homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari!

#1 2011-09-29 01:03:56

rodix
New member
Inregistrat: 2011-04-09

intrebari!

Buna

Am si eu cateva intrebari:

1. Cum afecteaza organismul faptul ca am luat 2 pastilute odata? S-a intamplat de 2 ori luna asta, odata la mijlocul si o data la sf foliei, pentru ca am avut scaune moi. Vreau sa stiu ce anume poate fi afectat (in afara de reglajul hormonal)
2. Este adevarat ca cele 4 scaune moi nu trebuie sa fie neaparat in primele 4 ore, ci intre 2 pastilute, pentru a se pierde protectia?
3. De cand am inceput pilulele(yasmin), la recomandarea medicului, menstruatia imi vine in a 4-a, a 5-a zi de pauza. E normal asa tarziu? (Iau de 1 an)

#2 2011-09-29 01:33:11

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: intrebari!

1. in nici un fel
2. primele 4 ore, sau ma rog, cateva ore, dar in nici un caz 24 smile
3. da, e normal, vine variabil, nu e o regula

#3 2011-09-29 07:46:17

rodix
New member
Inregistrat: 2011-04-09

Multumesc!

#4 2011-09-29 15:52:20

Alina_Bacau
New member
Inregistrat: 2011-03-09

Buna! Iau Mercilon si s=a intimplat ca in doua dintre zilele trecute sa ma simt rau si sa vomit. Lucrul asta s-a intimplat la mai mult de 12 ore dupa ce am luat anticonceptionale, deci e posibil ca sa influenteze in vreun fel absorbtia lor? Astazi am fost nevoita de altfel sa iau doua pastilute pentru ca am avut doua scaune moi cam la 4 ore dupa ce am inghitit paastiluta. E nevoie sa ma protejez suplimentar? Si inca o intrebare: pastilele de Mercilon au aceeasi concentratie? Adica e neaparat sa le iau in ordine? Ce=a de=a doua pastila luata azi nu corespundea zilei de joi pentru ca nu am avut o folie d erezerva la indemina. Multumesc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.