homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri puternici ce si persistente de ovare si spate...

#1 2011-09-28 20:52:40

Psyche
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2006-04-28

Dureri puternici ce si persistente de ovare si spate...

Ma confrunt de vreo 4 zile cu urmatoare problema: ma dor ovarele si spatele tot timpul zilei, uneori mai tare uneori nu.
Pana acum 2 luni am luat yasmin. Le-am intrerupt, mi-a venit menstruatia la timp de 2 ori de atunci. In prima luna am avut dureri de sani, dar asta s-a mai intamplat cand am lasat anticonceptionalele. De asemenea nu am avut contact sexual de cand am lasat anticonceptionalele.
Ce ar putea fi???? Din pacate nu pot ajunge la medic decat sapt viitoare... Dureri sunt aproape permanente... Sa fie o posibila anexita? Ceva raceala?...Mi-am luat si un test de sarcina sa il fac maine, desi nu prea am cum sa fiu insarcinata... Durerile am impresia uneori ca sunt ca inainte de menstruatie, si deabea prin 9-10 oct ar trebuie sa fie urmatoare menstruatie.

NU condu mai rapid decat poate zbura Ingerul tau pazitor!

#2 2011-09-29 11:53:28

Psyche
New member

Re: Dureri puternici ce si persistente de ovare si spate...

Nimeni nimic? big_smile
Mi-am facut testul dimineata la prima ora, si a iesit negativ cum ma si asteptam. Durerile tot persista... Ce sa iau??? Am incercat si diclofenac si e mai ok cat de cat.

#3 2011-09-29 11:56:17

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

din cate stiu eu, dupa ce renunti la ac, ovarele isi reiau incet incet functiile, chestie care uneori se soldeaza cu dureri; totusi, nu mi se pare ok ca sunt "aproape permanente", poate n-ar strica un control.

si eu tot diclofenac luam pt dureri menstruale, sau ketorol; poti incerca si ibuprofen.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#4 2011-09-29 12:58:31

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Psyche, sa nu fie vreo raceala/anexita hmm. e mai bine sa te vada un doctor.

#5 2011-09-29 14:09:46

Psyche
New member

DaDa, saptamana viitoare fiindca acum nu sunt in oras momentan.
Multumesc!

Publicitate

loading...

#6 2011-11-07 17:13:43

Psyche
New member

Din nou o mica problema: am intrerupt anticonceptionalele de 4 luni. 3 luni la rad mesnsturatia mi-a venit la fix, adica cum imi vene cand luam anticonceptionale. acum trebuia sa-mi vina de dimineata, si nimic inca... am dureri de burta si spate... nu am mai avut contact sexual si desi mi-am facut acum 2 luni in test si a iesit negativ ma disper putin big_smile. e normal ca dupa intreruperea anticonceptionalelor pe care le-am luat 3 ani, 3 luni sa vina menstruatia ca si la anticonceptionalele, si dupa sa intarzie???
Multumesc!

#7 2011-11-07 17:16:47

anca90
Platinum member

poti vorbi de o intarziere atunci cand trec zile, saptamani chiar, nu cateva ore smile. deci pana acum, eu nu vad nimic in nergeula.

#8 2011-11-08 11:34:23

Psyche
New member

... am trecut o zi, si nimic... durerile de spate si burta persista, dar menstruatia nu a venit... e posibil sa fie de la intreruperea anticonceptionalelor yasmin pe care le-am luat 3 ani? le-am intrerupt de 4 luni, de 3 ori mi-a venit menstruatia exact in aceeasi zi ca si cand luam anticonceptionale, acum nimic....
a mai trecut cineva prin asa ceva???
Ms.

#9 2011-11-08 11:46:21

anca90
Platinum member

intarzierile de o zi, doua, zece sunt perfect normale la femeile care nu iau AC. nu suntem masinarii programate sa avem nenstruatie o data la fix 28 x 24 ore. suntem organisme biologice, sensibile la factorii din jur (la mediu) si la propriile trairi (stres). de aceea, nu mereu exista o explicatie pt ce ni se intampla si de multe ori nici nu are rost sa o cautam (cum este in cazul tau smile ). relaxeaza-te, pt ca nu e nicio problema ca nu ti-a venit ieri menstruatia, abia dupa 1 saptamana are rost sa iti faci griji. insusi stresul asta e un factor pt care ar putea sa iti intarzie mult si bine daca nu renunti la el.

durerile de care vorbesti le ai la fiecare menstruatie? le aveai si in timpul AC-lor sau inainte sa incepi sa iei? daca nu, poate n-ar strica un control.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-11-08 11:53:06)

#10 2011-11-08 12:12:39

Psyche
New member

Dada, durerile sunt ca si inainte de menstruatie si le aveam si cand luam anticonceptionale si inainte. Poate sunt cam insitenta, si stiu ca sis tresul facut de mine ma afecteaza, dar... big_smile nu am mai trecut prin ceva de genu tongue.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.