|
Nu esti logat.
Dureri puternici ce si persistente de ovare si spate...#1 2011-09-28 20:52:40
Dureri puternici ce si persistente de ovare si spate...Ma confrunt de vreo 4 zile cu urmatoare problema: ma dor ovarele si spatele tot timpul zilei, uneori mai tare uneori nu. NU condu mai rapid decat poate zbura Ingerul tau pazitor! Offline #2 2011-09-29 11:53:28
Re: Dureri puternici ce si persistente de ovare si spate...Nimeni nimic? NU condu mai rapid decat poate zbura Ingerul tau pazitor! Offline #3 2011-09-29 11:56:17
Re: Dureri puternici ce si persistente de ovare si spate...din cate stiu eu, dupa ce renunti la ac, ovarele isi reiau incet incet functiile, chestie care uneori se soldeaza cu dureri; totusi, nu mi se pare ok ca sunt "aproape permanente", poate n-ar strica un control. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #4 2011-09-29 12:58:31
Re: Dureri puternici ce si persistente de ovare si spate...Psyche, sa nu fie vreo raceala/anexita . e mai bine sa te vada un doctor. Offline #5 2011-09-29 14:09:46
Re: Dureri puternici ce si persistente de ovare si spate...DaDa, saptamana viitoare fiindca acum nu sunt in oras momentan. NU condu mai rapid decat poate zbura Ingerul tau pazitor! Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-07 17:13:43
Re: Dureri puternici ce si persistente de ovare si spate...Din nou o mica problema: am intrerupt anticonceptionalele de 4 luni. 3 luni la rad mesnsturatia mi-a venit la fix, adica cum imi vene cand luam anticonceptionale. acum trebuia sa-mi vina de dimineata, si nimic inca... am dureri de burta si spate... nu am mai avut contact sexual si desi mi-am facut acum 2 luni in test si a iesit negativ ma disper putin . e normal ca dupa intreruperea anticonceptionalelor pe care le-am luat 3 ani, 3 luni sa vina menstruatia ca si la anticonceptionalele, si dupa sa intarzie??? NU condu mai rapid decat poate zbura Ingerul tau pazitor! Offline #7 2011-11-07 17:16:47
Re: Dureri puternici ce si persistente de ovare si spate...poti vorbi de o intarziere atunci cand trec zile, saptamani chiar, nu cateva ore . deci pana acum, eu nu vad nimic in nergeula. Offline #8 2011-11-08 11:34:23
Re: Dureri puternici ce si persistente de ovare si spate...... am trecut o zi, si nimic... durerile de spate si burta persista, dar menstruatia nu a venit... e posibil sa fie de la intreruperea anticonceptionalelor yasmin pe care le-am luat 3 ani? le-am intrerupt de 4 luni, de 3 ori mi-a venit menstruatia exact in aceeasi zi ca si cand luam anticonceptionale, acum nimic.... NU condu mai rapid decat poate zbura Ingerul tau pazitor! Offline #9 2011-11-08 11:46:21
Re: Dureri puternici ce si persistente de ovare si spate...intarzierile de o zi, doua, zece sunt perfect normale la femeile care nu iau AC. nu suntem masinarii programate sa avem nenstruatie o data la fix 28 x 24 ore. suntem organisme biologice, sensibile la factorii din jur (la mediu) si la propriile trairi (stres). de aceea, nu mereu exista o explicatie pt ce ni se intampla si de multe ori nici nu are rost sa o cautam (cum este in cazul tau ). relaxeaza-te, pt ca nu e nicio problema ca nu ti-a venit ieri menstruatia, abia dupa 1 saptamana are rost sa iti faci griji. insusi stresul asta e un factor pt care ar putea sa iti intarzie mult si bine daca nu renunti la el. Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-11-08 11:53:06) Offline #10 2011-11-08 12:12:39
Re: Dureri puternici ce si persistente de ovare si spate...Dada, durerile sunt ca si inainte de menstruatie si le aveam si cand luam anticonceptionale si inainte. Poate sunt cam insitenta, si stiu ca sis tresul facut de mine ma afecteaza, dar... nu am mai trecut prin ceva de genu . NU condu mai rapid decat poate zbura Ingerul tau pazitor! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|