca dauneaza,multumesc

#2 2011-10-02 01:07:27

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: mastoza chistica shi anticonceptionale

cred ca cel mai bine te poate lamuri un medic

#3 2011-10-02 16:06:40

mirela.alina
New member

da asa este dar tinand cont ca nu pot ajunge la medic ma gandeam ca poate este cineva care s-a confruntat cu aceasta problema shi poate stii smile

#4 2011-10-05 09:47:03

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

cazurile difera de la om la om
nu se pot face astfel de recomandari fara o consultatie

#5 2011-10-05 11:29:42

mirela.alina
New member

oricum am aflat rasp la aceasta intrebare singura ,la inceput m-am simtit f bn,chiar nu aveam nici o reactie adversa dar dupa o saptamana a inceput sa ma doara unul dintre sani f tare ,asa k am renuntat pt k la durerea care o aveam riscul d a  se dezvolta shi mai mult  chisturile care le am era mare.deci parerea mea este k nu e indicat ,oricum  va multumesc k mi-ati rasp.o zi buna

Publicitate

loading...

#6 2011-11-01 16:27:27

alix71
New member
Inregistrat: 2009-02-04

Am si eu o intrebare si anume daca am fost diagnosticata cu mastoza fibrochistica mai pot lua ac?medicul spune ca avand in vedere ca am si o adenomioza ar fi bine sa continui ac dar eu am o nelamurire:ea-ginecoloaga spune ca adenomioza o tinem foarte bine sub control cu ajutorul ac combinate,mai precis Logest,dar ca mastoza chistica a aprut probabil in urma administrarii prelungite a ac.Pai ma zapaceste total mai am sau nu voie sa iau ac?Am 40 de ani si iau Logest,ar trebui sa trec pe Exluton oare?Sunt contraindicate femeilor peste 40 de ani ac combinate?Unii medici sustin ca mastoza fibrochistica apare din cauza estrogenului in exces.Deci in concluzie Exluton ar fi mai bine sa iau,avand in vedere problema sanilor si varsta de peste 40 de ani?va rog din suflet spuneti-mi parea voastra.va multumesc.

#7 2011-11-02 13:03:36

mirela.alina
New member

eu nu pot sa iti spun decat ca eu care mastoza chistica am inceput sa iau ac shi am inceput sa ma simt rau,au inceput sa ma doara sanii mai tare decat ma dureau inainte shi am renuntat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.