homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Axila-2

#20 2011-10-08 18:55:53

taisia
New member
Inregistrat: 2009-05-07

Re: Axila

Nu ai pentru ce, nu ti-ma spus lucruri noi, nu stiu cat ai ani, eu sunt destul de" batrana" si din pacate am trecut prin multe, am vazut multe, voi v-ati obisnuit acum cum aveti ceva intrati pe net si acolo.........ca pe buza santului multe, multe tampenii sau cele mai multe mai ales in ce priveste sanatatea, nu te cert spun ca nu este bine, sti este un proverb vechi "de toata lumea sa asculti dar din minti sa nu iti iesi".
Stiu ca din pacate sunt foarte multe cazuri de boli grave (nici eu nu am fost ferita de asa ceva)dar tineti minte ce va spun tu si cei care citesc aici, medicina a avansat foarte mult, o boala grava poate fi invinsa de cele mai multe ori cu ajutorul gandului mai mult ca orice pe langa medicamentatia necesara, totul este sa fi puternic sa fi tu insuti, sa nu iti fie frica de nimic (frica este de fapt doar in mintea ta) sa meregi cu capul sus, sa fi deasupra destinului tau ca in poveste.
Viata este frumoasa, fiecare zi are farmecul ei...........cineva spunea " viaţa nu e o cursă, ci o călătorie care trebuie savurată pas cu pas.
Ieri e Istorie, M?ine e Mister iar Azi e un Cadou?Bucură-te de el!?
Sanatate multa, sa ne auzim cu bine!  puss

#21 2011-10-08 20:02:48

rayuela
Full member
De la: dincolo de moarte
Inregistrat: 2007-06-09

Re: Axila

am 26 ani. multumesc pt sfaturi. stiu ca sufar de ipohondrie si ma panichez la orice si din pacate sunt foarte stresata si nu pot savura viata asa cum trebuie. asa ca sa iti imaginezi cat sunt de nebuna, cand imi apasa azi pe sani la ecograf, ma jena putin ca am sanii umflati si aveam o tragere asa. acum ma gandesc sa nu fi influentat ecografia si sa greseasca. dar probabil e paranoia. frica e problema mea nr. 1. deci multumesc pt sfaturi, sper sa se si prinda de mine.

iubind dincolo de moarte

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.