homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Infectie urinara

#1 2011-09-29 14:31:39

alina2010
Membru
Inregistrat: 2010-06-10

infectie urinara

Buna ziua!

De ceva timp ma confrunt cu o problema. Dupa perioade de 1-2 luni in care nu am contact sexual de nici un fel (studiez in strainatate si prietenul este in romania), dupa primele contacte sexuale fac cate o infectie urinara de toata frumusetea. Am tot facut tratament de fiecare data cu ciprofloxacina si nizoral, imi trece, totul e bine si frumos..pana dupa inca 1-2-3 luni cand am contact sexual. Momentan nu am posibilitatea sa ma duc la doctor, ca mi-a expirat asigurarea, si orice infromatie mi-ar fi utila. Am reteta pentru antibiotice si nizoral, dar asta nu ma duce la cauza. Puteti sa ma sfatuiti cumva ce as putea face sa evit sa ma pricopsesc cu vreo infectie urinara? Cam care ar fi cauza?

Multumesc frumos!

#2 2011-09-29 14:51:06

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: infectie urinara

igiena ft buna atat inainte cat si dupa contact, urinat dupa fiecare contact si evitati sa o faceti prea des. de exemplu, atunci cand va vedeti, sa n-o tineti tot intr-un sex ore-n sir sau mai multe zile la rand. daca o faci de cateva ori pe zi sau chiar si zilnic, mai multe zile la rand, riscurile de infectie urinara sunt crescute.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.