|
Nu esti logat.
Buna tuturor , am nevoie de niste sfaturi#1 2011-09-29 10:33:56
Buna tuturor , am nevoie de niste sfaturiBuna tuturor , am si eu o mica problema ... imi place foarte mult de o fata pe care o cunosc de mult , si ei ii place de mine dar e o mica problema , fosta mea prietena este prietena cu fata si i-a bagat tot felu de prostii in cap fetei pentru a nu fi cu mine , si acuma eu incerc sa ii demonstrez ca nu sunt deloc asa cum a auzit , vreau de la voi niste sfaturi cu cum as putea sa o scot din casa sa iasa cu mine , am incercat asta de zeci de ori , da imi tot zice ca nui sigura ca nuj ce , orice intrebare aveti va raspund cu mare drag doar ajutatima >< mersi Offline #2 2011-09-29 10:51:34
Re: Buna tuturor , am nevoie de niste sfaturiAi putea sa incepi prin a nu mai insista. Adica, las-o un timp in care nu ii mai cere sa va intalniti, ci doar vorbeste cu ea (inteleg ca vorbiti cumva pe mess sau la telefon). Nu ai pe nimeni in grupul de prieteni care sa iti puna o "vorba buna"? Mi se pare cam aberant ca ea sa aiba totala incredere in ce spune fosta ta, si sa nu aiba propria parere. Cati ani aveti? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #3 2011-09-29 10:53:16
Re: Buna tuturor , am nevoie de niste sfaturiEo 19 ea 17 , am lasato cateva saptamani si m-a cautat ea ... eu m-am saturat de relatii deastea de 2 3 saptamani si deaia vreau acuma o relatie serioasa si chiar imi place fata asta , imi mai place ca are acel orgoliu si nu se lasa usor , intelegi ce vreau sa zic Offline #4 2011-09-29 11:17:13
Re: Buna tuturor , am nevoie de niste sfaturiincepe prin a iesi impreuna cu grupul de prieteni (eventual ai tai, nu ai ei, ca sa nu vina si fosta), stiu eu, la suc, la biliard, la bowling sa nu fie un "date", ci o chestie de "hangin' out" dupa care bineinteles, sa te oferi sa o conduci acasa, ca un cavaler ce esti daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2011-09-29 11:27:42
Re: Buna tuturor , am nevoie de niste sfaturiMa gandeam eu ca nu are mai mult de 18... de aici orgoliul (absurd dupa parerea mea)si influenta fostei tale. Pana la urma s-ar "lasa usor" daca s-ar culca cu tine din prima seara, nu daca ar iesi cu tine, insa daca tie iti place asa, foarte bine... urmeaza sfatul yoyolinei si cauta ocazii in care ea sa te cunoasca asa cum esti. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline Publicitateloading...
#6 2011-09-29 11:28:39
Re: Buna tuturor , am nevoie de niste sfaturida' chiar, de ce e fosta asa de "suparata"? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2011-09-29 11:46:12
Re: Buna tuturor , am nevoie de niste sfaturiPai e geloasa ...desi are prieten ..si a doua chestie e ca fata asta e inca virgina Offline #8 2011-09-29 11:47:45
Re: Buna tuturor , am nevoie de niste sfaturiPai si ce legatura are viriginitatea? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #9 2011-09-29 11:48:36
Re: Buna tuturor , am nevoie de niste sfaturidaca nu ii dai de inteles ca vrei sa sari pe/in ea cat de repede, n-ar trebui sa fie probleme in zona asta... nici nu stii ce povara e pe umerii "virginelor" din zilele noastre... o data din partea prietenelor "fata, daca nu ti-o tragi, ramai fata batrana", si o data din partea baietilor. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2011-09-29 11:48:58
Re: Buna tuturor , am nevoie de niste sfaturiPai tu crezi ca e asa usor sa faca dragoste cu cineva...poate chiar deastea se lasa abordata mai greu , nustiu ce sa zic Offline #11 2011-09-29 11:54:33
Re: Buna tuturor , am nevoie de niste sfaturitu nici n-ai iesit la o intalnire cu ea si deja vrei sa faca dragoste? Sunt convinsa ca ea nu se gandeste deloc atat de departe. N-ai vrea mai bine sa la iei pe rand? O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #12 2011-09-29 11:59:26
Re: Buna tuturor , am nevoie de niste sfaturiPai am zis eu ca vreau sa fac dragoste cu ea ? citeste atent de la inceput ... nici nu m-am gandit la asta , am mai zis ca vreau o relatie serioasa cu ea Offline #13 2011-09-29 11:59:56
Re: Buna tuturor , am nevoie de niste sfaturi
Da stiu perfect ce presupune sa fii virgina si ca nu e usor. Asta nu are absolut nicio legatura cu iesitul si inceputul unei relatii... daca erati impreuna, atunci puteai sa invoci virginitatea. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #14 2011-09-29 12:02:24
Re: Buna tuturor , am nevoie de niste sfaturinu nu, el la altceva se referea el presupune ca tipa respectiva evita baietii si implicit o relatie, din cauza ca nu e pregatita sa-si inceapa viata sexuala, si cu toata presiunea din jurul ei, a ajuns mai mult sau mai putin singura la concluzia ca o relatie cu un tip presupune automat sa faca sex din prima zi. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #15 2011-09-29 12:03:08
Re: Buna tuturor , am nevoie de niste sfaturiPai normal...acuma mie mi in cap sa o fac sa aiba incredere in mine ca sa putem avea o relatie , ce am eu nevoie de la voi e - niste sfaturi Offline #16 2011-09-29 12:41:47
Re: Buna tuturor , am nevoie de niste sfaturite sfatuiesc sa mai prinzi un moment in care sa fiti doar voi 2 si sa-i spui "imi placi si vreau sa fim impreuna. nu vreau sa fac presiuni asupra ta, asa ca nu voi mai insista. cand vei simti ca doresti o relatie cu mine, stii cum sa ma gasesti". apoi vezi cum faci sa iesi cu ea prin oras, dar nu singuri, ci cu un grup, asa cum te-a sfatuit cineva mai sus. vei vorbi cu ea (fara sa mai deschizi subiectul "noi"), dar si cu altii. astfel ea o s stie clar ca: o placi, vrei o relatie cu ea, dar n-o sa te dai peste cap pt asta. o sa se framante putin cand va vedea ca nu mai amintesti nimic de o posibila relatie - iar chestia asta o vad in avantajul tau. Ultima oara a fost editat de april sunset (2011-09-29 12:43:39) V., soarele si luna Offline #17 2011-09-29 13:24:03
Re: Buna tuturor , am nevoie de niste sfaturiMulti inainte >< mersi frumos , daca mai aveti ceva intrebari sau niste sfaturi sunt aici Offline #18 2011-09-29 16:08:11
Re: Buna tuturor , am nevoie de niste sfaturieu zic ca vorbesti cu ea,deschis sa-i spui ca iti place,ca ti-ar face placere sa iesiti la un suc,sa va cunoasteti mai bine,ca ti-ai dori bineinteles daca vrea si ea sa fiti impreuna,sa-i specifici ca vrei o relatie serioasa ca te-ai saturat de copilari...Bafta! Offline #19 2011-09-29 20:03:16
Re: Buna tuturor , am nevoie de niste sfaturiCredema ca i-am zis ...deaia am venit aici ..nu mai stiu ce sa fac , chiar imi place de fata asta Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|